De service is goed. De servers doen het goed. Er is alleen een klein probleem waardoor ik soms niet kan inloggen.

1. IT-konsulent
  2. Webhotell

SPIXO B.V. is een Rotterdamse IT-partij welke all-round ICT-oplossingen biedt aan het MKB. Denk daarbij aan werkplekbeheer, het leveren en onderhouden van hardware en het bieden van zakelijke telefonie.

4,2

Bra

Mega aanrader!

Fantastische solutie! Ik houd van hun klantenservice, hun diensten en hun website, alles zo responsive en zo goed als geen downtime meegemaakt! Zeker een aanrader!

7. januar 2021

Goede hosting

Ik had wat problemen met wat ik besteld had en ze stopte niet to ze het opgelost hadden, perfect.
Dus daarom 5 sterren

6. oktober 2020

Bedankt voor je positieve recensie, Jevon! ^MVH

Top hosting!

Heel erg genoten van de gast vrijheid, ook is de support geweldig. Je krijgt snel antwoord en word goed en netjes behandeld! Top!

21. september 2020

Bedankt voor je positieve recensie, Jefta! ^TM

Top hosting

Top hosting, nergens problemen mee gehad. Als er iets is staat het team altijd klaar!

18. september 2020

Goed om te horen, Kevin. We doen ons best voor je. ^SH

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring! Snelle servers en snelle klantenservice.

17. september 2020

Svar fra SPIXO B.V.

Bedankt voor de recensie, CacheCraft. Veel succes nog met je fantastische server! ^SH

Aanrader aanrader aanrader!

Aanrader aanrader aanrader! Goede service, en altijd een goede uptime. Helpen altijd gelijk, en hebben een groot bereik in kennis

1. september 2020

Bedankt voor je review! ^SV

DAMNN, wat een aanrader!

Dammn, wat een aanrader. Je word snel geholpen.

20. februar 2020

Bedankt voor je recensie P1N00. We waarderen je eerlijke mening. ^SH

Super goede Hosting

Super goede Hosting! Wij runnen bij Spixo een VPS! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en support!

19. februar 2020

Svar fra SPIXO B.V.

Bedankt voor je review Pascal. Super veel succes met je network. Wij staan voor je klaar. ^SV

Spixo is echt een aanrader

Spixo is echt een aanrader, support, snelheid, Kennis, Je noemt het allemaal het totaalplaatje maar dat is het echt bij Spixo. Ik ben erg blij dat ik van MC-Node naar Spixo gegaan ben. Leuke aanbiedingen, Goeie support, enzovoort.

19. februar 2020

Svar fra SPIXO B.V.

Thanks Julian! We zijn blij om te horen dat wij betere service verlenen, en dat we bevallen. We doen ons best je altijd zo snel mogelijk te helpen. ^AC

Minecraft hosting review

Er bevind zich geen server lag goede hosting vragen worden bijna direct beantwoord dus in mijn ogen kun je het wel perfect noemen

10. februar 2020

Svar fra SPIXO B.V.

Bedankt voor je review Jesse! We zijn blij je zo enorm goed te kunnen helpen! ^SH

Goede server

Mijn website draait goed op jullie server!!

28. januar 2020

Bedankt voor je review Damian! Je website ziet er goed uit. ^SV

TOP!

TOP! Heel blij met mijn aankoop bij de enige echte Spixo Hosting B.V

28. januar 2020

Dankjewel, Famous Guy! Veel succes met al je pre-workout. Niet te veel, he? ^AC

Goede service

Goede service, betrouwbare onderneming en passie voor hun beroep

27. januar 2020

Svar fra SPIXO B.V.

Bedankt voor het delen van je mening, Hugo. We waarderen je eerlijkheid, en hebben nog een hele hoop visie's voor de toekomst. ^SV

Spixo

Spixo is een hosting waar je goed word geholpen en een hosting waar jij kwaliteit voor je geld krijgt.

19. januar 2020

Bedankt voor je review Jacco. We waarderen het. ^SH

Spixo Brengt altijd kwailteit

Top kwailteit, Nergens over te klagen, ben partners, heb een webhost pakket, nog 0x downtime gehad, kwaiteit is er ook nooit traag in inladen me website is zo ingeladen, snelle service, goed support team! Echt kwailteit! En goedkoop!

13. januar 2020

Svar fra SPIXO B.V.

Mooie review! We doen ons best. Proost op een goede partnership en een heldere toekomst. ^SH