Absolut den bedste anbefaling herfra med at få lavet min hjemmeside. Step up Media er utrolig hjælpsomme og er kommet med gode input hele vejen gennem processen. Stor tak til Benjamin Porsgård som m... Vis mer
Se hva andre synes
StepUp media hjalp mig med at opbygge en hjemmeside, til et nyt og bæredygtigt rejseselskab i Danmark. Siden dag 1, har servicen været på top niveau, og det lykkedes StepUp Media at ramme plet... Vis mer
Selskapet har svart
En gennemgående rigtig god oplevelse at bruge StepUp Media til opsætningen af vores hjemmeside og Facebook. Følte hele vejen igennem, at de fandt den rette balance i at komme med gode forslag ud fra d... Vis mer
Vi har været rigtig glade for vores oplevelser med StepUp Media. Vores hjemmeside oplevede problemer med ressourceoverbelastning, som resulterede i at den gik ned. Vi kontaktede StepUp Media,... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
SEO & Web Firma i Kolding med ekspertviden i søgemaskineoptimering & udvikling af WordPress løsninger til virksomheder, små & store. Vi er nu en del af CapexConnect, så vi kan tilbyde alt fra Webhotel, 365 løsninger, udover professionel hjemmeside / Webshop og onlinemarketing.
Kontaktopplysninger
Birkemose Allé 39, 6000, Kolding, Danmark
- info@stepupmedia.dk
- stepupmedia.dk
God service. Klare aftaler og priser, der er til at forstå. Og så har jeg i øvrigt fået god respons fra folk, der har besøgt mine hjemmesider.

Svar fra StepUp Media ApS
En virksomheden som udfører deres…
En virksomheden som udfører deres arbejde top professionelt, hvor service er i top samt deres kompetencer. Tingene bliver løst til tiden og man får lige præcis den løsning end virksomhed har behov for.
Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til Dennis Jørgensen, Henrik Schmidt samt Niclas Møller Dam samt hele holdet.
TalXperten ApS
Tanja Wasniowski

Jysk Tagkompagni ApS
Står i og skal have lavet en hjemmeside eller have lavet noget SEO, så skal i have fat i Step Up Media. Vi har brugt dem til hele pakken “hjemmeside, SEO og adwords, og det fungerer bare.
De tager altid telefonen og tager hånd om tingene med det samme.
Kan varmt anbefales.
Vh
Michael Johansen
Jysk Tagkompagni ApS

Højskolen Snoghøj
Samarbejdet med Stepup Media har været behageligt fra start til slut. Steup forståede vores behøv for at have en let tilgængelig CMS der giver den fleksibilitet vi havde behov for. At oprette et kort kursus på vores gamle hjemmeside tog laaang tid, men nu kan vi hurtigt og nemt oprette kurser på kun få minutter og holde dem opdaterede på sekunder. Den er super nem at redigere. Stepup designede en formular baseret på vores behov med klar information om hvilken information der skal hvorhen. Det giver en tilgængelighed der gør, at selv vores mindre teknisk begavede medarbejdere kan være med og komme med inputs.
Højskolens studerende ændre sig ofte og vi har behov for, at hjemmesiden kan ændre sig med de fag og den viden de efterspørger. Vi kan nu følge med på det niveau der kræves. Med Analytics og Facebook Pixel, som Stepup installerede, kan vi nu indgående mulighed for at forstå og målrette vores information efter de rigtige kursister på det rigtige tidspunkt.
Jacob Gramm Gren
Højskolelærer & udviklingsmedarbejder
snoghoj.dk

Kan varmt anbefales!
Glimrende samarbejde, flink og effektive. Kan varmt anbefales...

Svar fra StepUp Media ApS
Glimrende sparring, glimrende samarbejde!
Tekstzonen har nydt godt af rådgivning inden for disciplinen søgemaskineoptimering. SEO rådgivningen har været konkret og håndgribelig - klar til at blive implementeret.
Resultatet? Fremgang på alle søgeord, der er arbejdet aktivt på – og så endda gode placeringer på relaterede søgefraser.
Rådgivningen har siden udviklet sig til et løbende samarbejde, der har stået på i omkring et år. Henrik, Dennis og resten af teamet skal have stor ros for deres velstrukturerede tilgang til rådgivning og samarbejde samt deres respekt for aftaler.
Ville jeg anbefale dem til en ven? Uden tøven.

Svar fra StepUp Media ApS
Kan varmt anbefale Stepup Media til andre:-)
Kan VARMT anbefale Stepup Media til andre - de er hurtige,dygtige og lytter til dine ønsker :-) Seje gutter som kan deres kram !

Super professionelt team
Super professionelt team, der hurtigt forstod hvad vi havde brug for, fik det lavet og resultatet, som for os var mere trafik på hjemmesiden og flere forespørgsler, kom hurtigt. Kan varmt anbefales.

Svar fra StepUp Media ApS
Nichlas Dam fra Stepup Media har stået for design og udvikling af vores nye webshop LoSoCoFashion, og jeg må sige, at vi er super tilfredse! Samarbejdet med ham er til ug. Super dialog, vildt dygtig og så taler han i et sprog, som er let forståeligt. Service i top. Giver mine varmeste anbefalinger!

Svar fra StepUp Media ApS
Har brugt Stepup Media et par gange nu …
Har brugt Stepup Media et par gange nu til Facebook og SEO.
Vi er vældig tilfredse.

Opdatering af hjemmesiden teamtand.dk
Jeg har benyttet Stepup Media til fornyelse og opdatering af min forhenværende hjemmeside(teamtand.dk).
Hele vejen i gennem forløbet har jeg haft en finger på pulsen, grundet den detaljerede kommunikation med Niclas og Nichlas.
De har begge været yderst fleksible, således at opgaven kunne løses optimalt og hurtigst muligt.
Alt i alt, har oplevelsen været særdeles behagelig, og jeg vil ikke tøve med at anbefale Stepup Media til andre kollegaer.
Vh. Kami / teamtand.dk

Svar fra StepUp Media ApS
StepUpMedia har lavet SEO-optimering på …
StepUpMedia har lavet SEO-optimering på vores webshop HAHU.dk og løbende informeret om fremgangen - et samarbejde i øjenhøjde, hvor vi nåede vores mål om en mere præsentabel hjemmeside samt en tilfredsstillende ranking i forhold til hvor vi lå inden projektets opstart.
Professionelt, sympatisk, opfølgende og imødekommende team af medarbejdere.
Vil til enhver tid anbefale StepUpMedia til andre.
/Allan

Vi bruger Stepup til alt vores online marketing i STOC
Stepup Media er kompetente og servicemindet. Stepup skaber resultater. Med dem på holder har vi en fordel i et svært marked.
STOC.dk ville til en hver tid anbefale stepup, som webbureau.

Svar fra StepUp Media ApS
Top professionelt, hvor service og kreativitet er i højsæde.
Vi var så uheldige, at vores tidligere webbureau blev ramt af et stort servernedbrud, hvor back-up’en ikke var orden, så vores hjemmeside og alt dens indhold gik tabt, og webbureauet måtte efterfølgende erklære sig konkurs. Så stod vi der, med håret i postkassen, uden hverken hjemmeside eller webbureau. Vi var noget presset, da vi er afhængig af vores hjemmeside med henblik på salg.
Men så blev vi anbefalet StepUp Media og efter flere forskellige tilbud fra div. Webbureauer, faldt valget på StepUp Media, da de var de mest troværdige, at snakke med, og de havde styr på tingene, og ved spørgsmål, fik vi svar med det samme. Vi havde et møde med to af deres konsulenter, hvor de besøgte vores forretning og bare det- giver meget troværdighed !! Vi fik planlagt opbygning af hjemmesiden og jeg var oppe på deres kontor for at blive undervist i brugen af den nye hjemmeside. Som kunde, der ikke ved noget om hjemmesider, føler man sig så meget i trygge hænder og alt virker top professionelt. Søde og rare medarbejdere, og ikke mindst mega kreative ;-)
I dag sidder vi med den flotteste hjemmeside og jeg vil varmt anbefale StepUp Media !!
Stentebjerg Antik

Super flot hjemmeside
Jeg brugte StepUp Media til lave min nye hjemmeside og jeg er mere end tilfreds. Flot og meget brugervenligt design, og Morten var hurtigt til at rette de rettelser jeg kom med. Super søde mennesker og en god pris. Kan varmt anbefale dem til andre, som skal have lave en hjemmeside.

Hurtige og utroligt venlige
Skulle have lavet en hurtig rettelse af min hjemmeside lifeembrace(.)dk, har fået nogle helt ny varer på hylderne og brugt hele weekenden på at skrive. Stepup Media var så fleksible og venlige, det tog et par timer og så var siden oppe.
Virkelig god service!
Erik & Raluca Høirup, Life Embrace
vi kan kun anbefale Stepup Media
vi kan kun anbefale Stepup Media, hvis der er nogen der har prøvet diverse it konsulenter / Virksomhedder, så er det Winestore, hvad vi har brugt af tid og penge på andre som selv betegner sig som professionelle, ja vi har næsten ikke ord for det,
den proces vi har været igennem med stepup er en verden for sig selv, fra dag 1, blev der lavet en handlings plan, det er et super højt informations niveau,
de varmeste anbefalinger fra Winestore,
Allan Karlskov

Super dygtige og professionelle
StepUp Media er et firma med engagerede og imødekommende medarbejdere. De leverer den bedste service. En stor tak til dem og ikke mindst Morten, for hurtig og effektiv design af min hjemmeside. Opgaven blev løst til topkarakter. Det er et meget professionelt firma, der skræddersyr din hjemmeside præcis som du ønsker. StepUp Media får mine varmeste anbefalinger.
Vh Herdis Winum

Svar fra StepUp Media ApS
Stepup Media er en seriøs virksomhed …
Stepup Media er en seriøs virksomhed med kompetente medarbejdere, som forstår dine behov og kan lave skræddersyede løsninger.
Lars Dupont - RK-Retail

Svar fra StepUp Media ApS
Vores hjemmeside blev hacket, StepUp fiksede det
Vores hjemmeside – fatcat.dk – blev i løbet af weekenden, lige som mange andre virksomheder og offentlige instanser, udsat for et hackerangreb. Vi slap forholdsvist billigt, da det kun gik ud over vores blogfunktion, men det skaber stadig en vis utryghed i virksomheden, for det kunne være gået rigtig galt.
Heldigvis arbejder vi tæt sammen med StepUp Media, som til daglig holder øje og implementerer ændringer på vores hjemmeside, og som hurtigt og effektivt fik renset ud i vores blogs og fjernet de uønskede indlæg. Dertil kom en fuldstændig oprydning i adgangskoder og plugins, så vi for fremtiden står stærkere mod den slags angreb.
100% tiltro til StepUp herfra, der var hurtig og effektiv reaktion, og vi er ovenpå igen, uden nævneværdige mén!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.