Spansk Klubben | Sverige Anmeldelser 29

4,7

Fantastiska produkter. Fick allt jag behövde för en spansk paella för att imponera på mina vänner. Mycket bekväm butik.

Njöt av det spanska jamon jag fick från regionen guijuelo. Mycket hög kvalitet. Bra butik för spansk skinka av högsta kvalitet.

Fick flera spanska sötsaker och bakverk. Anlände färskt och väl förpackat. Min familj var ganska glad över att njuta av dem.

Jag fick en mycket välsmakande Zurrapa. Precis som när jag på semester i Malaga. Bra service överlag.

1. Luksuriøse matvarer

Om Spansk Klubben | Sverige

Spansk Klubben - Sverige är en e-handelsbutik som specialiserar sig på att distribuera de bästa hantverks- och gourmetprodukterna, vinerna, och spritdrycker från Spanien till slutkonsumenter i Sverige. Vi är specialiserade på Jamón (spansk skinka), både Iberico skinka (Jamón Iberico) och Serrano skinka, Manchego ost och spanska ostar, olivolja, tapas, oliver, ansjovis, spanska korvar och charkuterier som chorizo, salchichon, sobrasada och fuet, spanska sötsaker och bakverk, spansk öl och cider, hem- och kroppsvårdsprodukter, samt presenter. Spansk Klubben / Spanish Club, som lanserades i december 2021, syftar till att främja och göra de bästa gourmet- och delikatessprodukterna, vinerna och spritdryckerna, som är hantverksmässigt tillverkade och producerade i Spanien, mer lättillgängliga för alla. Vi är ett mångsidigt och erfaret team av entusiaster av spansk mat och spanska viner som vill dela med sig och göra dem mer begripliga, prisvärda och bekväma att njuta av, oavsett var i världen du bor. Om du tycker om spansk mat och spanska viner, eller om du är nyfiken på det och vill veta mer, har vi skapat den här butiken speciellt för dig. Vi strävar efter att förbättra vårt utbud och vår hjälp till dig varje dag. Alla våra produkter är 100 % handgjorda eller tillverkade i Spanien. Alla beställningar är helt förberedda av vårt team och skickas från vårt lager i Maresme-regionen i Barcelona. E-handelsbutiken SpanskKlubben.se ägs och förvaltas till 100 % av det spanskbaserade privata aktiebolaget Fevech Gourmet eVentures S.L., eller Feve.ch i korthet. Om du letar efter var du kan köpa spanska produkter i Sverige, är vår butik perfekt för dig. Du kan också hitta mer detaljerad information om spansk mat och dryck i vår Spansk Klubben Blogg.

4,7

Enestående