Se hva andre synes
Fastelavnsboller fra bageren, børnene slog katten af tønden, piratautomaten bag forsamlingshuset gav 800 kr. Godkendt før tønden gik, pengene tirsdag. Fint sted, dog dukker den obligatoriske selvtest... Vis mer
App updated and half my favourites were gone, plus Reactoonz wasn't in the catalogue at all any more. No note about games being pulled, just vanished.
Spiller mest fiskeautomaten i S-toget fra Køge, tyve minutter hver vej. Tre gevinster siden nytår, den største 1.700 kr., alle udbetalt inden to dage. Eneste problem i toget er pauseskærmen, der ramm... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Kasino
- også i
- Hasardspill
- Kasino og veddeløp på nett
- Sportsveddemål på nett
- Veddemålsagent
- Veddemålsformidler
Skrevet av virksomheten
Sammenlign nettcasinoer i Norge med raske uttak, tydelige betalingsregler og enkel verifisering.
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg læste betingelserne og valgte…
Jeg læste betingelserne og valgte tilbuddet på denne side til et velkendt spil, de ekstra spins var hyggelige!
Before work
Before work, The casino bonus timer ended early; I checked it before dinner
GODT mobilspil efter det brede…
GODT mobilspil efter det brede hjælpefelt blev foldet væk...
One more casino headache
One more casino headache: Money Train kept the sound on even after I saved it as muted I stopped refreshing after that ??
Min tandlæge i Vejle spiller her
Min tandlæge i Vejle spiller her, det fortalte han mig med fingrene i min mund, og han havde ret om kassen
Brætspilsaften i Odense
Brætspilsaften i Odense, Ticket to Ride trak ud, slikautomaten mens de andre byggede tog. 800 kr., godkendt før spillet var slut, udbetalt tirsdag. Hyggeligt sted, dog er 18+-mærket placeret præcis hvor saldoen står, og mine fingre rammer det ti gange om aftenen.
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Min hævning på dette casino på 245 kr dukkede op i banken og svarede til mit valg
Jeg ville gerne se det selv inden jeg vurderede siden
Det gav ro ud fra den betalingsdel jeg faktisk havde prøvet
Fin side
Fin side, dog skal man scrolle for at finde MobilePay-knappen i kassen, den er grå til man er helt nede.
Spiller for sjov
Spiller for sjov, betales for alvor
Eneste ønske er en fælles lydknap
Eneste ønske er en fælles lydknap, hver automat har sin egen og jeg slukker ti ad gangen, I er gode.
Her er den kedelige sandhed
Her er den kedelige sandhed. Jeg sætter 300 kr. ind på lønningsdagen, ikke mere.
Nogle måneder går de, nogle måneder vokser de.
Hver udbetaling er landet senest dag to, et dusin nu.
Ingen ringer, ingen mailer, ingen puffer. Kedeligt er præcis det jeg vil have
Tre ting jeg ville rette
Tre ting jeg ville rette, i rækkefølge.
Et, 18+-mærket over saldoen. To, udbetalingsmailen der aldrig nævner beløbet. Tre, pauseknappen ved siden af spin. Tre ting jeg ikke ville røre: MobilePay-indbetalinger, udbetalinger på to dage, natchatten på dansk.
Hyggelig side
Hyggelig side, dog åbner bonusvilkårene som PDF på telefonen, og zoomen slås med en!!!
Jeg hygger mig med de velkendte spil!!
Louisiana med svigermor
Louisiana med svigermor, hun kiggede på kunst, jeg kiggede på ulveautomaten, 900 kr., godkendt i cafeen
Min nabo i Hjørring på 81 bad mig…
Min nabo i Hjørring på 81 bad mig tjekke om siden var ægte før hun oprettede sig. Jeg viste hende min NemKonto-historik. Nu spiller hun roulette og slår mig, og dealerne forguder hende. Hun giver drikkepenge i komplimenter
Pengene fra min hævning kom ind på…
Pengene fra min hævning kom ind på banken
My favourites disappeared after…
My favourites disappeared after switching devices. Recently played also reset, so I had to search for every title again.
udbetalt før flæskestegen var færdig
udbetalt før flæskestegen var færdig. Tak, folkens!!! 💰
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.