Informasjon om virksomheten

1. Bedriftsrådgivning
  2. Bedriftstjenester
  3. Online-markedsføring

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vi påtager os opgaven som underentreprenør for erhvervskunder i hele landet. Ring til os på 42 50 60 70 og få et uforpligtende tilbud.

Kontaktopplysninger

2,1

Under middels

TrustScore 2 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Uhjertelig ondt firma🤬 Snyder med løn

Uhjertelig ondt firma🤬 Snyder med løn, pensionsopsparing og feriepenge.. Råber og skriger af sine medarbejder... Ville have at sine arbejder skal udføre opgaver,så det kan ende ud i ulykker.. Lige meget så længe de sparer penge og får mere i deres lommer😡

1. desember 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

En skandale af en virksomhed

En skandale af en virksomhed, ja - man burde jo bare have haft kigget på virk.dk og set virksomhed-ejernes historik - fallenter i svær grad. Søn som far......konkurs mig her og der og alle vegne. Og når man ikke engang har oplyst en e-mail hvortil der kan korresponderes betyder det som regel en ting......det skal være mere end vanskeligt at få kontakt.

3. desember 2024

Fup firma

Hvis man er ligeglad med om at huset er skævt og ikke passer på mål samt at kloakken er forkert udført så kan i bare bruge dem

27. september 2024

Hvor er vores løn ?

vi var 2 der lavede betonarbejde for dem på deres plads. Vi har hverken fået løn eller det vi har lagt ud. Når vi så ringer og rykker Anders bliver vi truet med røvfuld og få brækket vores ben.
Da jeg så skrev at jeg ville ringe til hans kunde, blev jeg ringet op af en gangster der fortalte mig at jeg og min familie ville fortryde det.

5. oktober 2022

Snyder og bedrager

Vi har Arbejder for dem i 3 måneder unde at se en eneste krone. Hvergang jeg rykker Anders for penge får jeg en sviner med at hans kunde ikke har betalt eller vi ikke har gjort vores arbejdet godt nok. Vi har været i kontakt med flere der har oplevet det samme. Det er sku ikke OK. 3F fortæller at der er en masse rumænere der ikke er betalt og de vil forsøge at få selskabet konkurs. Men så åbner de jo bare et nyt. Når jeg kigger på Anders Luther på prof kan jeg se at han har en masse konkurser bag sig.

21. mai 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mit firma har arbejdet for dem som…

Mit firma har arbejdet for dem som underentreprenør. og det var under alt kritik de har ikke styr på deres egne tegninger og giver andre folk skylden for deres fejl. vi har haft en ubetalt regning fra dem i 6 måneder og da jeg endelig får fat på lederen Anders får jeg at vide at det fordi arbejdet ikke er udført godt nok. det jo sjovt man bare kan lade være at betale når man har fået et arbejde udført og ikke fået noget besked om de har være udtilfredse. de rydder ikke ordentligt op rundt om deres byggepladser og ledelsen er i bund og grund dybt til grin. at man kan få lov at drive en virksomhed med så meget inkompetent personale er mig en gåde. Hold jer væk ellers brænder i nallerne 100% hustler firma

25. oktober 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Sydsjællands Entreprenørforretning ignorerer bevidst at gøre rent efter sig

Vi har fornøjelsen af at være nabo til et bygge projekt, hvor Sydsjællands Entreprenørforretning er engageret til at foretage udgravning af en større byggegrund.
Denne opgave har de på ingen måde udført imponerende. Jo de har fået gravet et kæmpe hul og spærret for adgang til andre erhverv på vejen i tide og utide, men mest af alt efterlader de et svineri af mudder, sand, ler & sten på offentlig vej, så alle der færdes i bil, på cykel eller til fods bliver møgbeskidte og mudret til. Jeg har aldrig før oplevet et så dårligt service niveau. Til trods for, at de har pligt til at feje og suge vej op til 2 gange om dagen eller efter behov er der i 3-4 uger kun observeret en enkel gang at de har gået med en latterlig lille fejemaskine, som på ingen måde er dimensioneret til det svineri de efterlader. Og ydermere får man den direkte besked, at arbejdslederen har valgt ikke at prioritere rengøring af offentlig vej og fortov af de arbejdsmænd der er på pladsen.
Hvor skulle de skamme sig og jeg håber at potentielle kunder til firmaet i fremtiden er opmærksom på firmaets ringe service.

20. oktober 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv