Specter View Anmeldelser

1. Optiker

Welkom bij Specter View! 👓 Waarom een compleet nieuwe bril kopen als uw favoriete montuur nog perfect zit? Bij Specter View blazen we uw vertrouwde bril nieuw leven in. Wij plaatsen premium brillenglazen op uw actuele sterkte in uw eigen montuur. Dat is niet alleen slim en voordeliger, maar ook een stuk duurzamer! U krijgt bij ons altijd de hoogste kwaliteit. Al onze glazen worden standaard uitgerust met UV420 blauwlichtfiltering, hoogwaardige dubbelzijdige ontspiegeling en een ijzersterke antikraslaag. Wij streven naar 100% kijkcomfort en topservice. We zijn erg benieuwd naar uw ervaring met Specter View. Laat gerust een review achter!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Fijne varifocale glazen.

Allereerst zijn de varifocale glazen een heel fijn product. Al jaren draag ik een bril met varifocale glazen en heb inmiddels diverse producten gedragen. Ik moest wel wennen aan de glazen van Specter View, maar het beeld was completer van meet af aan. Ik heb meer zichtveld links en rechts. Ook zijn de overgangen van dichtbij naar ver prettiger.
Wel was de fitting van de glazen wat ruim. Mijn reaktie wordt echter serieus genomen en een passende oplossing is aangeboden.
Wel ben ik weer even mijn fijne glazen kwijt, maar ik heb het er zeker voor over.

27. februar 2026

Specter View

Prima werk gedaan door Specter en mooi dat een ouder montuur weer gebruikt kan worden. Eerst een montuur opgestuurd dat helaas niet kon worden gebruikt (ik dacht dat een kleine reparatie indien nodig geen probleem zou zijn). Toen een ander montuur opgestuurd. Specter mailde DHL verzendlabels, maar ik had geen idee of daarmee ook de verzendkosten waren gecovered. Wegens slechte ervaringen met DHL het montuur door mij via PostNL verstuurd met track and trace. De DHL app werkt bij mij niet, maar Specter stuurde een versturingsbevestiging met tracking code, dus dat was geen probleem. Netjes afgeleverd. Dus als mogelijke verbeterpunten wat mij betreft duidelijker verzendinstructies en duidelijk aangeven op de website dat je montuur in goede toestand moet zijn en het alleen om de glazen gaat.

13. november 2024

Dunste glazen

Ik heb de dunste glazen besteld omdat ik een sterke afwijking hebt om ver te kunnen zien. De geleverde glazen zijn echt wel dun. De levertijd is echter wel lang minimaal 3 weken.

5. februar 2023

blauw licht bril zeer effectief

Alleerst een beetje sceptisch over het positieve effect van een blauw licht bril, maar ik merk duidelijk het verschil. Na een dag achter de computer zijn mijn ogen minder vermoeid en minder droog. Als ik 's avonds ook nog wat tv wil kijken dan zet ik 'm ook op!

5. april 2021

Eindelijk een goede oplossing!

Sinds een aantal jaren steeds slechter zicht door de verblinding van koplampen in het donker. Met regen erbij was het haast niet meer te doen. Niet handig als je wisselende diensten werkt. Met de aanschaf van mijn Night Drive bril is voor mij een wereld open gegaan. Ik kan weer normaal op de weg blijven kijken en voel me een stuk veiliger.

18. januar 2021