Se hva andre synes
Lite olustigt med priserna, men tänker man efter är det klart rimligt även om jag aldrig betalt för hjulskifte när jag gjort en omläggning av däck tidigare. Men går ni dit och tror ni ska bet... Vis mer
Ett stort tack till Speedy Tyre för deras fantastiska hjälp med att fixa mina fälgar, montera nya däck och åtgärda en besiktningsanmärkning! Servicen var helt enkelt toppklass. Teamet var otrol... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Välkommen till Speedy Tyres AB! Vi är företaget som vill bidra med de bästa däcken till förmånligt pris. Hos oss hittar du både begagnat och nytt. Oavsett om du söker efter hel uppsättning eller enbart däck/fälg så hittar du enbart kvalificerade produkter vi rekommenderar.
Kontaktopplysninger
Aröds industriväg 9 Hisingen Göteborg , 41705, Göteborg , Sverige
- 0313951200
- info@speedy-tyres.se
- speedy-tyres.se
Har svart på 37 % av de negative anmeldelsene sine
Bruker vanligvis over én måned på å svare
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ej tillförlitlig- Köpte den stora servicen
Köpte den stora servicen, åker till en vän och kollar om all ”byte skett”. Det som är synlig som bromsvätska, spolarvätska och olja såg inte ut som det var bytt. Ringer och säger till personen och får en nonchalant svar ”det är bytt”. Kollar serviceboken och inget är ifylld trots jag påminde. Jag fick fylla på allt på nytt och ta bilen till en annan verkstad som fick hjälpa mig. Rekommenderar inte de alls!!
Det kännes alltid hemma i denna…
Det kännes alltid hemma i denna verkstad ni är bästa.
LIVSFARLIGT!
Jösses, sicken blåsning! Köpte en STOR service. Flera punkter på serviceprotokollet var felaktiga. Vilket får mig att undra om olja, bromsvätska, filter och allt annat verkligen blev bytt och kollat? De sa att mina däck var bra, och går att köra hela säsongen utan problem. De skulle ha fyllt på luft och kollat däcken, vilket var högst osant!! Dagen efter var det punktering på ett av däcken, och den nya verkstaden jag åkte till sa att mina däck var livsfarliga!!! DET FANNS INGET MÖNSTERDJUP KVAR, KÖRDE PÅ TRÅDAR! Att det var ett under att däcken inte exploderat! Jag har alltså betalt för en STOR service, litade på Speedy Tires, MEN KÖRT MED LIVSFARLIGA DÄCK??? Funderar på att göra polisanmälan! Detta är verkligen inte bra. JAG LITADE PÅ ER!!!
OM NI NU FÖLJER VOLVOS PROTOKOLL: HUR KUNDE NI KOLLA MIN TAKLUCKA? JAG HAR INGEN! Det var flera punkter ifyllda att ni hade kollat: men de sakerna finns ej på min bil, bla taklucka. GENOMGÅENDE SLARV!
SKYLLER INTE PUNKTERINGEN PÅ ER. TACKAR PUNKTERINGEN SÅ VI VAR TVUGNA ÅKA TILL EN DÄCKVERKSTAD. De sa att det inte fanns NÅGOT mönsterdjup kvar, och det var livsfarligt att köra med dom däcken! Anlitade er för att jag INTE själv skulle behöva kolla bilen.

Svar fra Speedy Tyres AB
500 kr för balansering av två hjul är…
500 kr för balansering av två hjul är enligt mig orimligt dyrt. Rekommenderar att jämföra priser innan.

Svar fra Speedy Tyres AB
Försöker lurar kunder att byta däck och…
Försöker lurar kunder att byta däck och påstår att de är i dåligt skick när det egentligen är inget fel på däcken och Försöker hitta massa fel på bilen vilket inte stämmer ibland även har höga priser rekommenderar inte denna firman!

Svar fra Speedy Tyres AB
Mycket snabb och enkel service
Mycket snabb och enkel service, grymma arbetare och respektabel verksamhet.
Överpriser
Skulle köpa ett däck då mitt förolyckades samma dag, fick ett pris över telefon men väl där när jag skulle betala vart det väl mycket dyrare.
Betalade 3099kr som dom flesta andra firmor i sverige tar ungefär 1100för.
1st greenlander ice 225 45-17r.
Försökt nå över mail om något hade blivit fel men inget svar så känner mig blåst.
Så tyvärr kan jag inget annat än o ge betyg därefter med.
Tack för att ni fixade problemet med…
Tack för att ni fixade problemet med min Mercedes.
Tack för hjälpen med däck bytet.
Bästa stället jag någonsin varit på dom…
Bästa stället jag någonsin varit på dom tog hand om bilen och hade grym service och kvalitet
BÄSTA
Vad inne för punktering på min bil och dom löste det på 15 MINUTER helt otroligt snabbt och smidigt är du i Göteborg eller bor här rekommenderar jag detta stället tilll 10000% grym service grymma killar bästa bästa
GRYMT
Snabbt enkelt smidigt grymma killar med bra service enkla att ha att göra med
Grym service va där med min bil som…
Grym service va där med min bil som hade fått punktering och dom löste problemet på 15 minuter trevlig kille i kassan skämtsam och pratglad
Excellent de A à Z
Très bon accueil, vu la complexité d'échange avec la langue (Nous sommes Français et ne parlons pas Anglais). Nous arrivons le Lundi matin à 8H00 avec les freins arrière de notre camping-car complètement usé. En 4H00, ils ont trouvé les pièces (Plaquettes - Disques - Etrier) et fait l'intervention.
J'étais avec les 2 techniciens qui ont fait le travail et rien à dire, très pro. Pour le prix, je pense que cela était un peu chère, mais je ne peux pas comparer les tarifs, ne connaissant pas la Suède.
Veel te duur
Veel te duur
4 x zo duur als in Nederland haha
Belasting , spoed en na 2 dagen staat er al weer een band leeg
Ook nog prutsers dus …
Jag är glad att få mitt bakdäck lagat.
Jag är glad att få mitt bakdäck reparerat, det satt en skruv i och jag ville helst ha det lagat idag (söndag) då de flesta däckverkstäder är stängda. Mitt missnöje består i priset 995 kr för en pluggning vilket är orimligt dyrt. Har gjort en sådan lagning tidigare för kanske 5 år sedan och betalade 500 kr. Eftersom priset var så högt frågade jag om jobbet hade gått bra, men fick inget svar. Priset på sådant arbete ligger på 300-500 kr. Inget jag behöver googla, något de flesta vet om. Att det är söndag dubblar inte priset. Om detta ska bemötas så ska det vara med ett godtagbart skäl, annars kan ni avstå. Det blir 2 stjärnor bara för att jobbet blev gjort.
Personalen är jättetrevliga
Personalen är jättetrevliga, hjälpsamma och proffsiga. Man kände sig välkommen från första stund och de tar sig tid att förklara vad som behöver göras på bilen. Rekommenderas varmt!
VARNING!
VARNING!
Satte på feldimension på min bil och vägrar byta till rätt.
Snabbt att få tid, bra service men be om offert.
Varit kund hos Speedy Tyres vid två tillfällen med ett par år emellan. Vid båda tillfällena har jag kunnat får tid samma dag, ett väldigt bra bemötande och varit nöjd med arbetet. Lade senast om sommarhjulen (hade med egna nya däck och gamla sommarhjulen) och bytte från vinter till sommarhjul på bilen. De hjälpte till att både lasta av dem från släpkärra och sedan vinterhjulen tillbaka på släpet. De visade slitaget på de gamla sommardäcken och varför en hjulinstälning behövdes. Det gjorde det arbetet också direkt. Återstår att se om de nya däcken sliter jämnt vilket förstås sparar slitaget på däcken ordentligt. Så kan bara rekommendera denna verkstad.
Man bör däremot be om offert på priserna. De har numera nästan samma pris som de stora firmorna men förhandlar direkt om man gör flera arbeten. Där skulle jag uppskatta om de höll nere priserna direkt istället men motiverar inte någon minskad stjärna.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.