Informasjon om virksomheten

1. Programvarebutikk

Skrevet av virksomheten

Vores mål er at være det billigste og bedste firma til digitale produktkoder med hurtig levering. Det gør vi ved at levere alle vores produktkoder digitalt, hvilket resulterer i lavere omkostninger for kunden og mulighed for at få adgang til produktkoderne hurtigt og nemt.

Kontaktopplysninger

2,8

Middels

TrustScore 3 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg købte Microsoft Office 2021 Home…

Jeg købte Microsoft Office 2021 Home and business og der kom godt nok en Licens key med den email som kom med et download link, men det program jeg downloadede var Office pro + så jeg kan ikke aktivere da licens key ikke er den korekte og jeg kan ikke komme i kontakt med kundeservice, jeg har skrevet tre gange uden at få svar så jeg tvivler på at de en kundeservice og at pengene er splidt (svindel)
Mvh. Aage Nielsen

14. desember 2023

Svar fra Softwarekoder.dk

Hej, vi har haft problemer med vores e-mail. Du er velkommen til at sende os endnu en mail, så hjælper vi dig :)

Virker ikke

Virker ikke. Kan ikke download koden

27. mai 2023

Hej Ole,
hvorfor har du ikke kontaktet os, hvis du ikke kan få udført installationen???
Men du kan skrive en dårlig anmeldelse? Hvorfor?

Vil du have hjælp? Hvad er det, du ikke kan? Jeg vil gerne hjælpe.

Jeg har sendt dig en mail. Besvar denne.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Skulle aktiverer min helt nye Office…

Skulle aktiverer min helt nye Office licens over telefon… ikke et godt tegn

3. desember 2022

Svar fra Softwarekoder.dk

Opdatering. Hej, vi har stadig ikke hørt noget fra dig, efter vi sendte dig en e-mail. Er du en, der bluffer med anmeldelser?

Hej, jeg kan se at du ikke har kontaktet os angående installationen af ​​dit produkt. Jeg har sendt dig en mail.

Du behøver absolut ikke ringe til nogen via telefon for at installere vores produkter.

Du har guiden. Se vores e-mail så hjælper vi dig. :)

Vis anmeldelser på alle språk. (283 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv