Spandoekabraham.nl Anmeldelser

4,9

Supersnelle reactie en aanpassing van het eerste ontwerp. Vervolgens binnen no time afgeleverd. Prachtige kwaliteit van zowel de prints als her spandoek. Kortom: TOP!

We hebben een spandoek voor onze kerk besteld bij Spandoekabraham.nl en zijn ontzettend tevreden. Het ontwerp is prachtig geworden en de levering was top. Uitstekende service, echt een aanrader!

Het ontwerp was klaar in enkele dagen en vlot bezorgd. Iedereen op het feest vond het een prachtig spandoek. Kwaliteit was ook nog eens prima.

De service is uitstekend. Ik had een woord vergeten en nog wat andere aanpassingen die gedaan moesten worden en dat werdt zonder problemen direct opgepakt. De snelheid en vriendelijkheid via de mai... Vis mer

1. Bannerbutikk
  2. Digitalt trykkeri
  3. Gavebutikk

Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid. Liever zelf een spandoek maken? Maak gebruik van onze online ontwerp tool en wees creatief!

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

61 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mooi spandoek

Mooi spandoek, goed contact via mail en snelle levering. Enige min punt was dat 1 van onze foto’s toch verder afgesneden bleek te worden dan afgesproken maar het was niet super storend. Ook vind ik de prijs wel aan de hoge kant vergeleken met andere sites. Wel veel positieve reacties gekregen op het spandoek!

3. september 2024

doek in 1 keer maken en bestellen

Om zeker te zijn dat het spandoek op tijd zou aankomen, tijdig besteld. Toch was het spandoek er snel en het zat keurig verpakt zonder dat iemand kon zien dat er een spandoek in zat. kleuren waren conform opzet en ringen zaten keurig vast. Enigste nadeel, ik was bezig met een opzet te maken en moest door omstandigheden er plotseling mee stoppen. Hierdoor moest ik toen opnieuw beginnen met een opzet.

5. juli 2024

Abraham spandoek

Het spandoek was naar wens gemaakt, wat ons opvalt is de prijs/kwaliteit. Een dun doek voor een pittige prijs. Vorig jaar een spandoek laten maken, overigens wel bij een andere site, een keer zo groot en het doek dikker.

13. august 2024

Zeer tevreden!

Tijdens het ontwerp tal van mogelijkheden. Leuk dat je afbeeldingen kunt laten overlappen.
Prachtig spandoek van degelijk materiaal. De kleuren zijn mooi.
Kortom, zeer tevreden!

26. august 2024

Ondanks dat op mijn grote van het…

Ondanks dat op mijn grote van het spandoek en ontwerp een langere levertijd zat, maar ik het toch met spoed nodig had, Heb ik na contact toch via een spoedlevering op tijd mijn spandoek ontvangen. Chapeau hoor!
Super kwaliteit doek mooie heldere kleuren!

12. august 2024

Zo teleurstellend

Really….. jullie eigen fout herstellen door een nieuw doek te leveren vanaf een whatsapp image met het muispijltje erop…. Serieus….. en dan niet meer reageren …. Dat is toch geen oplossing…
En absoluut geen service … we dachten dat t nu opgelost was maar staan nu met lege handen… onvoorstelbaar!

9. august 2024