Spaarvarkens.be Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel degelijke cursus die voldoende inzichten verschaft om zelf aan de slag te gaan. Het team van spaarvarkens had ook begrip voor het feit dat door omstandigheden de cursus niet kon afwerken binnen d... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Spaarvarkens speelt in op actuele onderwerpen met hun webinars en met hun dagelijkse nieuwsbrieven. De drie "topspaarvarkens" steken elke week veel tijd en energie in dit platform en kijken met kriti... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Spamalot ( overzicht van de week) , webinar van 2uur samen met "voor de bel" om 8u45 elke werkdag,gepubliceerd, 5 minuutjes lectuur en je bent voor 85 procent bij.Bovendien is het forum (discussiegro... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Alternative økonomitjenester
  2. Investeringstjeneste

Om Spaarvarkens.be

Skrevet av virksomheten

Onze missie is iedereen op weg helpen naar financiële zelfredzaamheid. Zodat ook jij onafhankelijk van banken, verzekeraars en commerciële instellingen belangrijke financiële beslissingen kan maken over sparen, beleggen, verzekeren of andere geldzaken.

Op school leren we veel te weinig over geldzaken. Vaak zijn we door financiële ongeletterdheid ontdaan als we voor belangrijke financiële beslissingen komen te staan. Een voorbereid man of vrouw is er twee waard.

Op een toegankelijke, verstaanbare en duurzame manier en soms met een vleugje activisme. Bieden we samen met andere analisten, docenten, journalisten en ervaringsdeskundigen een enorme opgetelde ervaring aan en dat zonder het promoten van producten of diensten waar we zelf niet in geloven.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

33 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastiche beleggersclub met enorme hoeveelheid content

Ik ben al ruim 2 jaar lid. Eerst de cursus gevolgd, die heel interessant was om mijn algemene kennis op peill te brengen. Nu volg ik de wekelijkse webinars die heel wat concrete ideeen aanrijken en die het heel interessant maken op de beurs op een actieve manier te blijven volgen. Als je ook maar een beetje interesse hebt voor de beurs is dit een absolute aanrader!

28. desember 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Spaarvarkens is toffe online beleggingsclub

Spaarvarkens is een beleggingsclub die je als beginner meeneemt in de toch wel complexe wereld van beleggen. Een sterk punt is de cursus, die je introduceert in een breed gamma van investeringen en beleggingen. Na de opleiding val je niet in een zwart gat, omdat je regelmatig actuele informatie krijgt, via nieuwsbrieven en webinars die je ook in uitgesteld relais kan bekijken. Ik moet eerlijkheidshalve wel zeggen dat je toch wel met een serieuze tijdsinvestering moet rekening houden. Als jong-gepensionneerde(;-)) kan ik dat nu wel doen. Ik heb echter spijt dat ik er niet vroeger mee begonnen ben, en dat ik pas vorig jaar van spaarvarkens heb gehoord.

27. desember 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn beste belegging tot nu toe!

Een jaar geleden de beleggingscursus kado gekregen van mijn vrouw na een tip van mezelf :). Zeer boeiende, toegankelijke cursus, waar beleggen in de ruime zin aan bod komt. Nadien ben ik lid geworden van de beleggingsclub. Elke dag leer ik super veel bij. Zowel over aandelen & beleggingsproducten als de (macro)economie in ruime zin. Echt top! Doe jezelf een plezier of geef de cursus kado! Aanrader!

1. januar 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Info voor en door beleggers

2 Jaar geleden gestart met de beleggerscursus. Vanwege de brede en duidelijke informatie lid geworden van de beleggersclub. Op eigen maat en wanneer men maar wil kan men behandelde onderwerpen raadplegen, webinars volgen of de tips van professionele beleggers lezen.

Een echte aanrader!

Sinds begin 2023 ben ik lid geworden van 'de spaarvarkens'. Ik ben gepensioneerd en ben in mijn vrije tijd gestart met de beleggingscursus voor beginners (18 lessen). Hiervoor was ik een onervaren belegger en sinds de cursus ben ik al heel wat meer te weten gekomen. Spijtig dat ik er niet vroeger aan begonnen ben. Een echte aanrader!

Zeer interessante club

Ben al twee jaar lid van Spaarvarkens, na jaren zoeken op het net naar allerhande info over "zelf beleggen"; Eindelijk een website met duidelijke, eerlijke, gefundeerde, uitleg en webinars die je ook achteraf op zondagmorgen rustig kan bekijken bij het ontbijt ; Ook de live meetings die je kan bijwonen. Chapeau! voor de organisatoren; zoveel enthousiasme en werkijver! Al heel veel bijgeleerd.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een must voor de belegger

Al meerdere jaren lid van dit beleggersplatform. Heel gediversifieerd en groeiend met tal van initiatieven voor elk wat wils. Op het platform vind je uren leesplezier en kijkplezier in de vorm van webinars. Ook fysieke samenkomsten worden georganiseerd net als goede cursussen. Ook diverse analisten worden uitgenodigd naar de huisanalisten

Spaarvarkens voor financiële kennis

Spaarvarkens.be is een mooi initiatief om financiële kennis bij te brengen. Zowel voor de beginnende als de meer ervaren belegger. Dagelijks is er een beurs-actua artikel, wekelijks verschijnen er interessante artikels en zijn er webinars waar de beurs-actualiteit en eventuele opportuniteiten besproken worden. Je lidmaatschap betaalt zich dubbel en dik terug door de info die je hier opdoet. Een aanrader!

Spaarvarkens top stal

Lid van spaarvarkens sinds het eerste uur
Ondertussen , ik durf het bijna niet te zeggen , 26 jaar bezig en al deze tijd veel geleerd zowel in positieve als in negatieve zin , daarbij 1 rode draad " never give up " en altijd de rust bewaren in goede en slechte (beurs) tijden
Spaarvarkens is daar bij een goede baken van info en , voetjes op de grond mentaliteit
De interactie tussen de beleggers is leerrijk en ook de webinars (en dat zijn er veel ) zijn op een professionele manier gebracht met een luchtige invulling
Grtn ,
West vlaams Saarvarken

Bedankt Spaarvarkens

In maart 2022 ben ik lid geworden van de Spaarvarkens club nadat ik eerst de beleggingscursus had gevolgd en overtuigd werd van het nut van dat initiatief. Voor een ‘absolute beginner’ zoals ik was deze cursus een must. Vaak heb ik de lessen op een latere tijdstip nog eens bekeken. Ook de wekelijkse Spamalot webinar bekijk ik meestal uitgesteld om af en toe te kunnen pauzeren en de gepresenteerde informatie in detail te bestuderen. ik kan de Spaarvarkens club, beleggingscursus, de webinars, artikels, forum en de whatsapp groep aan iedereen van harte aanbevelen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Spaarvarkens, een persoonlijke ontdekking.

Ik heb mezelf in januari een beleggingscursus bij SPAARVARKENS cadeau gedaan...
Na het volgen van deze cursus ben ik onmiddellijk lid geworden
Wekelijkse webinars, allerlei cursussen zowel voor beginners als voor gevorderden, voorbeeldportefeuilles, enz... wat een aanbod!
Een echte aanrader!!!

Starten met beleggen!

Lid van de Spaarvarkens Beleggingsclub sinds 2021. Alle info die je nodig hebt om te starten met beleggen kan je hier vinden, er is de beleggingscursus die je op weg zet maar na de cursus wordt je niet losgelaten. Je komt terecht in een community met dagelijks artikelen over de (beurs)actualiteit, wekelijkse webinars, interessante topics worden verder toegelicht wanneer de urgentie zich aandient. Geen moeite is teveel.
Waar wacht je op.. ga een kijkje nemen!

Review door beginnende belegger

Ik had me ingeschreven voor de beleggingscurs 2023. Ik was echt een beginnend belegger met weinig voorkennis. De cursus behandelde vele uiteenlopende thema's. Soms vond ik de info wel van een behoorlijk hoog niveau. Gelukkig was er de mogelijkheid om de lessen nadien opnieuw -op eigen tempo- te bekijken. Elk thema werd behandeld door een expert in zijn/haar vakgebied.
Daarna ben ik lid geworden van de beleggingsclub. Volgens mij kunnen zowel beginners als ervaren beleggers juiste info op maat vinden bij de beleggingsclub. Mijn lidmaatschap is zeker een goede investering geweest. Ik leer dankzij spaarvarkens elke dag wel iets nieuw en ik heb ondertussen ookal een aantal goede financiële keuzes kunnen maken.
Er wordt erg veel moeite gedaan om de leden snel, volledig en correct te informeren. Zowel via de website, als via what's app.

Kwalitatieve Kwantiteit

Jaren geleden heb ik mij ingeschreven voor de allereerste Spaarvarkenscursus. Ik was toen al onder de indruk van de kwaliteit en interactiviteit van de lessen. Ondertussen is de website ook vernieuwd en zijn er tal van fora, discussies, portefeuilles, webinars en cursussen bijgekomen. Het is echt een uitgebreid platform geworden. Diepgaande expertise zonder enig snobisme of goochelen met luchtkastelen zoals je dat in Crypto groepen wel vaak tegenkomt.
Lang verhaal kort: echt de moeite waard.

22. desember 2023

financial education

Lid geworden einde 2021, gecharmeerd door het initiatief (financiële educatie) waar ikzelf zeker ook nood aan had/heb.
Inmiddels 2 jaar verder, nog geen moment spijt van gehad, nauwelijks een Spamalot gemist en zeker al heel wat wijzer geworden. Eigenlijk betaalt dit verhaal zich trouwens gewoon zelf terug en meer...
En ja, alles kan beter, en zo ook dit initiatief... maar de oppervarkens willen ook continu verbeteren. Men staat niet stil. Er zijn constant verbeteringen, nieuwe initiatieven, etc...
Ook al ben ik het niet altijd eens met elke opinie, elke tip (ben eerder het hangmat type ;-)), ik heb diep respect voor dit verhaal en zijn initiatiefnemers en hoop nog veel bij te leren.

Wegwijs in beleggen

Een jaar geleden begonnen met de beleggingscursus en daarna lid geworden van de club. Zeer uitgebreid aanbod aan informatie: aandelen, ETF, holdings, opties, fiscaliteit, … . En als er iets ontbreekt kan je het vragen op het forum. De website van spaarvarkens.be krijgt bijna dagelijks een update met nieuwe artikels en webinars die je live of uitgesteld kan volgen.

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv