Informasjon om virksomheten

1 stjerne

Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Villa Iberia onwaardig

Hebben recent de Property management van Villa Iberia(een prima bedrijf overigens) overgenomen en vanaf het begin af aan alleen maar problemen. Absoluut incapabel, geen verstand van zaken, slechte en klantonvriendelijke communicatie. Hebben na 10 jaar villa Iberia heel snel afscheid genomen van dit bedrijf

1. november 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Voelt niet betrouwbaar

In alle eerlijkheid, het huis op zich lijkt me fantastisch, hoewel ik er nooit geweest ben en ook nooit ga komen. En dat heeft alles te maken met de verhuur partij die erachter zit. Via de site van het huis gevraagd of het huis halverwege juli 26 nog vrij was. Dat was zo, dus reservering proberen te doen. De verhuur partij vraagt om onze ID bewijzen om de boeking in orde te maken, die sturen we dezelfde dag nog op. Dat beschouw ik als een boeking, aangezien het opvragen en verwerken van dit soort gegevens aan redelijk stricte regels gebonden is volgens de GDPR. Dag later ineens de melding dat via een andere site er een andere boeking gekruist had (een site waar je heel veel meer betaalt voor dezelfde periode). Gevraagd naar degelijke alternatieven, aangezien we volgens ons ervan uit mochten gaan dat we de boeking gedaan hadden. De enige alternatieven die ze boden waren ineens vreselijk veel duurder. Ik raad deze dus af en ga zeker nog even babbelen met de APG om na te gaan wat hier fout gaat. Het voelt niet helemaal zuiver allemaal. Sowieso boek je niet bij de eigenaren en zijn er blijkbaar minstens 2 verschillende partijen bij betrokken. Dat voelt wat vreemd en met onze ervaring bij deze club, alles behalve betrouwbaar. Jammer. Want nogmaals: Ik denk dat het huis prima is (als het uberhaupt verhuurd wordt). Pas dus op, want ik kan me ook zomaar voorstellen dat het dubbele boeking verhaal een kul verhaal is. Ieder zichzelf respecterende verhuurder zou in dat geval namelijk een passend alternatief aanbieden.

EDIT: nav de onderstaande reactie:
De ID bewijzen waren binnen zeer korte tijd opgestuurd, nav de mail waarin "De boeking in orde gemaakt kon worden". De titel van de mail was ook "boeking", geen "optie".
Daarna is door ons expliciet gevraagd om een oplossing met dezelfde kwaliteit en dezelfde bedragen. Zonder dat jullie bedragen noemden in de reactie daarop sturen jullie huizen die rustig bijna 1000 euro duurder.
Dat vind ik geen passende oplossing. Een passende oplossing was geweest: We houden het bedrag aan wat jullie zouden hebben betaald bij de eerste woning. Dat jullie dat niet willen, dat is jullie keuze.
Niet alleen dat: maar jullie geven het zelf in deze reactie al aan: jullie zijn verplicht om voor jullie "Gasten" de ID bewijzen te verzamelen. Het gerechtvaardigd belang rondom de AVG is dus dat jullie de boeking definitief hebben en deze info nodig hebben omdat wij als 'gasten' aangemerkt worden.
Oftewel, OF de boeking was formeel definitief, aangezien jullie dan pas een gerechtvaardigd belang hebben voor de informatie die jullie vroegen, OF jullie handelen in strijd met de AVG. Jullie mogen zelf aangeven welke van de twee het is. Maar dat het niet klopt linksom of rechtsom is duidelijk. En daarmee blijft het dus obscuur en onbetrouwbaar.

29. oktober 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Spainholidays4u

Svar fra Spainholidays4u

Beste dhr. Bos,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer te horen dat uw ervaring niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Graag lichten we ons beleid kort toe, zodat er geen misverstanden ontstaan.

Een reservering wordt bij ons pas geblokkeerd zodra we over de nodige gegevens beschikken om het huurcontract correct op te maken. Dit is een standaardprocedure die hoort bij het formeel vastleggen van een boeking. Daarnaast zijn we als verhuurder wettelijk verplicht om de identiteitsgegevens van onze gasten te registreren bij de Mossos d’Esquadra (de politie in Catalonië). Dit is een vereiste waar we ons uiteraard aan moeten houden.

Wanneer gasten een accommodatie enkel als optie willen vastleggen, doen we dit uiteraard graag — maar alleen wanneer dit expliciet wordt aangegeven. In uw geval hebben we verschillende alternatieven aangeboden toen de oorspronkelijke woning niet meer beschikbaar was. We begrijpen dat het enige alternatief dat u geschikt vond een hogere huurprijs had, en uit coulance hebben wij daarom een korting van €400 aangeboden. Maar jullie hebben aangegeven hier geen gebruik van te maken.

We hopen dat deze toelichting meer duidelijkheid geeft over onze werkwijze. We proberen steeds zo transparant en behulpzaam mogelijk te zijn, en waarderen elke kans om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Spainholidays4u

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv