Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Nepwinkel
Nepwinkel, trap er niet in. 30 euro kwijt en geen enkele contactmogelijkheid, het e-mailadres op hun contactpagina heeft 2 typfouten. Een neppe t&t e-mail gekregen zonder scans of bestaand traceernummer. Nooit het product ontvangen. Nooit reacties op mails die ik ontvangen heb, nooit reacties op het contactformulier gekregen. Het zogenaamde adres is een Postnl locatie.
Snelle levering en leuke kleding.
Nooit iets bestellen hier
Nooit iets bestellen hier. In december 2 jassen besteld waarvan er 1 in een verkeerde kleur kwam en 1 in een hele andere maat dan op hun site staat. Verschillende mails gestuurd waar wij nooit reactie op gehad hebben, Klarna contact op laten nemen en die hebben uiteindelijk voor een retouradres gezorgd. Uiteindelijk een mail ontvangen dat de jassen gedragen zouden zijn (wat niet zo is) en dat ze het geld niet gaan retourneren. Nu kunnen wij dus alsnog 110 euro betalen voor producten die wij niet hebben.
Niets bestellen hier, kwaliteit is slecht en van enige service hebben ze hier nog nooit gehoord.
Een jurkje besteld wat heel erg tegen viel, dus op tijd teruggestuurd. Betaling gedaan via Klarna, dus achteraf betalen, dus niets aan de hand zou je denken.
Niets is minder waar! Somethink heeft e.e.a. niet afgemeld bij Klarna en eind van het liedje moet ik 110 euro betalen voor iets wat ik niet meer heb..
Dit voelt zo oneerlijk, gewoon belachelijk!
Herhaaldelijk emails naar Somethink over deze gang van zaken... helaas nooit enige reactie.
Niets bestellen dus bij dit bedrijf. Kwaliteit van producten is ronduit slecht en van enige service, alleen al het simpele beantwoorden van emails is voor dit bedrijf al te veel moeite!
Onjuiste levering
Sturen een verkeerd product na ruim een maand, terwijl er binnen een week geleverd zou worden. Heel vaak mails gestuurd maar daar komt geen enkele reactie op. Dit is geen bonafide bedrijf. Niet bij bestellen!
Klacht
Klacht
Ik heb een product besteld, betaald en nooit iets ontvangen. Verschillende malen gemaild en gereageerd op het klantcontact op de website. Er wordt gewoon niet gereageerd.
Opgelicht
Na veel mail contact over een bestelling retourneren heb ik na het terugsturen nooit meer wat gehoord en mijn geld niet terug. Geen pakket en geen geld dus. Nooit bestellen hier!!!
Product was super slecht
Product was super slecht! Deze wilde ik retourneren, maar dat kan alleen via mail waar ze helemaal niet op reageren. Niet bestellen op deze site!!!
Bestelling gedaan die wou ik retour…
Bestelling gedaan die wou ik retour sturen maar dan moet je eerst een mail sturen, wel 10 berichten gestuurd maar totaal geen reactie gehad er is ook geen klantenservice die je kunt bereiken, nu zit ik met mijn pakket
Leuke webshop!
De levertijd duurde langer dan verwacht maar dit staat wel aangegeven bij “levertijden”. Leuke dameskleding en accessoires.
Vriendelijk!
Mooie artikelen en behulpzame klantenservice!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.