Ik bestel hier regelmatig en moet zeggen dat het altijd goed verloopt (bestellen, levering én lekker opeten😜). Prettig is ook dat er zeer regelmatig varianten van de granola te koop zijn. De ene al... Vis mer
Selskapet har svart
Ben gezwicht door de vele positieve reviews om de sports granola zelf eens te proberen :-)! Ik ben voor de chocolate en de special edition monkey gegaan. Zeer geslaagd :-)! Ik dien wel voorzichtig te... Vis mer
Selskapet har svart
Sports Granola - Eat well, train better - By Food For Athletes Ontwikkeld door Ien Vitse. Sportdiëtist en Chef-kok Bij Sports Granola ontwikkelen we heerlijke granola’s die perfect aansluiten bij een actieve levensstijl. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon houdt van voedzame en smaakvolle voeding, onze granola’s geven je de energie die je nodig hebt. Onze producten worden met zorg samengesteld en bevatten alleen de beste ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Van krachtige vaste smaken tot verrassende Special Editions, we brengen smaak, kwaliteit en sportvoeding samen in elke hap. - Pure ingrediënten - Ontwikkeld met expertise in sportvoeding - Favoriet bij sporters en avonturiers Bestel eenvoudig online en ervaar zelf waarom onze klanten fan zijn van Sports Granola!
Gaversesteenweg, 736, 9820, Melsen, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Top producten, met zorg gecreëerd dat zie, ruik en proef je 😊. Duidelijke website, snelle duurzame levering (geen onnodige folies maar kranten om de papieren verpakking aan te vullen 👍🏻. Ik bestel hier graag omdat ik graag een zaak steun die vanuit de Vlaamse grond Is opgestart 🫶🏼! En de granolas zijn ook zeer lekker en de ideale partner om pre workout de nodige carbs the loaden en ook prima als tussendoortje in het eet frame als je intermitterend zou vasten. I like it !

Svar fra Sports Granola
Ik dien wel voorzichtig te zijn bij het eten van de nogal grote/harde stukken om te vermijden dat mijn retentiedraadje na beugel niet beschadigd raakt/loskomt. Ik maal de granola dus wat fijner:-).

Svar fra Sports Granola
Niet alleen super lekker maar bovenal het perfecte en uitgebalanceerd ontbijt in combo met yoghurt en fruit alvorens te gaan sporten. Lang gezocht naar het juiste recept en eindelijk gevonden.

Svar fra Sports Granola
Perfecte accomodatie om je met alle voorzieningen en in alle rust terug te trekken. Ideaal ook voor podcastopnames en sportieve workations! De gastvrouw is een fantastische personal chef ook, bonus!!!

Svar fra Sports Granola
Took a while to find the best granola. Ien Vitse’s sports granola is incredibly tasty, got the perfect ingredients and is the ideal energy boost for my cycling adventures. Don’t hesitate … try it out !!!

Svar fra Sports Granola
Héél goeie, lekkere granola van bij ons in de buurt! Shop lokaal, shop Belgisch! Granola groetjes van de SiRo, Never Second boys!

Steeds correct geleverd
Leuk dat er veel variatie is.
Je smaakt telkens dat de granola gemaakt is van kwaliteitsvolle ingrediënten.

Svar fra Sports Granola
Ik ben grote fan van de SPORT granola!
Vroeger sloeg ik vaak mijn ontbijt over omdat ik er gewoonweg geen zin in had. Door de krokante granola van Ien Vitse is het elke morgen een plezier om aan tafel te gaan. Zelfs mijn vriend neemt graag een extra lepel erbij! Ja, wij zijn echt fan! 🤩

Svar fra Sports Granola
Zeer snelle levering en super lekkere producten. Goede website met interessante recepten die doelgericht zijn. Aanrader !

Svar fra Sports Granola
Wauw, de eerste granola die echt pure ingrediënten heeft en nog een superlekker is!
Heeft zeker niet ontgoocheld. Kleine voorkeur voor de red fruits 🥰

Svar fra Sports Granola
Zeer lekkere granola met een goede crunch, perfect voor het ontbijt. Ruime keuze aan smaken!

Svar fra Sports Granola
Deze granola is super lekker en goed uitgebalanceerd. Met een portie van deze granola met yoghurt of soyamelk haal ik zonder moeite de middag. Tussendoortje is niet meer nodig. Door de verschillende smaken is er voor elk wat wils.
Lekker, gezond, voedzaam en voldoende keuze : Topproduct! 👍

Svar fra Sports Granola
Heel lekkere en kwalitatieve granola! Je proeft enorm goed dat de granola vers gebakken is, niet industrieel, en de verschillende smaken zijn ongelofelijk lekker en gebalanceerd. Perfect voor bij een sportieve levensstijl!

Svar fra Sports Granola
Dankzij een uitgebalanceerde samenstelling krijg ik 's morgens genoeg energie binnen om heel lang te kunnen stappen zonder een honger gevoel. Mijn favorieten, naast de klassiekers, zijn de special éditions. Telkens verrassend van smaak en overheerlijk.. Test zelf maar eens..

Svar fra Sports Granola
Deze granola met wat yoghurt is voor mij een lekker en gezond ontbijt. Ik voel mij er goed bij, heb lange tijd geen hongergevoel en het zorgt ook voor een gezonde darmwerking.

Svar fra Sports Granola
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.