1. Hi-fi-butikk

Vi har et stort udvalgt af lækre trådløse høretelefoner og smartwatch, som du kan bruge på løbeturen, arbejdet eller bare derhjemme. Vores produkter er af høj kvalitet og sælges til en skarp pris. Vi har gratis fragt og dag-til-dag levering på alle vores produkter.

4,7

Enestående

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice.
Ikke tilfreds med produktet og får ingen svar på mails som er skrevet til kundeservice. Virkelig dårlig stil samtidig med der ikke er et tlf nummer man kan ringe til.

31. august 2023

10/10

Kunne ikke være gladere for mine nye høretelefoner! Og så er det så sødt man får en lille personlig hilsen med!
Klar anbefaling!

13. april 2023

Betale for hjemme levering og pakken…

Betale for hjemme levering og pakken blev ikke leveret hjemme. Høretelefonerne er virklig dårlig, dårlig lyd og den tikker hele tiden

8. mars 2022

Hej Sofie
Jeg ved godt at dette er en gammel anmeldelse, men vil du ikke lige sende mig en mail på magnus@thyrep.dk 😊

Magnus // Sports-headset.dk

Anbefales helt sikkert

Godt udvalg. Gode tilbud og fair priser. Beskrivelse af varer korrekt. Lynhurtig levering. Kan helt sikkert anbefales.

6. oktober 2020

Hej Jakob

Mange tak for din fine anmeldelse. Dejligt at høre at du var tilfreds med udvalget, priserne og levering af din ordre.

Aske

Super godt headset til rimelig pris

Super godt headset til rimelig pris. God lyd

1. desember 2018

Hej Thomas

Tak for din skønne anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med høretelefonerne samt prisen.

Fungere meget fint

10. august 2018

Hej Jan

Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er rigtigt glad for at alt har fungeret meget godt.

Aske

super hurtigt og prof betjening 😎

👍 det finker bare 👍

23. januar 2017

Hej Michael

Tak for din gode anmeldelse. Det glæder mig at høre at du oplevede en hurtig, og professionel betjening.

Klaus

Fungerer

Virker som forventet. 😎🏌️‍♀️

23. desember 2016

Hej Knud

Tak for din anmeldelse af os. Det glæder mig at dine nye høretelefoner levede op til dine forventninger.

Klaus

Vis anmeldelser på alle språk. (939 anmeldelser)