Spaniel Akademiet Anmeldelser 21

4,6

Som 3 spaniel ejer og jagt og Markprøve entusiast må jeg sige at Spaniel Akademiet burde være enhver hundeejers drøm. Dette meget professionelle univers sætter nye standarder for online træning. Bedst... Vis mer

Jeg har 2 spaniels, en på 8 år som er trænet på en alm træningsplads og dengang irriteret det mig med de lange pauser der nogen gange er og tvivlen på hvordan var det nu lige den øvelse var …. Derf... Vis mer

Har 2 ft cocker som begge er trænet ved Kasper. Ser store fordele i at træning er opdelt i moduler det let overskueligt hvilket gør det nemt for nye at for startet op med træningen og få dem er i gan... Vis mer

Uundværlig træning – uanset om det er din første eller femte hund!Som medlem af Spaniel Akademiet kan jeg kun give min varmeste anbefaling til dette onlineunivers. Det unikke ved platformen er, at den... Vis mer

1. Hundetrener
  2. Kurs
  3. Kjæledyrtrener

Spaniel Akademiet er et online træningsunivers bygget op omkring en gennemtestet metode bestående af elementerne træningsprogram, fællesskab og feedback. Akademiet er skabt med det formål at hjælpe spanielejere med at få en velfungerende hund – både i hverdagen, på jagt og til markprøver. Træningen er baseret på licenstræner Kasper Selmar Pedersens mangeårige erfaring med træning af spaniels i både ind- og udland. Indholdet er målrettet spaniels, men relevant for alle hundeejere, der ønsker at arbejde ambitiøst og struktureret med deres hund. I Akademiet handler det ikke om hurtige løsninger, men om at opbygge færdigheder hos både hund og fører i et tempo og på en måde, som holder på den lange bane. Som medlem får du konkrete træningsplaner, step-by-step videoer, videndeling med ligesindede, mulighed for deltagelse i Q/A med Kasper hver 14.dag, adgang til en række medlemsfordele til en værdi af >1000DKK og 25% rabat på enetimer ved Kennel Selmar. Som medlem af Spaniel Akademiet guides du sikkert gennem det første år af din hunds liv og får derfor bygget det fundament, som de resterende +10 år med din hund kommer til at hvile på.

4,6

Enestående

Hundetrænings platform der giver mening

Den nemmeste platform til struktureret og effektiv træning af spaniels. Har selv trænet 2 hunde hos Kasper, hvor den første var ren fysisk træning og den anden er største del online træning. Den online del har været enormt nemt, da jeg har kunne se film til den træning jeg er i gang med lige nu.
Jeg kan derefter dele en video af min træning og få konstruktiv feedback til eventuelle fejl eller rettelser. Hold kæft det er nemt!

Kæmpe anbefaling til et online univers til god hundetræning :)

22. april 2026