Informasjon om virksomheten

1. Ladestasjon for elektriske biler

Skrevet av virksomheten

Spirii er din full-service e-Mobility platform med markedets førende ladeløsninger til erhverv, det offentlige og private elbilister. I tæt samarbejde med vores partnere, sørger vi for enklere og smartere opladning af elbiler hjemme i privaten, hos virksomheder med el-flådebiler og medarbejder samt gæster i elbil, eller i det offentlige rum. Vi skræddersyr den helt rigtige løsning til dig og dit behov, så det altid er nemt at oplade elbilen og tage del i den grønne omstilling. Vores ladeapp Spirii Go giver alle elbilister nem adgang til opladning i hele Europa, og giver dig også mulighed for at betjene din ladeboks derhjemme. Med f.eks. funktionen "Tidsindstillet opladning", får du mulighed for at udnytte strømpriserne, som du også kan se i appen, når de er billigst. Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside www.spirii.com.

Kontaktopplysninger

2,7

Under middels

TrustScore 2.5 av 5

Har svart på 95 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Grusom opplevelse med Spirii Go

På besøk i København, jeg laster ned appen ved Refshalevej . Jeg fyller info og kobler VW ID4. Alt bra , grønt lys. Vi går inn i museet. Appen sier at bilen lades. Vi går ut 2 timer senere. Lyset står på rødt, ingen varsel fra appen , null lading og en bot på 910 DKK fra Apcoa!!! Grusom opplevelse fra Spirii Go så langt. Jeg har sendt en reklamasjon til begge selskap. Vi får se.

24. november 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Spirii

Svar fra Spirii

Hej Thierry

Jeg er ked af at høre om den oplevelse, du har haft med opladning på Spirii's ladenetværk.

Jeg kan rigtig nok se, at laderen du har forsøgt at oplade på, har vist en fejl, og derfor ikke har opladt din bil. Du er derfor heller ikke blevet opkrævet af Spirii.

Med hensyn til parkeringsbøden fra Apcoa, ligger dette uden for vores ansvarsområde. Jeg kan se på parkeringsbøden, du har sendt et billede af til vores support mail, at denne skyldes manglende "gyldig p-billet/registrering mangler". Uanset om man lader eller ej, skal der betales for at parkere i området.

Du ønskes en god dag.

Spirii-teamet

Vis anmeldelser på alle språk. (475 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv