SparTand.dk Anmeldelser

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

5 stjerner, velfortjent!

21. juli 2019

Hej Cerstin

Tusinde tak for din anmeldelse - tandklinikken glæder sig til at se dig i Gdansk igen.

SparTand.dk

Jeg var på ferie i Gdansk denne helgen…

Jeg var på ferie i Gdansk denne helgen og var uheldig med at den ene tannen min knakk. Kontaktet da Spartand.dk og fikk raskt svar og en time til tannlegen der nede. Tannlegen var veldig hyggelig, ga god service og snakket godt engelsk så det var lett å forstå. Kommer nok tilbake hit :)
Ann Margaret

11. mars 2019

Hej Ann Margaret

Tusinde tak for din anmeldelse - og tak for din anbefaling - tandklinikken glæder sig til at se dig i Gdansk igen :)

SparTand.dk

Veldig bra service og flotte priser

Veldig bra service og flotte priser. Kommer igjen neste år og fille leppene mine.. er veldig fornøyd 💋💋

6. november 2018

Hej Hanna

Tusinde tak for din anmeldelse. Klinikken glæder sig til at se dig næste gang i Gdansk.

SparTand.dk

Meget dyktig og hyggelig personale

Meget dyktig og hyggelig personale, moderne utstyrt klinikk, rent, nytt, vakkert, behagelig atmosfære. Tannlegeskrekken ble omgjort til en sann fornøyelse. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd! Med vennlig hilsen Linda

30. april 2018

Hej Linda

Tusind tak for din anmeldelse.

Skulle hilse fra tandklinikken - og sige det har været en fornøjelse at have dig som patient. De håber at se dig i Gdansk igen.

SparTand.dk

Jeg var hos tannlegen i Gdansk

Jeg var hos tannlegen i Gdansk. Det har bare vært veldig hyggelig og en veldig god behandling. Service på et meget høyt nivå.

24. april 2018

Hej Ståle

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at kunne hjælpe

Ekstremt dårlig plass!!

Jeg dro til Polen for å fikse tennene. Nå har det gått flere uker men det iser og gjør vondt!! De kommer med unnskyldninger hele veien på mail. Anbefaler IKKE denne plassen !! Styr unna!

16. april 2018

Kære Hamid

Tak for din anmeldelse – vi er rigtig glade for din anmeldelse - så vi har mulighed for at belyse sagen.

Du har fået en mindre behandling med et par fyldninger og en tandrensning på vores tandklinik Tirsdag d. 13 Marts. Du henvender dig til os og beskriver du har nogle isninger ved en tand efter endt tandbehandling. Du kan ikke rigtig fortælle hvilken tand det er der er isninger i, så vi forsøger at kigge på patientkortet for at identificere hvilken tand. Da du ikke kan fortælle hvilken tand du har isninger i spørger vi om det kunne være den tand som var meget inficeret med karies som du selv valgte ikke at lade tandlægen behandle men som de anbefalede og tandlægen informerede dig du skulle være opmærksom på denne tand da den muligvis skulle rodbehandles da hullet var meget dybt. Du mente ikke det var denne tand. Vi skriver til dig at dette skal naturligvis løses og foreslår dig at kontakte vores klinik direkte. Du har ikke henvendt dig direkte til vores klinik som vi foreslog men valgte i stedet lave denne anmeldelse. For at afhjælpe problemet vil det naturligvis kræve et besøg på klinikken eller kontakt til klinikken. Jeg taler så igen med klinikken som så tager initiativ til at ringe dig op d. 18-04-2018 for at tale med dig om en løsning og hvor det lader til i fik talt emnet igennem. Vi har mange skandinaviske kunder og hjælper alle også efter endt tandbehandling. For os betyder kundeoplevelsen alt. Vi har på intet tidspunkt ønsket at signalere vi er fulde af undskyldninger – vi ønsker at løse alle patienters udfordringer også efter endt tandbehandling.Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi har 5 års garanti på vores behandlinger så der skulle være rig mulighed for at løse denne sag uden yderligere komplikationer. Jeg ved klinikken vil prøve at kontakte dig på mail igen for at løse dine udfordringer.

08.08.2018 - Vi har forsøgt at kontakte Hamid på mail igen i sidst i April - men ingen respons - for at vi kan hjælpe vil det kræve en form for kommunikation. Vi har gjort alt hvad vi besidder af muligheder for at hjælpe.

SparTand.dk

Vis anmeldelser på alle språk. (46 anmeldelser)