Kom lidt tilfældigt forbi denne lille biks og forventet ikke noget. Men er blevet taget i hånden fra start til slut, har fået udarbejdet logo til virksomheden, alt hvad jeg kunne ønske af muligh... Vis mer
Se hva andre synes
Altid en kæmpe fornøjelse at handle med Loui fra sport og profil. Vi bruger ham til alt fra arbejdstøj, sponsortøj, mercandise etc - super serviceminded og altid klar til at hjælpe i en snæver vending... Vis mer
Super god service! Jeg bestilte en fødselsdagsgave til min kæreste, men desværre var den ikke helt den ønskede model. Efter meget fornemt service fra Michael fik jeg hjælp til at få leveret en and... Vis mer
Selskapet har svart
Sport&Profil kender og er interesseret i deres kunder! Rimelige priser, god kvalitet i de mange tekstilvarer. Firmaet er ikke påtrængende m.h.t. køb af nye/andre varer. Ærlig snak. Godt sted.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Stærk og solid samarbejdspartner indenfor sport, profil- og arbejdsbeklædning, reklameartikler, tryksager og gaver.
Kontaktopplysninger
Holkebjergvej 85, 5250, Odense SV, Danmark
- 66 13 40 32
- mads@sportogprofil.dk
- sportogprofil.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super vejledning omkring muligheder ved køb
Super lækre og gode varer. Man bliver vejledt i købet og ender med at være tilfreds med hele forløbet.

Fantastisk og hurtig service
Fantastisk og hurtig service. De varmeste anbefalinger herfra ♥️

4 ugers levering.
Levring sker uden kontakt til mig af nogen form og bliver ikke leveret til aftalte sted.
Fik udleveret tøjet efter 4 uger, ved at jeg spurgte min fitness center hvor det blev af.
-opdatering:
Jeg har set jeres besvarelse og ændrer anmeldelsen til 2 stjerner pga tøjet er i en rigtig god kvalitet.

Fantastisk service
Lover en masse men kunne overholde…
Lover en masse men kunne ikke
overholde noget af det hverken design af flere gange eller deadline.
Piv ringe oplevelse.

Svar fra DSC Promotion x Sport & Profil
Altid et godt tilbud til den rigtige…
Altid et godt tilbud til den rigtige pris, og dejlig personlig service.

Kun gode anbefalinger herfra
Alt blev gjort til min udelte tilfredshed og til en særdeles rimelig pris. Jeg fik endda en lille rundvisning.
Jeg kan ikke sætte en finger på noget :)

Super god service
Super god service!
Jeg bestilte en fødselsdagsgave til min kæreste, men desværre var den ikke helt den ønskede model. Efter meget fornemt service fra Michael fik jeg hjælp til at få leveret en anden model i stedet for. Vi fandt frem til en god løsning, og jeg føler mig godt behandlet ved Sport & Profil, der går en ekstra meter for deres kunder. Jeg anbefaler gerne stedet.

Altid en fornøjelse💪
Vejledningen er altid god, produkter er gode og S&P er altid hurtige med leveringen. Bedste anbefalinger herfra

Altid hurtig
Altid hurtig, god vejledning og høj faglig betjening.
Kan varmt anbefales

Svar fra DSC Promotion x Sport & Profil
Ved godt vi har Corona lige nu
Ved godt vi har Corona lige nu, men der går desværre TIT for lang tid inden man kan hente tingene.
Som en almindelig klub dragt, der er gået 4 uger nu. Meget træls.
Selvfølgelig er der nogen ting man kan få næsten med det samme.

Svar fra DSC Promotion x Sport & Profil
Super godt sted at handle
Super godt sted at handle, fantastiske sælgere og super gode designere og vigtig af alt super hurtig levering, tak for det

Rigtig god service
Rigtig god service! God kvalitet på tøjet - Kan helt klart anbefales at købe hos sport og profil.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.