2,5

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Voor de kerstvakantie contact voor een…

Voor de kerstvakantie contact voor een verhuis op korte termijn. Een optie genomen voor 5 januari om te gaan verhuizen. In de weken van de kerstvakantie regelmatig contact gezocht per e-mail, voicemail en app. 5 januari geen verhuiswagen geen bericht gehad ondanks al mijn vriendelijke en bezorgde contactverzoeken. Ook na de kerstvakantie niets meer gehoord. Als dit zaken doen is en zeker mensen vertrouwen hebben in een bedrijf. Erg jammer. Alles op het laatste moment zelf moeten regelen.

5. januar 2026

Te late levering en geen reactie

Extreem late levering. Daarom een andere aanbieder gekozen omdat ik een datum had waarbij in de sportballen nodig had. Bij een vraag hierover kreeg ik net een reactie dat door omstandigheden de orderverwerking langer duurde. Geen probleem, maar geen leverdatum erbij. Daardoor geannuleerd en elders besteld.
Drie mails hierover zijn niet beantwoord. En alsnog de ballen ontvangen, die ik nu dus tegen betaling moet retourneren.

18. oktober 2024

Klantenservice is echt een drama

Klantenservice is echt een drama, bij de bestelling al, maar bij retour helemaal. Reageren niet meer op mails en heb 3 kwartier in de wacht gestaan aan de telefoon, voordat ik het maar opgaf. Zooitje

15. oktober 2024

Good

Received my ball on time. Was also cheaper than other sites. Did come without air so the ball had some creases, but it works perfect and I love it.

27. februar 2024

my friend bought a ball( mikasa V200w)…

my friend bought a ball( mikasa V200w) and its been over a week and the ball has not been delivered yet, no emails about the delivery and moreover the delivery should have been 2-3 days.
I was about to buy one too but, until my friend receives his, i won’t.

26. september 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis