Ze hebben heel goed meegedacht om mijn Dettleff FORTERO perfect te maken. Hij is met de juiste kleuren niet van echt te onderscheiden.
Se hva andre synes
Stickerland dacht mee met ons ontwerp en stuurde een hele reeks gratis samples tot we de kwaliteit haalden welke we wilden bereiken .
Sticker "hartslag met racemotor" Silver metallic... Slechte kwaliteit kwestie kleefkracht, ondanks alles is de helft van één sticker gelost na eerste rit. Plaats waar ik de sticker kleefde was nochta... Vis mer
Ik ben super tevreden, al een paar keer besteld en altijd perfecte kwaliteit geleverd. Bij nieuwe bestelling hadden zij een foutje gemaakt, heb dit onmiddellijk gemeld en 48 uur later hadden wij d... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij gebruiken geen Trustpilot om reviews te verzamelen. Reviews hier zijn niet objectief helaas. Wenst u een objectief beeld van Stickerland? Kijk dan bv op Google of Webwinkelkeur.
Kontaktopplysninger
Nederland
- stickerland.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ze hebben heel goed meegedacht om mijn FORTERO sticker te ontwerpen
Stickerland dacht mee met ons ontwerp…
Tevreden klant
Snelle levering, topkwaliteit stickers en prettig geprijsd.
Slecht kwaliteit
Slecht kwaliteit, duur verzendkosten. 1 keer en nooit meer.
Snelle en goede levering.
Mooie stickers
Mooie stickers, die mooi blijven en ook niet los komen.
Al vaker aangeschaft en telkens dezelfde positieve ervaring.
meerdere malen stickers besteld en…
meerdere malen stickers besteld en altijd netjes op tijd
Goed product, super service
Goed product, kwaliteit. Speciale service en er wordt meegedacht. Aanrader!
Prachtige stikkers
Tot op heden nog niks ontvangen ondanks ze heel vriendelijk en behulpzaam waren nog steeds niks ontvangen jammer helaas vandaag met veel plezier heb ik de post geopend en de prachtige stikkers ontvangen had ik niet meer op gehoopt maar met deze onderneming is goed en veilig kopen DANKJEWEL EN NOGMAALS BEDANKT
Mooie strakke sticker
Sticker precies het goede formaat en scherp afgedrukt. Ook exact de goede kleur.
Mooie kwaliteit en eenvoudig aan te…
Mooie kwaliteit en eenvoudig aan te brengen
Goede communicatie en advies
Goede kwaliteit voor schappelijke prijs
Snelle goede service
Prima kwaliteit
Prima kwaliteit. Alleen spijtig van de extra douanekosten (€39).
Top service!
De kwaliteit was echt top..de stickers snel ontworpen en twee dagen later lagen ze al op de mat. Applicatie was ook super makkelijk en de bijgezonden instructies heel duidelijk..ik ga hier in het vervolg zeker vaker bestellen!
Unieke sticker wrap op me elektrische…
Unieke sticker wrap op me elektrische café racer. Mogelijk door sticker land
Kompasroos
Bij 1 sticker bleef een stukje op het achterpapier plakken, gratis de volgende dag een nieuwe ontvangen.
Er kan altijd wat mis gaan, goed opgelost.
Super tevreden, volgende keer weer naar stickerland.
Goed product
Zeer goede kwaliteit, snel en accuraat geleverd precies volgens specivicatie
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.