Sora Instruments Anmeldelser

4,6

Heldere en eerlijke communicatie, zorgvuldige verpakking en snelle levering. De uitstraling van de drummis gelijk aan de foto’s op de site en het geluid is zoals gehoopt niet te hoog of schel, maar wa... Vis mer

Na het bekijken van verschillende handpannen heb ik uiteindelijk de stap gezet om er één van Sora Instruments uit te proberen. Het is erg prettig dat je de handpan eerst kunt testen voordat je een bes... Vis mer

Waar passie voor muziek en vakmanschap samenkomen om unieke muziekinstrumenten bereikbaar te maken voor iedereen. Als Nederlands bedrijf leveren wij hoogwaardige muziekinstrumenten zoals handpannen, tongue drums en kalimba’s.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Handpan

Gister mijn Handpan ontvangen! Enorm blij mee. Handpan heel goed verpakt en snel geleverd!

18. desember 2024

Blij met mn aankoop!

Zojuist mijn drum van Sora ontvangen. Vorige week super goed contact gehad tijdens het aankoopproces. Ze reageerden snel en gaven goed advies over welke het beste bij mij past.
Ik heb de gouden versie besteld. Ziet er mooi uit. Nu oefenen!!!!

2. desember 2024

Zo ontzettend blij met mijn Handpan!

Zo ontzettend blij met mijn Handpan!! Kwam via facebook op de website terecht, en was erg onder de indruk van het geluid van de handpan. Heb de bestelling geplaatst en 2 dagen later stond de PostNL bezorger al voor de deur. Super blij met de handpan, voor mij als beginner heel makkelijk te bespelen, krijg direct een mooi geluid uit de handpan. Heel veel dank Sora Instruments!!! Hier ga ik nog lang van genieten.

30. november 2024