Startshop Anmeldelser

2,2

Har ventet siden begynnelsen av januar på en utbetaling av bonus. Har henvendt meg utallige ganger til "kundeservice" uten å få svar. Sikkerhetssertifikatet til nettsiden er dessuten utløpt. Det he... Vis mer

Prøvde å få tilbake Cashback julen i fjor (2017), men ingenting har skjedd siden. Prøvde å sende mail til kundeservice, ingen svar her heller..

Startshop har tilknyttet en rekke ulike nettbutikker i ulike kategorier og man får bonus for kjøp man gjør i de aktuelle butikkene. Pengene/bonusen man etter hvert opparbeider seg kan enkelt overføres... Vis mer

1. Penger og forsikring

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

StartShop gir deg bonus på netthandel som gjennomføres hos over 250 av de største nettbutikkene og du får bonus hver gang du går igjennom StartShop. Bonusen kan du overføre til din bankkonto.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fornøyd

Veldig flott teneste, som gjør at jeg sparer på netthandel. Svært irriterende å glemme å gå via startshop.

28. mars 2016

Svar fra Startshop

Supert! Takk for tilbakemeldingen. Legg gjerne til bonuspåminneren så glemmer man ikke :) https://startshop.no/plugin

Veldig bra!

Flotters tjeneste!

6. januar 2016

Supert! Takk for tilbakemeldingen

Stort sett fornøgd

Har gjennomført et par kjøp som ikke har blitt registrert hos Startshop selv om jeg har gått via nettsiden deres. Startshop har ordnet opp ved én anledning, men venter fortsatt, etter ca en uke, på at siste ikke-registrering skal korrigeres. Kjedelig.
Ellers har alt fungert, og jeg er for det meste veldig fornøgd.

21. desember 2015

Svar fra Startshop

Supert, takk for tilbakemeldingen :) , noen ganger vil ikke våre nettbutikker godkjenne ordre om det er brukt rabattkuponger eller at man har trykket på en annen lenke etter StartShop. Utover det blir ordrene stort sett registrert om kontaktpersonen for nettbutikken følger opp, (noe de desverre ikke alltid gjør), - følg gjerne opp dialogen du har med kundeservice@startshop.no så skal vi prøve å løse det så godt vi kan :)

Bra program

Bare en husker å logge inn på startshop hver gang en skal handle på nettet, tjener en fort opp poeng. Jeg har nå hentet mine første 300 kr og overført de til konto. Det gikk bare et par dager før pengene var på konto.
Bra service.

15. desember 2015

Svar fra Startshop

supert, takk for tilbakemeldingen! , Vi har laget en bonuspåminner (som minner deg på om du er på en nettside vi StartShop jobber med:) , hent den gjerne her: https://startshop.no/plugin

Genialt!

Ingen negative sider. Enkelt å finne frem, lett å bruke og genialt konsept!

7. desember 2015

Svar fra Startshop

Takk så mye for hyggelig tilbakemelding! :)

Super service!

Bra konsept, omfatter mange ulike butikker, enkel fremgangsmåte ved kjøp og enkelt og raskt å få ut chasbacken. Det aller beste er imidlertid kundeservicen: Kjemperask respons, også på helgedager, og alltid positive og hjelpsomme. Har man glemt å registrere chasbacken v kjøp, gjør de det de kan for å ordne dette i ettertid. Det eneste forbedringen jeg kunne ønske var at de også fikk laget en reminder som virker på nettbrett. Anbefales!

25. november 2015

Svar fra Startshop

Takk så meget, en veldig hyggelig tilbakemelding å starte dagen med:)

Jeg er fornøyd.

Jeg handler på nett og da synes jeg at det godt å få litt igjen, Bra dette, håper det kommer flere bedrifter med her.

Hilsen fornøyd

9. november 2015

Genialt konsept - som leverer!

Startshop er genialt for oss som handler online. De har ikke alle nettbutikker i sin 'stall', men utrolig mange av dem jeg bruker mest. Nelly, Sportamore, getinspired, vita, sas og tanum. Jeg bruker StartShop til å samle opp poeng for alt jeg handler for. Jeg tok nylig ut min første runde med 'poeng' som resulterte i 500kr rett på konto; bare fordi jeg har handlet online. Man har ingenting å tape på StartShop! Og handler du sjeldent vil det tilslutt være nok poeng til å ta ut penger eller bytte dem i premier eller å donere til en god sak. Anbefales!

28. oktober 2015

Smart tjeneste

Enkelt fortalt, jeg handler på nett. Spørsmålet er hva jeg betaler.. Går jeg direkte til nettbutikken betaler jeg det varen koster, går jeg via StartShop betaler jeg det varen koster men får penger tilbake. Jeg går via StartShop

25. oktober 2015

Godt tilbud, men kunne vært bedre

Synes selve tjenesten er veldig positiv, men til tider kanskje litt tungvint? Sendte mail en gang om en transaksjon med høy sum som ikke gikk gjennom, og fikk beskjed om at de skulle skrive inn dette manuelt - men det skjedde aldri noe som helst. Ellers er jeg veldig fornøyd, så lenge jeg husker å ikke trykke inn på andre sider mens jeg betaler!

14. oktober 2015

Svar fra Startshop

Hei Helene, takk for tilbakemeldingen. Vi legger stadig til nye programmer og utvider tilbudet. Alle ordrene skal bli registrert om man ikke trykker inn på andre sider/linker etter å ha gått igjennom StartShop.

Når det gjelder transaksjoner som av en eller annen grunn ikke blir registrert i utgangs punktet sender vi dem alltid til våre partnere som er ansvarlig for behandlingen. Partnerne godkjenner som regel også ordre i etterkant når det vises til ordreinfo men desverre noen ganger til tross for gjentatte purringer får vi ikke svar. Dette er likevel noe vi jobber med for å forbedre:)

Topp tjeneste

Dette må jo alle benytte seg av! Alle mine handler på nett går igjennom StartShop selvfølgelig

5. oktober 2015

Topp!

Vis anmeldelser på alle språk. (40 anmeldelser)