1. Reklamebyrå

Vele clubs gingen jullie al voor met TAS Stoelreclame. Van Betaald Voetbal Organisaties zoals SC Heerenveen en PEC Zwolle tot en met kleinere verenigingen in Nederland vanaf 50 tribunestoelen. TAS stoelreclame staat voor elke vereniging klaar voor vragen, advies en ondersteuning. Eén ding hebben al “onze” verenigingen sowieso gemeen: ze verdienen extra inkomsten uit sponsoring of via fanengagement door onze stoelreclame. Door onze persoonlijke ondersteuning bij de verkoop, de montage van de houders, de snelle service en goede garantievoorwaarden zijn wij dé partner in stoelreclame.

4,3

Enestående

SC Rijnland

We zijn superblij met de aanschaf van onze nieuwe tribunestoelen, het zorgt voor een geweldige uitstraling op ons mooie sportpark! De expertise van Martijn en zijn collega's alsmede het geduld en de communicatie waren erg prettig om te ervaren. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar extra sponsorinkomsten icm nieuwe tribunestoelen!

25. februar 2026

Gesponsorde tribunestoelen uitverkocht met dank aan TAS

Met dank aan TAS zijn: 𝗗𝗲 𝗴𝗲𝘀𝗽𝗼𝗻𝘀𝗼𝗿𝗱𝗲 𝗦𝗽𝗶𝗿𝗶𝘁 𝗧𝗿𝗶𝗯𝘂𝗻𝗲𝘀𝘁𝗼𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲𝗱𝗶𝗴 𝘂𝗶𝘁𝘃𝗲𝗿𝗸𝗼𝗰𝗵𝘁!
Met dank aan TAS en onze fantastisch mooie en trouwe supportersschare bij SC Spirit ’30 zijn ook bij de tweede editie alle gesponsorde tribunestoeltjes weer volledig uitverkocht. Naast de bestaande tribunestoel sponsors die hun sponsoring verlengen verwelkomen we ook weer vele nieuwe particuliere- en bedrijvensponsors op onze fraaie tribune. De opbrengst van deze sponsoring zal in zijn geheel worden besteed aan de jeugd.

Bjorn kwam persoonlijk de geleverde Badges monteren. En die zitten er weer super strak op. Fijne partij om mee samen te werken en veel positieve reacties op de vernieuwde tribune!

Namens Spirit super bedankt!

3. januar 2026

254 geadopteerde stoeltjes

We hebben met ZCFC 254 stoeltjes 'verkocht', wat de club een mooi bedrag oplevert. TAS heeft de badges geleverd, de stoeltjes komen direct bij de leverancier vandaan. Luuk was erg flexibel. Fijne partij om mee samen te werken en veel positieve reacties op de vernieuwde tribune!

27. mai 2025

Bon Boys - Zeer content met ondersteuning!

Als voetbalvereniging Bon Boys uit Haaksbergen zijn we zeer tevreden met het advies, de ondersteuning en goede service die Stadionreclame onze vereniging heeft geboden. Bereid willende houding, meedenken en klaar staan als er om gevraagd werd. Zeker een aanrader en we zijn heel blij met het eindresultaat!

30. oktober 2023

Goede en vriendelijke contacten

Goede en vriendelijke contacten.
Komen hun afspraken na.
Uitstekende service ook in de after-sales-fase.
En niet onbelangrijk: helpt de vereniging om extra inkomsten te genereren.

31. oktober 2023