Meget bra nettbutikk, med gode tilbud, og god service. Verktøysettet mener jeg er mye for pengene. Garantert ikke den aller beste kvaliteten på alt, men om man bruker det med vett, så holder det nok... Vis mer
Jeg kjøpte en Fiskars xa22 hookaron og en japanssag fra Hultafors. De ble sendt dagen etter at jeg bestilte varene, og de var hos meg etter ytterligere to dager. De var godt innpakket og selvfølgelig... Vis mer
Enkelt å handle, gode priser på gode produkter. Fikk problemer med ett batteri til en milwaukee muttertrekker fuel m18 versjon. Det var 4 mnd etter kjøpet og jeg henvendte meg til staypro, der ble j... Vis mer
Bestillingen ble raskt ekspedert, forsendelsen godt fulgt opp, og innholdet var akkurat det jeg hadde bestilt. Hva kan man forlange mer? Anbefaler Staypro hundre prosent!
- Nr. 6 av de 8 beste virksomhetene i kategorien Verktøybutikk
- Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Elektroutsalg
- Nr. 4 av de 9 beste virksomhetene i kategorien Hagesenter
- Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Rørleggerutstyr
- Nr. 2 av de 2 beste virksomhetene i kategorien Butikk med verneklær og arbeidstøy
Om Staypro.no
Staypro leverer produkter som er utvalgte for bevisste håndverkere og hjemmefiksere, det vil si alt som trengs i kategoriene verktøy, laser og måleinstrumenter, arbeidsplass og verksted, klær, beskyttelse, tilbehør og forbruk, hage, strøm og VVS. Det omfattende sortimentet i kombinasjon med kompetent kundeservice gjør Staypro til en selvsagt god partner for alle bevisste håndverkere og hjemmefiksere.
Staypro
- Raske leveranser
- 80 000 kvm sentrallager for lynraske leveranser
- Kundeservice som kan
- Kompetente spesialister som kan svare på dine spørsmål og gi råd
- Utvalgt sortiment
- Over 100 000 produkter i sortimentet, utvalgt for sin kvalitet og funksjon
Box 44024, 100 73, Stockholm, Sverige
- 21 06 23 03
- info@staypro.no
- staypro.no
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Bruker kanskje KI til å svareVis mer

Svar fra Staypro.no
Rask levering og ryddig nettside
Rask levering og ryddig nettside. Selv om det ble feil vare for min del er set ikke Staypro sin feil
Varene ble fort levert
Tip topp service,veldig raskt…
Tip topp service,veldig raskt levering,gode priser og gode produkter. Anbefales på det sterkeste
Dårlig kunde oppfølging
Dårlig kunde oppfølging. Veldig treige å sende ut varer. Har har flere bestillinger og alt er bare treigt ! Men eg har fått varen til slutt så kan vel ikke få noe lavere en 2 stjerner.
Sist gang nå kjøpte eg ett hørsel vern som skulle være på lager… 3 gangen eg får ny levering dato…. Typ en mnd senere er de sendt…

Kjapt levert
Tilsynelatende gode produkter og meget…
Tilsynelatende gode produkter og meget rask ekspedering.
Som bestilt og kjapt levert
Bra hansker :)
Vil tenke meg lenge om før jeg handler…
Vil tenke meg lenge om før jeg handler av Staypro igjen. Ok pris, men ikke alene om den. Når så servicen er under pari - varen ble «sendt» samme dag som den ble bestilt, 7 mai, men så går det altså to uker i uvisshet, før jeg får beskjed om at Bring skal levere pakken. Om en uke…. Totalt tre ukers transport! Det er for drøyt når de i tillegg beregnet seg nesten fem hundre kroner for hjemlevering.
Aldri mer Staypro!
Styr unna Staypro. De holder ikke det de lover.
Jeg bestilte verktøy og andre diverse produkter. Får forskjellige leveringstider. De lirer av seg dårlige unnskyldninger på hvorfor varene ikke er blitt sendt ut. De gjorde en del levering på en vare som holdt igjen alle andre varene. Det har gått tre uker siden jeg bestilte og enda venter jeg på verktøyene. Styr unna Staypro. De holder ikke det de lover. 😠

Bestilte hodebøyle med mikrofon
Bestilte hodebøyle med mikrofon. Varen kom nok i tide, men mikrofonen fungerte ikke. dem løvet ny en som aldri kom. svært skuffet.
Da er ny en ankommet som fungerer. Takk

Rask levering av varen.