Jeg har satt inn penger flere ganger sent på kvelden og har aldri hatt noen problemer. Det er fint å vite at systemet er stabilt døgnet rundt og ikke bare i bestemte timer
Weil ich so lange gespielt habe und halt nichts gewonnen habe und eure Seite sehr schlecht bezahlt dann letzter Zeit warte ich mal fragen ob für euch mir nicht ein besseres Angebot machen konnte grati... Vis mer
No entiendo las reseñas positivas, no te dejan retirar tú dinero si no has invertido 3 veces lo invertido!. Yo perdía así que decidí retirar lo que me quedaba pero no me dejan , no me devuelven nada!... Vis mer
Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Vandt et beløb onsdag kl 20:00! Torsdag kl 12, gik pengene på min konto! Mange der skriver dårlig anmeldelse, har ikke tjek på, at de har modtaget bonus, og skal gennemspille flere gange for at få udbetaling! Jeg sagde nej til al bonus, og fik mine penge 16 timer efter på kontoen

Svar fra Spinwinera
I can not get my phone number verification because no code is sent to me I can't get my ID verification because there is no tool bar for your lp address I think this site is a scam
total scam...i won 250 and it would not let me withdraw...now I have 100 and since there is a limit of 250 i cant do anything. stay away from this site
Don't download this crap!
They'll take your money but as soon as you try to withdraw they block you from even gaining access to the site.

Svar fra Spinwinera
Me gustó mucho y es muy entretenido

Excelente agente 5 estrelas

Svar fra Spinwinera
Questa esperienza mi piace molto!!?il sito è molto affidabile sia nel versamento ( controlli di sicurezza) che nei prelievi (istantanei) arrivano molto in fretta i soldi che vinci!!! Consiglio di provare!!!

Svar fra Spinwinera
Sono nuovo su questa piattaforma, ma da subito ho percepito una sensazione piacevole, dovuta specialmente dallo staff, ma in generale anche come è fatta.

Svar fra Spinwinera
Excelente atendimento e ótimos jogos

Svar fra Spinwinera
I like these kind of casino! Is very helpful and more than fair!