Great company, great communication and tracking to UK. We love the co pilot dog bike basket, so bought a second one from you for our other dog.
Selskapet har svart
Met spoed hadden wij in het weekend een buggy nodig. SpirePets is dan helaas niet open, maar ze hadden wel de buggy die wij graag wilde hebben. Toch contact gezocht en ik kreeg al vrij snel react... Vis mer
Selskapet har svart
In het begin ging het wat moeizaam maar nu fantastisch 👏👏 Rolf is de meest fantastische verkoper die ik ooit tegenkwam. Nooit deed iemand zoveel voor een kleine bestelling met zoveel toewijding... Vis mer
Selskapet har svart
Goeie overzichtelijke site met veel keuze. Krabpaal voor mijn kat werd snel geleverd en is van prijs kwaliteit top! Kleine attentie bijgekregen wat aangename verrassing was. Ik raad SpirePets ten zeer... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Spirepets.nl bieden we een uitgebreid assortiment benodigdheden voor zowel jouw trouwe viervoeter als je geliefde kat. Onze online winkel is gekend om de topkwaliteit van onze producten en onze aantrekkelijke prijzen. Vertrouw op ons als jouw betrouwbare online winkelbestemming voor alle honden en katten benodigdheden!
Havenweg 16, 6006 SM, Weert, Nederland
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra SpirePets
Prima winkel. Al vaker wat besteld en steeds op tijd en zonder problemen. De katten vinden mijn smaak niet altijd de hunne, maar zo zijn ze nu eenmaal. Hopelijk zijn ze blij met de luna. We zullen zien.

Svar fra SpirePets
Update nav de reactie hier onder van spirepets;
Wat ik daarnaast extra opmerkelijk vind, is dat Julia hier op Trustpilot publiek heeft gereageerd dat mijn situatie niet tot een specifieke bestelling of correspondentie te herleiden zou zijn, terwijl zij mijn dossier op dat moment al per e-mail inhoudelijk had behandeld. Haar e-mail aan mij is namelijk eerder aangekomen dan haar publieke reactie hier op Trustpilot is geplaatst.
2,5 ster – uiteindelijk volledig vervangen, maar het traject daar naartoe was onnodig stroef en weinig klantvriendelijk
Mijn ervaring met SpirePets is gemengd.
Ik kocht hier een kattenbak van €89,90 inclusief verzending. Order 1905. Binnen een jaar ontstond bij normaal gebruik een defect aan het onderste verbindings-/scharnierpunt, waardoor de bak niet meer goed sloot. Wat daarna volgde was een lang en frustrerend traject waarbij steeds weer iets anders werd gevraagd.
Eerst waren de foto’s niet duidelijk genoeg. Daarna stuurde ik extra foto’s. Daarna een filmpje. Vervolgens werd weer om andere informatie gevraagd, zoals serie- en artikelnummers. Daarna werd zelfs gesuggereerd dat het product mogelijk via een andere aanbieder was aangeschaft, terwijl uit mijn ordergegevens en de informatie die ik al eerder had gestuurd juist bleek dat dit niet zo was.
Wat ik daarbij extra kwalijk vond, is dat er op geen enkel moment excuses zijn aangeboden voor die suggestie. Als klant word je daarmee feitelijk in twijfel getrokken, terwijl al bekend was dat de bestelling gewoon via hun eigen webshop was gedaan. Dat kwam op mij zeer negatief en onterecht over.
Ook vond ik het bijzonder dat er ineens werd begonnen over een 30-dagentermijn, terwijl mijn dossier helemaal niet ging over bedenktijd of retourrecht, maar over een defect dat binnen een jaar bij normaal gebruik is ontstaan. Daarnaast werd ik als klant ook nog meegenomen in hun interne verhaal over fabrikant, onderdelen en vergoedingen. Dat is naar mijn mening niet iets wat op het bord van de klant hoort te liggen.
Wat mij vooral stoorde, is dat de afhandeling steeds opschoof. Er kwam telkens weer een nieuwe stap of nieuwe eis bij, in plaats van dat vanaf het begin helder werd aangegeven wat nodig was. En pas in een laat stadium kwam men ineens met het idee om het hele product retour te sturen, terwijl dat, als het echt noodzakelijk was, direct aan het begin al gezegd had kunnen worden.
Ook werd uiteindelijk mijn toon ter discussie gesteld, terwijl ik gedurende het hele traject juist correct, feitelijk en meewerkend ben gebleven en alles heb aangeleverd wat werd gevraagd.
Daarnaast viel mij op dat SpirePets op de website vermeldt aangesloten te zijn bij Webshop Keurmerk, terwijl ik daarover zelf navraag heb gedaan en schriftelijk bevestigd kreeg dat SpirePets daar niet bij is aangesloten. Ook dat wekte bij mij weinig vertrouwen.
Om eerlijk te blijven: uiteindelijk is er wél een complete nieuwe kattenbak gearriveerd. Dat is beter dan alleen een los onderdeel en dat neem ik ook mee in mijn beoordeling. Alleen verandert dat voor mij niet dat het traject daarvoor onnodig omslachtig, traag en weinig klantgericht is verlopen.
Mijn conclusie: positief dat er uiteindelijk een volledige vervanging is gekomen, maar de manier waarop dit dossier is afgehandeld heeft mijn vertrouwen in dit bedrijf blijvend geschaad. Daarom kom ik uit op 2,5 ster in plaats van 1, maar voor mij persoonlijk is dit nog steeds geen webshop waar ik opnieuw zou bestellen.

Svar fra SpirePets
Zulke leuke artikelen! Heel blij met de hippe voerbakjes! Snelle levering.

Svar fra SpirePets
Toch contact gezocht en ik kreeg al vrij snel reactie.
Uitgelegd dat we de buggy nodig hebben omdat onze pup een zware aanrijding heeft gehad en daardoor zwaar beschadigd is en we de buggy prettig vonden om haar te vervoeren.
Er werd aangegeven dat ze gingen kijken wat er mogelijk was. Niet lang daarna kregen we het bericht dat de buggy voor ons klaar stond. Hier waren we ontzettend blij mee.
Dus top service, wordt meegedacht en snelle communicatie.
Bedankt SpirePets🐾

Svar fra SpirePets
The customer support was just amazing! Since the moment I placed my order to the on time delivery and even responding promptly to questions regarding the assembly. Definitely I recommend them!

Svar fra SpirePets
Verkeerde artikel besteld maar mogen retourneren en behulpzaam om het juiste artikel te vinden.

Svar fra SpirePets
In het begin ging het wat moeizaam maar nu fantastisch 👏👏
Fantastisch.bedrijf en daardoor heb ik morgen mijn multi adapters in special delivery😉 Moest Rolf dichtbij zitten met het bedrijf ging ik mijn bestelling halen om hem persoonlijk te danken en te trakteren op een kleine lunch😉
Superfijn zaken doen en na de small Cot - de adapters x 2 …volgt binnenkort nog een bestelling van mij voor een Large Cot in seed beige waarvoor ik de adapters reeds heb en natuurlijk bestel ik dan opnieuw bij jullie via Rolf🙏👏👏👌👌
Fijne dag nog.
Nancy Cazaerck

Snel, netjes geleverd.
Een fijne kattenbak. Past mooi in het interieur en minder opvallend.

Svar fra SpirePets
Snel geleverd en leuke handige mooie kattenbak, de honden kunnen niet aan de poep 😁

Svar fra SpirePets
Ik ben heel blij met de mooie artikelen. Echt kwaliteitsspullen voor een heel aantrekkelijk prijs. Ik ga zeker nog een keer bij jullie bestellen. Fijne feestdagen

Svar fra SpirePets
Had en krabpaal besteld bij spirepets maar heb de verkeerde hoogte gehad. Moest hem terug sturen voordat de goede verstuurd kan worden wat nog 6 weken kan duren omdat hij ondertussen uitverkocht is. Dus hoop dat het goed komt. Ze hebben me wel netjes geholpen online. Ik wacht nog af nu.

Svar fra SpirePets
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.