Sprinklr Planten Anmeldelser 392

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Helaas was de inhoud vd doos door elkaar gegooid en waren sommige kweekpotjes vd plant+kluit afgevallen. Dat gaf een slordige indruk. Bovendien ontbrak 1 Echte Koekoeksbloem bij controle . 3 besteld... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie sterke planten en zo een belangrijke missie! En ik krijg heel veel inspiratie van de website, de foto’s en alle informatie die gedeeld wordt. En je wordt zo gelukkig van een tuin vol groen, bi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie missie. Prachtig aanbod. Persoonlijk, heel fijn. Er wordt echt vanuit de klant en de natuur gedacht en ontwikkeld, promotie, aanbod en tips/adviezen. Prachtig inheems pakket voor winderig, hal... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hage

Skrevet av virksomheten

Biodiversiteit versterken, da’s de missie van Sprinklr! Dat er bij biologische teelt geen pesticiden in de lucht, de bodem en ons grondwater terecht komen is een enorme winst voor iedereen. Daarom doet Sprinklr er alles aan om de afzet van de pionierende biologische kwekers en boeren te vergroten. Want zij laten zien dat het kan: tuinplanten en bollen telen zonder gif en kunstmest. Door tuinieren met biologische planten zo leuk en toegankelijk mogelijk te maken hopen we samen met de consument de markt te veranderen. Want gif moet weg!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Helaas was de inhoud vd doos door…

Bovendien ontbrak 1 Echte Koekoeksbloem bij controle . 3 besteld en op lijst vermeld, maar 2 aangekomen. Gelukkig was het groen vd plantjes weinig beschadigd en heb ik ze allen volgens de handleiding eerst in water gezet en daarna in biologische aarde gepoot. Ik hoop dat ze aanslaan, maar dat zien we later pas. Ik heb dezelfde avond foto's vd aangetroffen inhoud opgestuurd naar bezorgdienstTrunc met een cc naar de Sprinklr

Fijne ervaring!

Goede informatie, heldere communicatie - en mooie plantjes!

Persoonlijk vind ik de bezorging in de namiddag/avond erg prettig!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtige planten en een belangrijke missie!

En je wordt zo gelukkig van een tuin vol groen, bijen en vogels. 🐝🐦‍⬛ bestellen gaat makkelijk, en het bezorgen is ook top. ik kijk alweer uit naar de volgende bestelling…

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sprinklr heeft voor ieder soort tuin…

Sprinklr heeft voor ieder soort tuin mooie planten. Dankzij de enthousiaste en duidelijke uitleg bij alle planten hebben ze me helemaal enthousiast gemaakt over tuinieren. Ik kijk uit naar de bezorging van mijn nieuwe planten!

20. april 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Matige ervaring, m.n. door transporteur.

Vooral de ervaring met de gebruikte transporteur Packs is slecht. De order werd een dag te laat geleverd en bleek toen incompleet. De rest werd nog eens 2 dagen later geleverd. De klantenservice van Sprinklr nam wel contact op met de transporteur,maar koppelde dit vervolgens weer niet aan mij terug.

Natuurlijk

Zo fijn dat er geen gif wordt gebruikt
Super communicatie over bezorging
Veilig ingepakt en plantjes doen het prima

2. april 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het is fantastisch dat sprinkler er is…

Het is fantastisch dat sprinkler er is en de wortels vd plantjes die ik heb gekocht zien er heel mooi uit. Ook de communicatie en alle extra’s zijn super leuk. Geen vijf sterren omdat het pakket twee dagen vertraagd was (kan gebeuren) maar vooral dat het pas om 22.30 uur s’avonds bezorgd werd. Dit vond ik persoonlijk veel te laat en vervelend om daar zo lang op te moeten wachten. Het siergras plantje ontving ik bijna volledig geel, maar snel geplant en ik heb goede hoop dat het weer bij trekt.

16. april 2026

De planten zijn goed

De planten zijn goed. Door de bezorging compleet overhoop geschut hetgeen er triest uitziet. Gelukkig was ik thuis en kon ze direct bevrijden en planten

14. april 2026
Logoen til Sprinklr Planten

Svar fra Sprinklr Planten

Dank Karin dat je ons dit laat weten. Wel heel vervelend dat jouw planten zo zijn bezorgd, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Gelukkig zijn onze planten erg weerbaar en vaak loont het om ze even de tijd te geven, maar mochten ze toch niet aanslaan door de rommelige levering neem dan contact op met onze klantenservice. Dan lossen we het met je op. Op goede groei en bloei! Liesbeth

Fijn bedrijf

Snelle bezorging op een zorgvuldige manier. Overzichtelijke site en best veel keus.
Ik zou zelf graag meer 1 jarige plantjes zien om te kopen. Heb nu alleen de 1 jarige viooltjes.

13. april 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

We hebben een potje ontvangen met…

We hebben een potje ontvangen met alleen aarde, zonder plantje. Ik heb nog een beleefd mailtje gestuurd, er kan natuurlijk altijd een keer iets misgaan. Er staat dat ze op klachten/problemen binnen 24 uur reageren, ik ben inmiddels al 3 dagen aan het wachten op een reactie. Slechte klantenservice, en dat voor zulke prijzen. Teleurgesteld.

14. april 2026

Eerlijke plantjes!

Ik word altijd blij van pakketjes van Sprinklr. Geen plastic en mooie, eerlijke plantjes die er om vragen om in mijn tuin te worden gezet!

Wat een fantastisch bedrijf

Wat een fantastisch bedrijf! Om vrolijk van te worden. Ik kan niet wachten om mijn plantjes groot te zien worden en de eerste bijtjes en hommels te verwelkomen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooi assortiment voor een betere toekomst

Mooi assortiment op de website en de bestelling is snel geleverd. Duidelijke instructies zorgden ervoor dat de planten binnen no time goed gepositioneerd in de grond stonden. Helaas was er wel wat mis gegaan met het vervoer en kwam één doos door elkaar geschud bij ons aan: ook dit is netjes met de klantenservice opgelost.

16. april 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv