Soma Red Light AS Anmeldelser 17

4,5

4,5

Enestående

God service og bra produkt👌😊

God service og gode produkt👌😊 Har panel og skulderwrap, begge er enkle og behagelige å bruke. Har brukt panelet daglig i vel 6 mndr nå, det gir en herlig følelse av velvære, god varme og både jeg og samboer merker positiv effekt på våre eksemer nå i vintermånedene. Skulderwrapen har jeg ikke hatt så lenge, jeg liker den - den er diskre og fin, og gir en god liten varme.

6. februar 2026

Veldig fornøyd med god veiledning i…

Veldig fornøyd med god veiledning i forkant av kjøp. Upåklagelig levering og instruksjoner for installering og bruk. Veldig godt fornøyd med panelet, som er av svært høy kvalitet og meget brukervennlig.

27. januar 2026

Svar fra Soma Red Light AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Inger! Veldig glad for å høre at veiledning, levering og instruksjoner fungerte bra og at du er fornøyd med panelet. 😊
Vennlig hilsen Bjørn Øivind / Soma Red Light

Fantastiske Soma

Matten holder hva den lover. Kjøpte beltet som jeg bruker daglig , super fornøyd.

23. desember 2025

Svar fra Soma Red Light AS

Veldig bra at du er fornøyd! Det betyr mye for oss 👍🙏

Kvalitetsprodukt og god kundeservice

Jeg har nå brukt Soma Adapt Plus i 3 uker. Etter to dager stoppet håravfallet, og jeg fikk kommentarer på at jeg så friskere ut i ansiktet (ikke blek og dratt). Opplever et generelt økt velvære, som om kroppen får den næringen den trenger. Huden har blitt litt mykere og fått mer fukt. Opplever bedret detox-evne. Har også mistet litt fett på magen og baken. Jeg kjøpte lampen for å hjelpe meg igjennom vinteren, og forhindre at kroppen min gikk inn i systemisk kollaps, noe som har vært tilfellet i mange år. Og den har innfridd! Denne vinteren skal gå bra! For øyeblikket holder jeg på å skreddersy et par lys-programmer som kan hjelpe med større utfordringer i kroppen, som bl.a. energi, regenerering av nerver og hele systemet etter lang tids sykdom. Men sånt tar tid. Hjelper det, tar jeg det som en bonus. Takk for god kundeservice!

10. desember 2025

Tusen takk for en grundig og hyggelig tilbakemelding, Winnie 🌟
Det betyr mye for oss å høre at du har hatt en god opplevelse både med Soma Adapt Plus og med kundeservicen vår.
Vi setter stor pris på at du deler dine erfaringer rundt økt velvære og hvordan rødlyset har blitt en del av hverdagen din gjennom vinteren. Som du selv er inne på, er kroppen kompleks og individuelle opplevelser kan variere , men det er inspirerende å lese hvordan du jobber tålmodig og bevisst med egne lysprogrammer over tid.
Takk for tilliten og for at du tok deg tid til å skrive en så utfyllende anmeldelse. Vi ønsker deg en fortsatt god vinter og masse energi videre ❄️✨

Vennlig hilsen
Soma Red Light-teamet

Rask levering

Rask levering, godt pakket og i god stand. Virkelig god produksjonskvalitet: Virker som profesjonelt utstyr. Fleksibiliteten i bruk er fantastisk - lysintensiteten og pulseringen per kanal er super. Den eneste ulempen er appen - funksjonell, men mangler noen muligheter for å lagre brukerpreferanser. Ville gitt 4,5 stjerner hvis mulig.

4. desember 2025

Veldig solid produkt

Rask levering av et NIR panel med svært høy byggekvalitet, bra app med masse muligheter. Veldig alsidig i bruk med hele 8 forskjellige bølgelengder, inkludert 1060nm som er ganske unikt og bidrar til økt blodsirkulasjon mm.

24. november 2025

Svar fra Soma Red Light AS

Så flott at du er fornøyd med Soma Adapt rødlysterapi panel! Gode opplevelser fra våre kunder er det vi lever av. Mvh team Soma

Solid panel

Solid panel, spent på effekten👍

15. november 2025

Svar fra Soma Red Light AS

Tusen takk for anmeldelsen, håper du får god nytt av panelet! Mvh team Soma

Synes den er kjempe behagelig å ha på

Synes den er kjempe behagelig å ha på, god effekt etter bare en mnd bruk. Helt fantastisk. Fått mannen også til å bruke den! Topp topp!

11. september 2025

Svar fra Soma Red Light AS

Tusen takk, Elira! Så gøy å høre at du får god effekt av Soma Revive-masken og rødlysterapi allerede etter kort tid.
– Team Soma Red Light

Masken holder det den lover. Anbefaler til alle.

Før jeg startet med masken fikk jeg tatt en full hudanalyse av ansiktet, med hensikt i å ta en ny etter 1 mnd med bruk av bare masken. I denne perioden brukte jeg ingen hudprodukter.

Både jeg og min hudpleier ( og flere ved klinikken) ble veldig overrasket over resultatet. Var stor forskjell med blandet annet mindre pigmentskader, struktur i huden var blitt mye bedre, å porer mindre.
For et utrent øye ang dette, så var det fortsatt meget enkelt å se store forbedringer på alle punkter i denne analysen.

Hudpleieren har selv valgt å kjøpe seg denne masken nå.

Jeg er strålende fornøyd ☺️

11. september 2025

Svar fra Soma Red Light AS

Tusen takk for en flott tilbakemelding, det betyr mye for oss. 🙏
Veldig bra å høre at du ser så tydelige resultater med Soma Revive-masken og rødlysterapi, både på hudstruktur og pigmenter. Hyggelig at hudpleieren din også har kjøpt!
Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din, og ønsker deg fortsatt gode resultater! 🌟
– Teamet hos Soma Red Light

Veldig bra med bestilling og kjapp…

Veldig bra med bestilling og kjapp levering. Gir 4 ⭐️grunnet skjev stikkontakt,kan ikke brukes og føler ingen bedring m lyset

25. oktober 2025

Svar fra Soma Red Light AS

Hei Linda. Skjev stikkontakt kan vi i hvertfall fikse! Ring oss så ordner vi det. Håper uansett du vil oppleve at produktet er nyttig for deg.

Soma Belt, Long - veldig fornøyd!

Jeg kjøpte Soma Belt, Long, og er veldig fornøyd! Produktet er solid, og har høy kvalitet. Jeg har brukt det som supplement for å behandle plantar fasciit. Beltet er fleksibelt, og kan enkelt benyttes flere steder på kroppen. Den har en batteri-modul som gjør at det er enkelt å ta med seg beltet, også under bruk. Anbefales!

25. oktober 2025

Svar fra Soma Red Light AS

Tusen takk for en så grundig og hyggelig tilbakemelding!
Så flott å høre at du opplever god effekt av Soma Belt Long og at fleksibiliteten og batterimodulen fungerer bra for deg.
Rødlysterapi kan være et nyttig supplement for muskel- og seneplager som plantar fasciitt, og vi er glade for at produktet oppleves solid og praktisk i bruk.
Ønsker deg fortsatt gode resultater!
– Bjørn Øivind hos Soma Red Light