SpelfabriekAnmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een van de weinige bedrijven die zulke snelle feedback op vragen en contact geven! Een heel groot pluspunt is hoe gemakkelijk het bedrijf te contacteren is (in tegenstelling tot vele andere) Super vri... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede, snelle levering. Helaas moest ik dit terug sturen aangezien mijn dochter deze dubbel had gekregen voor de kerst. Bericht gestuurd naar Spelfabriek. Ook hier een snelle reactie op ontvangen.... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat er iets mis is gegaan bij de bezorging, contact gezocht met Spelfabriek. Ik kreeg supersnel een reactie terug en ook de oplossing die werd aangeboden was top :) We kunnen nu toch nog op oudej... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Brettspillklubb
  2. Spillbutikk
  3. Spill- og lekeprodusent

Skrevet av virksomheten

Spelfabriek is de spelmaker van heel Nederland. Onze zelfgeproduceerde kaartspellen zijn enkele van de populairste in het land geworden. We hebben spellen voor zowel familjesamenkomsten, kinderfeestjes als feesten!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

19 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Versleuteld besteld, maar geen spel?!

27 december versleuteld besteld. Tot op heden nog helemaal niks ontvangen. Ze hebben een verzendticket aangemaakt, maar Post NL heeft op dit moment nog steeds geen pakket van hun ontvangen... terwijl er op de site staat dat ze binnen 1-2 dagen leveren via een express verzending van Post NL. Ze reageren niet op mails of althans ik krijg constant dezelfde standaard mail terug, met antwoorden waar ik helemaal niet naar vraag. Op insta reageren ze ook met standaard berichten (als ze überhaupt al reageren).

Ik zou hier dus niks bestellen, want het klopt van geen kant. Ik denk dat ik kak fluiten naar mijn geld!

2. januar 2025

29 november het spel besteld

Nadat ik VISACARD op de hoogte heb gebracht van een vermoeden van nepsite en spelfabriek dit mailde, had ik ineens mijn geld terug. Heel raar !

29 november het spel besteld, niks meer vernomen. Ze reageren met een standaardmail, maar het spel is niet aangemeld bij post.nl Ik vermoed echt een nepsite. Ik krijg verder geen contact.
NIKS BESTELLEN!!!!

29. desember 2024

Spel besteld op 6 december

Spel besteld op 6 december, nog steeds niets ontvangen.
Pakket aangemeld bij post.nl maar daar nog steeds niet ontvangen. Al meerdere email gestuurd en geen reactie.

28. desember 2024

Retourkosten van 25 euro als standaard

Retourkosten van 25 euro als standaard. Ronduit belachelijk. Dit lijkt mij niet redelijk. Het product dat ik kocht is 34,99. Tsja, retourneren ga je dan niet doen natuurlijk. Misleidend met gratis verzending en betaaloptie Klarna.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Spel besteld wat voor de kerst binnen…

Spel besteld wat voor de kerst binnen zou komen. Wel aangemeld bij postnl al dagen maar, er gebeurd helemaal niets (pakket is nog steeds niet ontvangen). Andere pakketjes die ik later besteld heb komen wel gewoon via post nl al binnen. Nu geen spel onder de boom voor mijn dochter. Na een mailtje aan jullie, is snel het pakket aangemeld bij postnl, maar zonder verdere beweging. Niet leuk!! Wel volop adverteren maar, niet nakomen.

24. desember 2024
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Spel niet ontvangen - geen reactie op email

Update
Vandaag toch nog het spel ontvangen. Nog steeds geen reactie op mijn mail ontvangen. Dit had wel netjes geweest.

Spel online gekocht (17-12) met garantie dat deze voor de kerstdagen binnen zou zijn. Op website wordt gepromoot dat binnen 1 a 2 dagen geleverd wordt. Tot op heden niets gezien. Ook op mijn mail wordt niet gereageerd.

NEP bedrijf

Op 6 dec spel besteld, nu nog steeds niks ontvangen. Meerdere mails gestuurd, geen reactie! Wel krijg ik spam van Spelfabriek binnen om hun te beoordelen. Nou bij deze.... Niet bestellen hier, oplichterij!!

Zeer tevreden

Op 14 december een spel bij dit bedrijf gekocht. Tijdens de bestelling mijn e-mail adres vergeten in te vullen waarna ik via Messenger een bericht heb gestuurd, met de vraag of mijn bestelling goed binnen was gekomen. Ik heb daags erna keurig antwoordt gekregen. Vandaag 19.12 het spel in prima staat ontvangen. Ik ben dus heel tevreden over het contact en de levering.

19. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen vertrouwen meer in dit bedrijf

Geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Ik heb 12 december een spel besteld voor als kerstcadeautje waarbij een levering van 1-2 dagen vermeld staat.

Ondanks het aanmaken van een postnl label is het pakket tot op heden nog niet bij postnl geleverd zodat het bezorgd kan worden.

Op diverse manieren geprobeerd om contact te zoeken (2 emailadressen & via insta DM) zonder resultaat.

Nu maar helaas op zoek naar een ander cadeau en hopen dat ik mijn geld nog terug zie,

12. desember 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestel hier niet - bedrijf reageert niet - neigt naar scam

Spelletje besteld online, maar ongevraagd en ongewild wordt er 1 extra product aan mijn bestelling toegevoegd én van mijn PayPal rekening afgeschreven. Bedrijf is niet bereikbaar en reageert niet op meerdere mails - ook niet met retourverzoek. Ruikt ernstig naar scam. Klacht lopen via PayPal om mijn geld terug te krijgen.

6. desember 2024

Argwanend maar 100% betrouwbaar

Heb op 07-12 een bestelling geplaatst met 3 spellen om cadeau te geven met kerst aan familie/vrienden. Na het lezen van de reviews werd ik argwanend en heb een mail verstuurd naar hoi @ spelfabriek.nl hierop kreeg ik binnen een paar uur reactie dat ze verstuurd zijn met bevestiging. Vandaag 13-12 het pakketje met spellen ontvangen. Dankjewel spelfabriek voor de snelle reactie en goede levering!

13. desember 2024

Top!

Door de wat matige reviews was ik een beetje sceptisch, maar ik was heel benieuwd naar het spel versleuteld. Deze heb ik besteld en de volgende dag kwam die al binnen! Super snelle service dus👌🏼

11. desember 2024

Svar fra Spelfabriek

Vad härligt att höra att du fick ditt spel så snabbt och att du är nöjd med leveransen! Vi hoppas att du får många roliga stunder med “Versleuteld”. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar, vi finns här för att hjälpa till! 😊🎉
- Amanda

Lange levertijd

Wij hebben op 2 december een spel gekocht en nog steeds niets ontvangen. Op 6 december nog steeds niets ontvangen. Op de site staat levering in 1 tot 2 dagen maar daar houden ze zich niet aan.

6. desember 2024

Hej Peter,

Bedankt dat je ons hierover informeert, en onze excuses voor de vertraging met je bestelling. Helaas kunnen koeriers soms problemen ondervinden die vertragingen veroorzaken, maar we staan altijd klaar om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Kun je ons een e-mail sturen naar hoi@spelfabriek.nl met je bestelgegevens? We zullen dit onmiddellijk onderzoeken en ervoor zorgen dat alles wordt opgelost.

Bedankt voor je geduld, en we kijken ernaar uit om je verder te helpen.

Amanda, Spelfabriek.nl

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Na 1 week en meerdere mails nog geen…

Na 1 week en meerdere mails nog geen spel ontvangen en zelfs geen reactie op mijn mails.

Update: er is ondertussen gereageerd, het spel is onderweg. Bedankt Mathilde!

4. desember 2024

Hallo Nathalie,

Wat jammer om te horen dat je nog geen reactie van ons hebt ontvangen – dat klinkt inderdaad vreemd en spijtig. We streven er altijd naar om binnen 24 uur te reageren op alle e-mails. Zou je vriendelijk een nieuwe e-mail kunnen sturen naar mathilde@spelfabriek.nl, zodat we kunnen garanderen dat jouw bericht ons bereikt?

Alvast heel erg bedankt voor je begrip!
Ik kijk ernaar uit om van je te horen.

Mathilde

Kvk nummer klopt niet 559317-1571

Kvk nummer klopt niet 559317-1571
Dit staat op jullie website van spelfabriek.nl
Dus niet te vertrouwen.

27. november 2024

Hoi Linda,

Bedankt voor je feedback!

We willen verduidelijken dat we onderdeel zijn van Spillfabrikken AB, een Scandinavisch bedrijf. Ons correcte KVK-nummer is geregistreerd als 559317-1571 en dit kun je verifiëren via onze hoofdpagina spillfabrikken.com.

We zijn nog relatief nieuw in Nederland en bieden onze excuses aan als iets op onze website als onduidelijk is overgekomen. We hebben inmiddels een update uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alle informatie correct en duidelijk is.

Bedankt dat je ons hierop hebt geattendeerd!

Amanda, Spelfabriek.nl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rap geleverd en een top spel.

16. november 2024

Svar fra Spelfabriek

Bedankt Phoebe voor je mooie feedback! We zijn zo blij dat je tevreden bent met zowel de levering als het spel. 😊

Amanda, Spelfabriek

Heel erg grappig/leuk spel

Heb dit spel gekocht toen ik deze reclame zag op TikTok. Was eerst bang dat het een scam was, maar het is super snel binnen gekomen en van hele goede kwaliteit. Ik zou dit echt aanraden om te kopen.

9. desember 2023

Svar fra Spelfabriek

Wij zijn heel blij om te horen dat je een goede ervaring had met je aankoop. Het is geweldig om te weten dat het spel snel is aangekomen en dat je onder de indruk bent van de kwaliteit. We zijn enthousiast dat je het zou aanbevelen! Geniet van het spel! 😊

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv