Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Efter betalning kom ett mail med två länkar. Inga fungerade, men efter jag hörde av mig till dem så fick jag ett nytt mail, kort efter det. Dessa länkar fungerade och installationen gick mycket b... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

KÖP INTE , FÖRETAGET TAR BARA DINA PENGAR UTAN ATT LEVERERA Betalade men fick aldrig någon vara, påminde och dom lovade skickade tillbaka pengarna , inga pengar kom och dom slutade svara. Ett föret... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snabb leverans och bra pris. Det är dock lite bökigt med telefonaktivering. Vansinnigt många tecken för så lite. Tur att roboten låter en ta om och om igen. Resultatet var bra och värt mödan.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Att hitta en produkt så här billigt gör att man tror att det är en bluff. Men jag genomför köpet och får det som behövs och nedladdningen funkar men registreringen går inte igenom. Jag kontaktar suppo... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Programvarebutikk

Skrevet av virksomheten

Vårt mål är att vara det billigaste och bästa företaget för digitala produktkoder med snabb leverans. Det gör vi genom att leverera alla våra produktkoder digitalt, vilket ger lägre kostnader för kunden och möjlighet att snabbt och enkelt komma åt produktkoderna.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Softwarekoder.se

Hej Magnus, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Vi är en startup, men vi kommer att göra vårt bästa genom att erbjuda billig software och 5-stjärnig service :)

Utebliven produktnyckel

Detta på grund av att jag ej fortfarande fått någon produktnyckel från Er ,på en beställning jag gjort den 8/7, jag har bara fått en bekräftelse att min beställning är under behandling. Det finns säker flera som är nöjda.
Jag är därför inte nöjd.
MVH

Helena Haglund

7. juli 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej, vi skickade koden till dig för ett tag sedan. Har du mottagit det?

Enkelt och prisvärda programvaror

Enkelt, bra pris och lättfotade instruktioner för nedladdning

11. juni 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej Henrik, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fick snabb och god hjälp när jag koden…

Fick snabb och god hjälp när koden för mitt program "försvunnit" i min dator.
Arne Westerberg

7. juni 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej Arne, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Snabb leverans av licensen

Snabb leverans av licensen, tog ca 20 minuter efter beställningen. Koden fungerade direkt vid aktivering. Och mycket bra pris på licensen.

28. april 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej Tobias, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Quick service!

Small hiccup at first but smooth and quick service! Excellent!
/Torbjörn

3. april 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej Torbjörn, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Billigt och bra

Billigt och bra, utmärkt service

14. mars 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej Svenna, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Havde problem med at installere MS…

Havde problem med at installere MS Office 2021, men fik glimrende hjælp af firmaet.

14. april 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej Hesse, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Höll vad de lovade

Snabb leverans.
Kan vara problem med att aktivera produkten direkt via nätet. Försök då att göra det per telefon!

21. mars 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej Anders, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Produktnyckeln har använts av för många…

Produktnyckeln har använts för många gånger…jag har betalt för detta å åndå verkar avs ge ut samma nyckel flera gånger!alltså..jag kan ej öppna/aktivera detta…värdelöst..köp ej av dessa

6. april 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej Per, varför har du inte skrivit till oss?
Jag hjälper dig såklart.

Nyckeln används inte. Men du får det här meddelandet när du inte följer instruktionerna för aktivering.

Jag har skickat e-post och guide til Microsoft igen.
Svara på det. :)

Ångerrätten ej respekterad/undermålig support

Beställde en programvara men de installationslänkar som skickades fungerade inte/var felaktiga. Långsamt eller inget svar från supportfunktionen gjorde att jag ångrade mitt köp och begärde pengarna tillbaka (159SEK) men företaget har sedan dess inte hört av sig.
Även Pricerunner har gjort påstötningar utan att få någon som helst respons.

6. mars 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Jag såg precis din Trustpilot-recension. Dina senaste e-postmeddelanden har försvunnit från vårt e-postsystem som vi använder. Jag menade verkligen inte att inte svara dig. Jag ber om ursäkt.

Jag har svarat dig nu. :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans till ett bra pris

13. april 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej igen Valter, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jag hade stora problem med att aktivera…

Jag hade stora problem med att aktivera min licens av Office 21. Det gick inte via internet och via telefonvarianten.Fick efter kontakt med support en länk till en färskare variant av telefonaktivering. Vid tredje försöket gick det till slut bra, men jag tror att fler än jag skulle uppskatta att "damen" som läser upp, vilka sifror man ska skriva in i de olika färlten, läste betydligt långsammare!!! Eftersom det är många fält som ska registeras klarar man knappt att hänga med i den takt som läses upp och då blir "damen" otålig och börjar med nya kommandon. Därför var jag tvungen att börja om tre gånger. Men att köpa applikationen på detta sätt är väldigt praktiskt. Vad händer med licensen om man av någon anledning behöver köra en omisntallation av Windows?
I öv rigt gillar jag Office.

26. mars 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej igen Perris, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Works perfect

Works perfect, Office 2021 on Windows 10 Pro 64bit 😃

21. mars 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej igen Göran, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Working well

Best price and working software. If you need help you get it.

3. mars 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej igen Olle, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aktivering av officeinstallationen fick…

Aktivering av officeinstallationen fick göras med telefon och fungerade inte med automatik över nätet.
Kan vara bra att veta för fler kunder att inte ge upp vid första försöket.
Snabb respons från säljaren!

17. mars 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej igen Anders, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Customer service redeemed itself

I bought (by my own mistake) a version of Microsoft Office that was not compatible with the operating system on my Mac.

I reached out to customer service to see if they could help me. Their initial response was fast and a suggestion to try out an older version of Office was one that would be satisfactory to me! So far so good.

After my reply that I would very much like to try that and would gladly receive the updated installation code and download links I have not heard from the company again. In spite of my sending them a reminder for up to 3 times.

I have not been helped by customer service to this day.

UPDATE: Apparently my e-mail(s) got lost in the system. Directly after writing this review Softwarekoder.se reached out and sent me a download link for Office 2016 for Mac, which is working!

17. januar 2023

Update:
Thanks for the update and I'm glad everything is working as it should now. Welcome back, Rutger :)

--------
Hi Rutger.

your email was lost in our email system. I wanted to help you and I would of course have answered you.

I have now sent you an email with instructions :)

Quick customer support!

14. februar 2023

Svar fra Softwarekoder.se

Hej Lennart, och tack för trevlig tillbakamelding. :)

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv