Sparklingcrafts Anmeldelser 345

4,9

Mashallah 😍 wat een prachtige lijst en bedrukking, met liefde ❤️ gemaakt, ingepakt èn verzonden. Ik ben enorm verrast over de geweldige service! Heel goed bereikbaar en ik werd ook zo ontzettend... Vis mer

Assalaamu alaikum Wederom een prachtig werk geleverd door sparklingcrafts. Behulpzaam en adviserend om het product zo goed mogelijk te krijgen. Met heel veel passie ontwerpt deze zuster pracht... Vis mer

Allahumma barik wat een lieve vrouw! Ze denkt met je mee en doet erg haar best om de bestelling die je doet zo veel mogelijk naar je wens te maken. Ze heeft een snelle service aangezien mijn aanvraag... Vis mer

Prachtige unieke drukwerken ideaal als een special gift of uniek cadeau. Héél erg mooi en prachtig ingelijst om te geven. Supergoede klantenservice , reageert direct, denkt met je mee, een bestelling... Vis mer

1. Gavebutikk

Wij zijn een jong bedrijf dat zich bezighoudt met het ontwerpen, maken en drukken van verschillende drukwerken. Door de druktechniek die wij gebruiken en de klantgerichte aanpak creëren we kwalitatief hoogstaande producten. Onze flexibiliteit en inzet om mee te denken met de klant maakt dat wij zeer gepersonaliseerde werken kunnen maken. Daarnaast hebben we een exclusief aanbod aan cadeau artikelen.

4,9

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Super lieve eigenaresse die echt met je…

Super lieve eigenaresse die echt met je meedenkt, ik had op de 24ste een bestelling geplaatst en had het echt de 25ste nodig. Dit heeft ze voor mij waar kunnen maken. Daarnaast zijn het gewoon geweldige cadeaus/gifts om te geven, en ook zeker om te ontvangen.

25. mars 2025

Cadeauverpakking

Ik heb twee keer ‘Duaa Gezin met Bloemen’ met cadeauverpakking besteld. Voor beide cadeaus heb ik afzonderlijk een cadeauverpakking van €2,25 betaald. Helaas ontving ik mijn pakket en zag dat er slechts één cadeauverpakking in zat in plaats van twee.

Ik vind dit erg jammer, omdat ik beide cadeaus apart wil geven. Daarom zal ik nu zelf een cadeauverpakking bestellen en maken.

8. mars 2025

Fijne ervaring

Super behulpzaam, denkt graag mee. Reageert snel. Verzend snel.. uitstekend geholpen..
Super tevreden met eindresultaar

24. februar 2025

Duaa

Kan nooit kiezen wat ik moet laten maken voor familieleden en ik laat de keus meestal over aan de eigenaresse van Sparkling Crafts en ze maakt er altijd wat moois van. Tot op heden nog nooit teleurgesteld.

20. februar 2025

Sparklingcrafts is geweldig

Ik heb eerder iets bij Sparklingcrafts besteld. Dat was zo'n goede ervaring dat ik er vaker terug kom. Ze heeft prachtige producten voor een goede prijs en uitstekende service. Als er vragen zijn of iets mis is lost ze dit meteen heel goed op. Allahumma bareek!

10. februar 2025

Super betrouwbaar

Een hele lieve dame, erg behulpzaam en meedenkend. Alles is netjes ingepakt verzonden en ik had het al snel in huis. Zeker betrouwbaar

14. februar 2025

Aanrader!

Salaam Alaikoum, Ik ben enorm blij en enthousiast over mijn producten. Ik werd vriendelijk en heel behulpzaam geholpen met mijn vragen. De bestelling werd snel en zorgvuldig verzonden. Het zijn prachtige kadootjes om te geven. Mijn familie was er enorm blij mee! Ik raad het zeker aan om vaker items te bestellen. Het ziet er bij levering nog mooier uit dan op de foto's. Barak Allah Fieki!

29. januar 2025

Communicatie verliep super goed

Communicatie verliep super goed.
Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, het eindproduct zag er prachtig uit. En er was een snelle levering.

3. februar 2025

Ben al weken op zoek naar een geschikte…

Ben al weken op zoek naar een geschikte webshop met verschillende islamitische cadeau's. Zoveel op mijn pad gekomen maar het was hét toch net niet. Totdat jij op mijn pad kwam. Maar wat ben jij een topper! Je had zoveel geduld mascha Allah. Je dacht goed mee en deed erg veel moeite! Wat een service Allahouma Bareek en een prachtige webshop! Moge Allah swt jou belonen en al jouw werk zegenen!

31. januar 2025

Goede service

Lieve, behulpzame dame die ook nog een heel mooi werk levert. Ik had iets op korte termijn nodig en dat was geen probleem voor haar. Erg fijn dat het zo snel kon en ook nog eens een écht mooi resultaat. Zeer tevrede!

23. januar 2025

Uitstekende nazorg en oplossingsgericht

Snelle communicatie en oplossingsgericht, PostNL gaf aan dat het pakket geleverd was terwijl dat niet zo was, had Sparklingcrafts alvast een nieuwe pakket opgestuurd zodat ik verder kan en daarna de probleem met de bezorging op te lossen, bedankt voor de goede nazorg. TOP geregeld

19. januar 2025