Solsejlspecialisten Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi er begejstret for det resultat vi opnået igennem vejledning, tilbud og service af Solsejspecialisten. Nogen vil sige det kan gøres billigere og hurtigere. Men i min verden er kvalitet, s... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Markiseleverandør

Skrevet av virksomheten

Solsejlspecialisten.dk – din ekspert i skræddersyede solsejl - Hos Solsejlspecialisten.dk hjælper vi både private og erhvervskunder med at skabe skygge, læ og hygge i haven, på terrassen eller ved udendørsområder. Vi specialiserer os i både standard- og specialsyede solsejl, så løsningen passer præcis til dine mål og ønsker. - Vi tilbyder hele pakken – fra rådgivning og opmåling til levering af beslag, stolper og alt nødvendigt tilbehør. Vores mission er at gøre det nemt og trygt at få en løsning, der både er funktionel, holdbar og æstetisk. - Kvalitet er altid i fokus. Vi bruger kun materialer, der kan holde til det danske vejr, og vi samarbejder med erfarne producenter, som vi har opbygget et tæt forhold til gennem mange år. Det betyder, at vi kan levere både hurtige standardløsninger og mere komplekse projekter, hvor hvert detalje er gennemtænkt. - Vores kundeservice bygger på tillid, ærlighed og hurtig respons. Skulle der opstå fejl – hvilket kan ske, især med specialmål – tager vi altid ansvar og sørger for en hurtig løsning. - Hos Solsejlspecialisten.dk handler det om mere end bare solsejl – det handler om at skabe uderum, du kan nyde i mange år.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

39 anmeldelser i de siste 12 månedene

Godt produkt

Det virker efter hensigten, nemt at spænde op så det hænger pænt

29. juni 2026

Svar fra Solsejlspecialisten

Hej Gustav - mange tak for anmeldensen :) god sommer!

Fem stjerner

Super hjemmeside, nem at bestille, hurtig levering, produktet god kvalitet

24. juni 2026

Svar fra Solsejlspecialisten

Hej Lisbeth, det var dejligt at du havde en god oplevelse :) tak for anmeldelsen.

Fantastisk kundeservice

Jeg købte et fint solsejl af en overraskende god kvalitet. Det levede til fulde op til forventningerne. Der var imidlertid en vævefejl på det. Jonas sendte mig et nyt, før de havde modtaget min returnering så jeg kunne modtage det nye inden vores havefest. Det er så fin kundeservice at sende et nyt og stole på at jeg returnerer det første sejl.
Af hjertet tak. Firmaet har mine bedste anbefalinger og jeg vender tilbage som en tryg og glad kunde, næste gang jeg skal have et sejl.
Tak for jeres sublime kundeservice.

9. juli 2026

Hej Susanne

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for, at vi kunne finde en løsning hurtigt, så du kunne nå at få sejlet op inden jeres havefest.

Tak for tilliden og anbefalingen.

Alle penge værd

Jeg kontaktede dem først, fordi jeg var i tvivl om hvilket produkt og opsætnings metoder jeg skulle bruge. De gav en kanon god vejledning til hvilket et produkt som kunne passe hjem til mig
Jeg købte derefter et solsejl i flex med taljer og jeg må bare sige at det er alle pengene værd. Det står super flot og er rigtig glad for jeg fik et solsejl fra dem.
Hilsen Kris

Hej Kris

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at rådgivningen hjalp dig frem til den rigtige løsning, og at både solsejl og taljer fungerer godt hos dig.

Havde en god dialog

Havde en god dialog, om hvad jeg skulle bestille, størrelse samt opsætning.

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at dialogen omkring valg af sejl, størrelse og opsætning har været en hjælp i processen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Leveret som aftalt og de korrekte mål

Leveret som aftalt og de korrekte mål , men solsejlet virker ikke efter hensigten der kommer alt for meget lys igennem, tænker kvaliteten er ændret ?

17. juni 2026

Hej Stig

Vi er glade for at høre, at levering og mål var som aftalt.

Vi har ikke ændret kvaliteten på vores solsejl. Det lyder dog som om, at du denne gang har valgt en lettere kvalitet, end du måske tidligere har haft.

De lettere solsejl slipper mere lys igennem, og derfor kan oplevelsen af skygge være anderledes end ved en kraftigere dug.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du vil have hjælp til at vurdere, om der findes en løsning, der passer bedre til dit behov.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi er begejstret for det resultat vi…

Nogen vil sige det kan gøres billigere og hurtigere. Men i min verden er kvalitet, service og rådgivning vigtigere. Og ja det koster lidt ekstra, men på den lange bane er godt givet ud.

5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
1. For vejledning
1. For kvalitet
1. For service
1. For pris
1. For udvalg

22. mai 2026

Hej Anders

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at både vejledning, kvalitet, service, pris og udvalg har levet op til forventningerne.

Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med resultatet.

Flot solsejl

Det var meget nemt, at bestille solsejlet og det har levet op til forventningerne.
Det er flot og god kvalitet. Det hænger meget flot.

19. juni 2026

Hej Christina

Mange tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at høre, at solsejlet lever op til forventningerne, og at det hænger flot.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Lækker og nem hjemmeside. Og deres kunderådgivning og viden om produkterne er i top.

Svar fra Solsejlspecialisten

Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på! Du er altid velkommen til at række ud igen hvis du har spørgsmål til din levering. Mvh Jonas

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service i forhold til alle mine spørgsmål. Hurtig levering!

9. juni 2026

Svar fra Solsejlspecialisten

Tak for din anmeldelse, Niels.

Dejligt at høre, at du har været tilfreds med servicen og den hurtige levering.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Virkelig fin oplevelse

Jeg havde bestilt et specialsyet solsejl som kom efter ret kort tid. Men jeg havde målt forkert og derfor passede sejlet ikke optimalt. Kontaktede herefter kundeservice for at bede om et telefonnummer til deres skrædder, og var jo godt klar over at det var min egen skyld. Kundeservice gav mig skrædderens oplysninger, men samtidig fik jeg en rigtig fin rabatkode til at købe et nyt sejl for hvis jeg hellere ville det. Virkelig god service da de jo egentlig kunne være ligeglade.
Lidt svært at komme igennem på telefonen men de svarer hurtigt på mail.

25. juni 2026

Svar fra Solsejlspecialisten

Tak for din fine anmeldelse, Mariah.

Dejligt at høre, at vi fandt en løsning, som du kunne bruge. Vi vil rigtig gerne hjælpe, når vi kan – også når noget ikke helt er gået som planlagt.

Du har helt ret i, at vi kan være svære at komme igennem til på telefonen lige nu. Vi er midt i højsæsonen og får rigtig mange opkald, men vi svarer løbende på mail. Man kan også bestille et opkald, så ringer vi tilbage inden for 1-2 dage.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Solsejl der ikke skærmer nok

Hurtig og fin levering af solsejl i special mål, vi har købt nogle sejl for ca. 5 år siden i sandfarvet, som vi var glade for. nu skulle vi bruge nogle i special mål og alt er fint, MEN de er virkeligt dårlige til at skærme for solen, man skal jo sidde med solbriller på når solen skinner :-( det kunne man godt skrive på siden. tyder på kvaliteten er ændret siden vi købte sidst ?

20. juni 2026

Hej Stig

Tak for din anmeldelse og for feedbacken.

Vi beklager, at solsejlet ikke skærmer, som I havde forventet.

Det solsejl, I har købt, er vores vandgennemtrængende Flex-kvalitet på 180 g/m². Det er et let og fleksibelt solsejl, som giver skygge, men stadig lukker noget lys og atmosfære igennem. Det er netop derfor, mange vælger det, men det betyder også, at man kan fornemme solen igennem dugen – især hvis man kigger direkte op mod solen.

Vi har ikke sænket kvaliteten siden jeres sidste køb, men vi har flere forskellige typer solsejl. Til den løsning, I har valgt, producerer vi kun i 180 g/m², da vi ønsker et ensartet og let håndterbart produkt.

Vi har ikke tidligere fået denne type feedback på produktet, men vi tager selvfølgelig jeres oplevelse med videre.

I er meget velkomne til at kontakte os direkte, så vi kan se på jeres ordre og sammenligne med det solsejl, I købte tidligere.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Gode produkter til god priser

Gode produkter til god priser.
Dog kan jeg ikke tryk + i kurven når jeg vil købe mere af de enkelte varer.

2. juni 2026

Svar fra Solsejlspecialisten

Tak for anmeldelsen. Det lyder som en fejl vi lige skal have kigget lidt ind til - tak for info! God sommer :)

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering

8. juni 2026

Svar fra Solsejlspecialisten

Tak for din anmeldelse, Alex.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige levering.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Helt fabelagtig service

Helt fabelagtig service! Tilbuddet, som kom i en 15 min video, var nem og klart forståeligt!

Opsætning af solsejlet var meget nemt ved hjælp af guides på hjemmesiden!

100% anbefaling herfra!

2. juni 2026

Svar fra Solsejlspecialisten

Hej Lars, fedt at du synes om vores service og hjemmeside! Jeg håber at du bliver glad for din løsning :) Del gerne et billede med os til inspiration for andre kunder. God sommer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde en super god kommunikation…

Vi havde en super god kommunikation hvor vi sendte ønsker, billeder, tegninger og fik super løsningsforslag tilbage.
Hurtig ekspedition og vi er meget glade for løsningen.

19. mai 2026

Svar fra Solsejlspecialisten

Mange tak for jeres anmeldelse :) Jeg er glad for at høre at det gik godt med opsætningen! God sommer, Mvh Jonas

God kvalitet

Service, kvalitet

4. mai 2026

Svar fra Solsejlspecialisten

Tak for din anmeldelse, Helle.

Dejligt at høre, at du er tilfreds med både service og kvalitet.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv