Informasjon om virksomheten

1. Markedsundersøker

Skrevet av virksomheten

StemPunt is het online onderzoekspanel van Motivaction International en bestaat uit ruim 75.000 leden. Bij StemPunt doe je mee aan marktonderzoek door middel van het invullen van online enquêtes, waarmee je punten verdient. Deze punten kun je inwisselen voor leuke online cadeaubonnen! Daarnaast kan je ze ook doneren aan het goede doel. Met het invullen van de StemPunt enquêtes help jij organisaties en bedrijven te verbeteren en innoveren. Doe je ook mee?

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gebruiksvriendelijk platform met duidelijke enquêtes

Mijn ervaring met Stempunt is positief. De website is duidelijk, gebruiksvriendelijk en stabiel. Navigeren gaat makkelijk en je hebt goed overzicht in je account, je punten en de beschikbare enquêtes.

De enquêtes zijn helder en netjes opgebouwd.
Ze zijn niet onnodig ingewikkeld en geven vooraf duidelijke informatie over de tijdsduur en beloning.
Na het afronden van een enquête worden de punten meteen bijgeschreven, wat vertrouwen geeft.
Het inwisselen van punten voor cadeaubonnen verloopt soepel en transparant; je ziet duidelijk hoeveel punten je nodig hebt en alles werkt zoals verwacht.

Als klein wenslijstje zou ik het prettig vinden als de beloning per enquête iets hoger wordt, of als het aantal benodigde punten voor een cadeaubon wat lager ligt.
Verder ben ik gewoon tevreden en maak ik graag gebruik van Stempunt.

11. januar 2026

Svar fra StemPunt

Bedankt voor je positieve en uitgebreide review, Frank. Wij waarderen je deelname! Groetjes, Anne - team StemPunt

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leuke enquêtes en heel gebruiksvriendelijk

Heel leuke enquêtes om in te vullen, je mag je mening geven over allerlei onderwerpen. StemPunt is super gebruiksvriendelijk. Je kan ook stemmen in polls, grappig om dan gelijk te zien hoeveel mensen op de verschillende antwoordopties hebben gestemd. Een leuke bijverdienste is dat je na een aantal vragenlijsten weer een mooie cadeaubon of donatie bij elkaar hebt gespaard. Kost weinig moeite om af en toe een vragenlijst in te vullen.

29. november 2025

Svar fra StemPunt

Hi, heel erg bedankt voor deze leuke en positieve review! We waarderen jouw deelname aan ons panel enorm.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Het duurt veel te lang voordat je op…

Het duurt veel te lang voordat je op zijn minst 5 euro kan laten uitbetalen daar moet je minimaal 2000 punten voor hebben gespaard! Teveel werk voor soms te lange vragenlijsten!

1. november 2025

Svar fra StemPunt

Dank voor je review en feedback. Jammer om te lezen dat je de balans tussen inspanning en beloning niet als optimaal ervaart.

Door je mening te geven, spaar je niet alleen punten, maar lever je ook een waardevolle bijdrage aan de verbetering van diensten in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan onderzoeken voor maatschappelijke organisaties, de overheid, en commerciële bedrijven. Jouw input helpt hen om beter in te spelen op de behoeften van burgers en consumenten.

Hopelijk blijf je je mening met ons delen, we waarderen hem zeer!

Anne - het StemPunt team

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Interessant, maar het duurt lang voordat je de beloningen kan krijgen

De enquêtes zijn interessant en variërend, alleen is het jammer dat er maar weinig enquêtes verstuurd worden waardoor het erg lang duurt voordat je voldoende punten hebt voor een cadeaubon (waar trouwens erg veel punten voor nodig zijn).

23. juli 2024

Hi,

Dank je wel voor je review en feedback. Fijn om te horen dat de enquêtes inhoudelijk naar wens zijn!

Als je graag meer enquêtes wilt ontvangen, raden we je aan de profielenquêtes op het StemPunt-portaal in te vullen. Zo kunnen we je beter én vaker uitnodigen voor onderzoeken.

Anne Blok – het StemPunt-team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leuke enquêtes over zeer verschillende onderwerpen

Ik ben al jaren lid van StemPunt, met veel plezier. De enquêtes zijn leuk en gemakkelijk in te vullen - ook op een smartphone. De opmaak is eenvoudig en duidelijk, wat fijn werkt.

De onderwerpen verschillen enorm. De ene keer gaat het over een actueel en maatschappelijk onderwerp, de andere keer over je boodschappen, over wat jou aanspreekt aan bepaalde werkgevers, over uitjes of over goede doelen. Zo denk je weereens na over iets anders! :)

3. februar 2024

Hi,

Dank voor deze leuke en positieve review! We waarderen je deelname aan StemPunt zeer.

Anne - het StemPunt team

Goede enquêtesite

Ik heb al zo’n 2 jaar hele positieve ervaringen met deze enquêtesite.
Je krijgt regelmatig een uitnodiging voor een enquête en het sparen van punten gaat vrij hard.
Ze betalen ook altijd uit.
Zeker aan te raden!

27. mai 2023

Hi,

Dank voor je review en fijn om te horen dat je tevreden bent met je deelname aan ons panel! Dat waarderen we enorm.

Anne Blok - het StemPunt team

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Het duurt een eeuwigheid voordat je…

Het duurt een eeuwigheid voordat je genoeg punten hebt verzameld waar je iets mee kunt.
Voor de interviews, waar je substantieel iets mee zou kunnen verdienen, en waarvoor ik mij meerdere malen heb opgegeven, werd ik nooit ingezet.
Wanneer je je uitschrijft ben je ook je gespaarde punten kwijt.

10. mars 2023

Hi,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat het sparen van punten en het ontvangen van uitnodigingen je is tegengevallen. Wil je graag meedoen aan kwalitatief onderzoek maar word je niet uitgenodigd? Dan raden we aan contact op te nemen met M-select, het kwalitatieve panel waarbij je een vergoeding ontvangt voor deelname.

Goed om te weten: punten blijven maar liefst vijf jaar geldig zolang je account actief is. Zo heb je ruim de tijd om ze te verzilveren.

Anne Blok – het StemPunt-team

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv