Svindel!!! Har blitt trukket for 3 uker med levering, bestilte til kjæresten min. Aldri fått noe som helst!! Sendt 6 mailer til kundeservice, aldri fått svar!! Har kansellert abbonement og blokkert de... Vis mer
Jeg har bestilt en prøvepakke med leveringsdato 06.09.2025. Den har ikke kommet ennå.Jeg har heller ikke fått noe melding. Har prøvd å sende mail til kundeservice 2 gange uten å få kontakt med dem.Vet... Vis mer
Deilig at jeg ikke må gjøre noe annet enn å varme maten! Passer veldig godt feks om jeg jobber hjemmefra, eller vil prioritere å leke med min datter. Maten var sunn, variert og barnevennlig og smake... Vis mer
Jeg administrerer SpisRiktig for min bror (55) som er psykiatrisk pasient, bor i eget hjem, men kan ikke lage mat. Han er godt fornøyd med maten, har prøvd litt forskjellig, også annet selskap. Han l... Vis mer
Vi hjelper deg å legge til rette for en forenklet hverdag med gode, sunne, matopplevelser til tross for en hektisk timeplan med sunne spiseklare middager.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Andre kikket også på
Dette fungerer utmerket
Dette fungerer utmerket, gjør som de sier
Veldig fornøyd med leveringen og maten…
Veldig fornøyd med leveringen og maten jeg får vær søndag. Ganske punktlige og maten er almtid like god. Anbefaler dette til de som har en hektisk hverdag. Gjør uken lettere.
Må prøves
God mat, perfekt tilberedt. Anbefales virkelig til de som har en hektisk hverdag, men fortsatt vil ha sunn mat.
Levering som avtalt, og god oppbevaring.
Jeg har spist måltider fra Spisriktig…
Jeg har spist måltider fra Spisriktig jevnlig i 3 år nå. Må si at det er en fantastisk hjelp og tjeneste. Ikke alltid helt topp mat, men slik er det når man lager selv også. Eller er på restaurant. Noen ganger liker man det ikke.
Men stort sett er maten helt topp.
Velg et annet firma!
Var fornøyd med første levering. Den andre leveringen kom ikke som avtalt. Kjedelig å vente hele søndag ettermiddag og kvelden på noe som ikke kommer og gjøre det samme dagen etter. Den kom faktisk kl. 19.00 kvelden etter og hadde mest sannsynlig ligget i bilen i et døgn.Kundeservice svarte at sjaføren ikke jobbet hos de lenger og at vi skulle få ny levering. Etter dette har jeg ikke hørt noe. Jeg har skrevet flere mailer og lagt ved bilder av maten jeg måtte kaste. Men fortsatt ikke svar. Dette er for meg uprofesjonelt og jeg fatter ikke at de ikke bare kan beklage og overføre pengene for maten og bli ferdig. Jeg kommer ikke til å gi meg før pengene er overført til min konto. Jeg som kunde har ikke fått den varen jeg har bestilt. Neste Mail blir med kopi til Forbrukerrådet og Mattilsynet.
Styr unna!

Svar fra Spisriktig.no
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd! Supergod mat og helt perfekt med en lavkarbopakke :D Har brukt spisriktig sikkert 6 måneder.. beste kvalitet på maten generellt av de som selger ferdigmat. Anbefales virkelig!
Supert
Spisriktig leverer sunn og næringsrik mat. Jeg er veldig fornøyd med produktene jeg har mottat, og syns det er veldig lettvint å kunne få maten ”servert“ nesten ferdig etter en lang dag på jobb. Jeg syns man får mye mat for pengene, og at leveringen er rask, noe som er viktig for meg. Anbefales på det sterkeste.
Like fornøyd hver gang
Har fått levert mat fra SpisRiktig i en god stund nå, og må si at jeg er meget fornøyd hver gang. Perfekt for folk som har hektiske dager, men samtidig ønsker noe sunt og godt i hverdagen. Dette er noe folk absolutt må smake, og garanterer at dere vil elske det like mye som meg. Anbefales på det sterkeste!
Kjære dere,vi er godt fornøyd med mat…
Kjære dere,vi er godt fornøyd med mat og kundeservice, tusen takk 🎉Det er ikke alt perfekt, men denne ideen er veldig bra.
Dere har gjort livet vårt mye enklere, særlig fordig jeg er ikke så flink på kjøkkenet 🙈🙈😂😂og det er mannen min som lager mat, Uhuuu🌞🥳🥳
Bra løsning for oss med en hektisk…
Bra løsning for oss med en hektisk hverdag! Stor fornøyd🙏🏽💯
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med både mat og kundeservice!
I en hektisk hverdag med jobb, trening og henting i barnehage passer dette perfekt for meg som ikke er så glad i og stå flere timer på kjøkkenet😅
Maten smaker godt, og litt krydder etter oppvarming så smaker den enda bedre 🤩 anbefales!
Helt topp synes jeg
Helt topp synes jeg. Rett og slett. Gått ned 5 kilo!
Hadde store forhåpninger når vi…
Hadde store forhåpninger når vi startet... men vi startet med å få maten levert 2340 på en søndag, ikke akkurat da en småbarns mor pleier å være våken. Maten så litt merkelig ut, men tenkte det ble bedre når vi fikk varmet den og dandert på en tallerken... men nei... kjøtt og ris var greit nok (ingen høydare men greit nok), men alle grønnsakene smakte bokstaveligtalt surt! Hadde bestilt 4 middager, men kastet den siste. Da orket vi ikke mer og bestilte thai i stedet. Bedre å kjøpe Fjordland...
Hyggelige folk som leverer bra mat
Hyggelige folk som leverer bra mat. Veldig fornøyd, terningkast 6
Kundeservice fra helvete
Desidert det verste jeg noensinne har vært borti av kundeservice, ufyselige uforskammede, useriøse kranglefanter. Tro på anmeldelsene de får, det her bør du holde deg unna!
Bestiller man kylling middag flere…
Bestiller man kylling middag flere dager så får man identisk lik mat alle dagene, null variasjon og smakløst... anbefaler ikke dette stedet til noen, da skal jeg heller personlig lage mat til de

Svar fra Spisriktig.no
Rett og slett det verste jeg har spist
Rett og slett det verste jeg har spist. Fjordland blir både billigere, enklere og mye mye bedre enn dette. 1000 kr for 4 middager, samme grønnsaker hver dag. Alle grønnsakene smakte eddik. Kyllingretten hadde masse splintrer og var ekkelt, og skummelt å spise for mini.så etter en enkel, sunn og god løsning i en hektisk periode. Det er helt usmakelig hvordan dere holder på, her blir det Fjordland og hjemmelaget!!!
Sur uspiselig mat med samme tilbehør…
Sur uspiselig mat med samme tilbehør hver eneste dag!
Lukter ikke godt etter man tar av folien når man varmer maten i mikroen, huset må luftes. Grønnsakene er sure og overkokte. Siden alt er i samme beholder smitter fort smaken over fra det som er surt og ødelagt, til det som ikke er ødelagt. Vi har nå testet dette over flere runder hvor vi har blitt lovet at det skal bli bedre, men når folien "buler" etter kun 2 dager i kjøleskapet, er det tydelig at maten ikke holder like lenge som det står på pakkene.
Maten smakte gammel og sur, anbefaler til ingen familie å bestille ukesmeny fra disse...
Bestilte ukesmeny for 1 voksen og 2 barn. Maten smakte helt elendig og lukter surt allerede første dagen de ble levert og pakket opp. Risen og grønnsakene smakte surt, noe som ødelegger resten av retten. 2 av 3 middager vi åpnet var uspiselige. Står på maten at den ble produsert 16/8 og går ut 23/8. Maten lukter og smakte som om den ble laget mange dager før levering, eller har vært fryst og tint opp før de kjøres ut til kundene. Sendte mail til kundeservice og hører ikke noe fra de. Dårlig erfaring og vil ikke anbefale dette til noen.