Solvari België Anmeldelser 2 373

4,2

Lead de très mauvaise qualité, non vérifié par la plate-forme, problème déjà signalé par e-mail et impossible de contester les leads pourris. Amis indépendants, réfléchissez-y à 2 fois avant de... Vis mer

Wij hadden reeds een offerte aangevraagd bij Murprotec. Deze hadden een gigantisch bedrag gevraagd. Door via Solvari het probleem aan te kaarten, kwam er snel reactie van andere bedrijven en konden w... Vis mer

U had ons 4 firma's doorgegeven. Die hebben allemaal binnen de twee dagen gereageerd. Twee waren geïnteresseerd en hebben een afspraak voor offerte gemaakt. Voor de andere twee was ons werk te klein... Vis mer

1. Onlinemarked

Via Solvari vinden consumenten de beste specialisten én deal voor honderden klussen in en rond het huis. Consumenten die hun droomhuis willen realiseren kunnen bij ons terecht voor informatie over de klus(sen) die ze uit willen laten voeren, inspiratie en gratis offertes.

4,2

Bra

2k anmeldelser

Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Lead de très mauvaise qualité, pas de suivis

Amis indépendants, réfléchissez-y à 2 fois avant de signer, ils sont vendeurs de rêves... super disponible avant de signer, impossible à joindre une fois sous contrat !
Solvari ne s'embête même pas à reprendre contact avec moi pour éclaircir la situation et trouver une solution à cette perte de temps et d'argent.

Sem,

Adminetech SRL

10. april 2026

Elke maand hetzelfde zever.

Elke maand hetzelfde zever.
Ik betaal facturen zelf via bank maar toch blokeren ze uw account als het niet erop staat de 1 ste terwijl er duidelijk latere datum 15-04 op factuur staat. En elke maand hetzelfde liedje.

7. april 2026

Beste Alain,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat dit voor frustratie zorgt en nemen dit zeker serieus.

Ondertussen is er contact met je opgenomen en werd er samen naar een oplossing gezocht. Fijn dat we dit hebben kunnen opnemen.

Mocht er nog iets zijn of wens je dit verder te bespreken, kan je steeds terecht bij je accountmanager.

Met vriendelijke groeten,
Hannah van Solvari

Super service

Heel vriendelijke mensen rappe service contacteren u snel en helpen je goed verder

1. april 2026

Svar fra Solvari België

Dank je wel voor je fijne feedback! We zijn blij dat je ervaring met ons zo positief was 😊

Op zoek naar een installateur zonnepanelen

Ik had een vraag voor uitbreiding van onze zonnepanelen. En via Solvari had ik binnen de kortste tijd een 5-tal mogelijke leveranciers die snel contact opnamen. De uitbreiding is ook vlot uitgevoerd door één van deze leveranciers.
Prime service !

3. november 2025

J'ai été très vite contactée par 2…

J'ai été très vite contactée par 2 entreprises qui vont venir faire un devis pour mes châssis de fenêtre. Donc, je suis au tout dêbut de mon projet.

10. mars 2026

Svar fra Solvari België

Merci beaucoup pour votre avis 5 étoiles !
Nous vous souhaitons beaucoup de succès pour la suite de votre projet.

Bedankt Tony.

Prima vakman.
Houdt zich aan gemaakte afspraken.
En is betrouwbaar.
Losse hoekpan netjes vast gemaakt.

27. februar 2026

Bedankt voor je positieve feedback Peter! 😊
Fijn dat je een betrouwbare vakspecialist hebt gevonden via Solvari, daar doen we het voor!