Prima service. Had onderbroeken besteld die een maatje te klein waren, maar na retour gezonden te hebben kreeg ik de juiste maat retour ( duur 8 dagen). Alleen her retour proces is erg juridisch, re... Vis mer
Selskapet har svart
Heel goede kwaliteit boxers. Ik kwam toevallig op de website terecht. Zocht al langer naar passend ondergoed voor een actieve levensstijl zonder storende naden of brandplekken. De lange pijpen krullen... Vis mer
Selskapet har svart
Boxershorts zitten zalig. Kousen zijn wat te lang/hoog. Spijtig dat er geen naadloos ondergoed voor vrouwen bestaat en er zeer weinig keuze aan vrouwen- en meisjeskousen is. Kortingen zijn misleiden... Vis mer
Selskapet har svart
Lekker zittende mooie heren onderbroeken gekocht. Prijs kwaliteit verhouding is prima en ook levering was snel. Ga zeker daar meer kopen. Sqquadd ga zo door 👌 Zeer tevreden koper Christian
Selskapet har svart
SQQUADD Bamboo Wear levert bamboe sokken, bamboe ondergoed en bamboe t-shirts van hoogwaardige kwaliteit voor dames, heren en kinderen. Het gehele assortiment wordt van 100% bamboe touw gemaakt. Waarom bamboe? Omdat bamboe een heerlijk draagcomfort biedt en een sterk ademende werking heeft. Dit geeft onze bamboe boxershorts en t-shirts zowel een zijdezacht gevoel als een ijzersterke basis. De bamboe sokken zitten direct stevig om je voeten en beschermen je voeten tegen zweet, geur en schimmels. Door de open structuur van bamboe vezels, zijn de bamboe sokken, bamboe boxershorts en bamboe t-shirts in de zomer erg verkoelend en in de winter heerlijk warm. Bescherm jouw lichaam met bamboe sokken, bamboe t-shirts of bamboe ondergoed van SQQUADD Bamboo Wear.
Postbus 7015, 5980 AA , Panningen, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra SQQUADD Bamboo Wear
Snel geleverd en goede prijs kwaliteit van het ondergoed

Svar fra SQQUADD Bamboo Wear
Besteld voor mijn zoon, was niet meer te doen die geur van zweetvoeten. 😅
Nu hij deze sokken aan heeft gaat het super!!!👌

Svar fra SQQUADD Bamboo Wear
Hele goede kwaliteit Bamboo shirts, snelle levering.

Svar fra SQQUADD Bamboo Wear
Snelle levering en allemaal duidelijk volgens afspraken

Svar fra SQQUADD Bamboo Wear
T-shirts en sokken. Fijn materiaal, mooie kwaliteit. Draagt super lekker!! Aanrader.

Svar fra SQQUADD Bamboo Wear
Ik ben zeer tevreden van jullie onderkleding die ik besteld heb want ik had al een paar maand geleden ook onderbroeken besteld voor mannen en was al content en heb nu een volgende stap gezet en ook zeer tevreden,aan te raden

Svar fra SQQUADD Bamboo Wear
De sokken vallen uit elkaar!
Een aantal sokken van SQQUADD gekregen van m’n vriendin, paar keer gedragen en heel content van, zacht en geen stinkvoeten meer. Vervolgens bijgekocht tot ik +/- 20 paar had.
Na 1 jaar vallen ze zo goed als allemaal uit elkaar, de naden zijn compleet gescheurd. Zelfde bij die van mijn vriendin

Svar fra SQQUADD Bamboo Wear
De sokken zijn geweldig en de levering was al de dag erna. Super tevreden!

Svar fra SQQUADD Bamboo Wear
Alleen her retour proces is erg juridisch, retour noemen ze herroeping en verder worden er de voorwaarden met een hoop tekst gedetaileerd geschreven. Maar opzich wel makkelijk te vinden op de site.

Svar fra SQQUADD Bamboo Wear
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.