Se hva andre synes
Rold skov Adventure aps har brugt Social mate i forbindelse med en 3 måneders kampagne på Linkedin. Social Mate har i den grad lavet et fantastisk arbejde som virkelig har givet masser af positiv o... Vis mer
Vi hos Den Rene Linie startede op med Social Mate i september 2023. Vi havde købt en kamp på Aab stadion og Social Mate var fra dag 1. dybt engagerede⚽️ Det unge team er fyldt med gode idéer, s... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Markedsføring på nett
- IT- og bedriftsrådgivning
- Netthandelsløsninger
- Markedsføringsbyrå
- Markedsføringskonsulent
- Online-markedsføring
Skrevet av virksomheten
Social Mate er et content marketing bureau med rødder i Aalborg. Vores services består blandt andet af tekstforfatning, foto- og videoshoot, grafisk design, online strategiudvikling, annoncering og administration af sociale kanaler.
Kontaktopplysninger
Gravensgade 15, 2, 9000, Aalborg, Danmark
- 20355207
- info@socialmate.dk
- socialmate.dk
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Knas med afregning og kommunikation, men pænt logo
Jeg har brugt Social Mate til et logo. Tanken var oprindeligt et længere samarbejde omkring mine sociale medier i min virksomhed og kommunikationen i starten gik fint og logoet var som det skulle være - ramt rigtigt i første forsøg.
Jeg kan dog kun give tre stjerner af følgende grunde:
1) Kommunikationen stoppede brat. Der var flere gange hvor min kontaktperson (som er partner og CEO) lovede at ringe tilbage, men hvor det ikke skete og jeg selv måtte rykke. Det var problematisk for mig, fordi jeg var i opstartsfasen og havde brug for leverandører som rykker proaktivt.
2) Arbejdet var estimeret til 2-3 timer, men da jeg fik fakturaen lød den på 4 timer. Henset til at logoet blev ramt i først hug og vi kun havde et enkelt meget kort onlinemøde om udkastet som herefter blev færdiggjort uden kommentarer fra min side, har jeg svært ved at se, hvorfor man ikke lander i den lave ende af estimatet på 2 timer. Jeg bryder mig slet ikke om, at man smider en ekstra time på regningen og håber på det bedste. Det er i hvert fald ikke den måde, som jeg driver min forretning på.
En samarbejdspartner der leverer
Vores samarbejde med Social Mate har fungeret rigtig godt, og vi er meget tilfredse. Albin har fra starten sat sig godt ind i vores brand og forstået, hvordan vi ønsker at fremstå. Han er professionel, behagelig at arbejde sammen med og justerer hurtigt vores annoncering, når markedet ændrer sig.
Vi får i dag over 60 leads om måneden, hvor langt størstedelen er relevante, hvilket har givet os en rigtig god ROI og bidraget positivt til vores vækst. Vi kan derfor anbefale Social Mate til andre, der søger en samarbejdspartner, der leverer resultater.
Tom
Comfort Tan
Professionelt samarbejde og fantastiske resultater
Vi kan varmt anbefale Socialmate! De har virkelig gjort en forskel for os som restaurant. Hver måned får vi flotte, professionelle billeder og film, og der bliver lavet 12 faste opslag på både Facebook og Instagram.
Vi arbejder sammen med Stine og Marcus – og det er en fornøjelse hver gang, de kommer. De griber vores idéer og bygger videre på dem, så resultatet altid rammer plet.
Mvh.
Restaurant Løkken Badehotel
ærgerlig oplevelse
Reelt gode opslag og videoer, hvor der dog var mange fejl i "content" som skulle rettes, tastefejl, stavefejl mv.
Efter vi fandt en god "sti" sammen, blev vi kontaktet og blev opsagt, af uprofessionelle årsager.
Jeg ville aldrig påbegynde samarbejdet igen, hvis jeg havde vidst, hvad jeg ved nu.
Ærgerligt at bruge så meget tid på noget, der kun skal vare 2 måneder.
So-me der virker.
Vores samarbejde med Socialmate fungere virkelig godt. De er fuld af gode ideer og følger hele tiden op på den aktuelle situationen og tilpasser.
De sætter sig virkelig ind i hvilken type virksomhed det er de skal repræsentere og man har aldrig fornemmelsen at man er et nummer i køen. kommunikationen er altid lige i øjenhøjde og lige meget om man snakker med en af praktikanterne eller det er direktøren selv er det faglige niveau altid højt.
Jeg giver den varmeste anbefaling her fra :-).
Klar anbefaling herfra.
Super god oplevelse! David fra Social Mate har nu været med ude hos to af vores kunder, hvor vi har filmet nogle testimonials, og jeg må bare sige, at der ikke har været en finger at sætte på hans arbejde.
Super professionel hele vejen igennem, og så har leveringstiden været meget kort!
Klar anbefaling herfra.
Vi har nu gjort brug af Social Mate i…
Vi har nu gjort brug af Social Mate i nogle måneder til vores sociale medier. Meget professionelle ansatte, som både vil lege statister for os, og kommer med vildt gode ideer til videoer og billeder der kan tages! Det er helt sikkert at vi ALTID har det meget sjovt når vi har besøg af dem 😆
Social Mate gør udførsel og planlægning af vores sociale medier sjovt og nemt! Også får vi billeder og videoer med vildt god kvalitet samt en plan og tekst, så det bliver ikke nemmere 🤗
Effektiv og konsistent markedsføring på sociale medier
Det kan siges meget enkelt - fantastisk samarbejde - effektiv og konsistent markedsføring på de sociale medier. Kvaliteten er i top. Det kunne jeg aldrig have gjort på egen hånd, så kan meget varmt anbefales.
Social Mate er en uvurderlig…
Social Mate er en uvurderlig samarbejdspartner for os! Deres energi er smittende, og hele teamet er utroligt behagelige at arbejde sammen med. Vi oplever dem som nysgerrige og kreative, altid klar til at tage udfordringerne op og finde innovative løsninger. Det unge team har virkelig imponeret os med deres professionalisme og dedikation. Vi har simpelthen en fest når de svinger forbi Hjort Beer House en gang om måneden med en frisk portion energi, indlevelse og entusiasme! Kæmpe anbefaling herfra!
God energi og gode kompetencer
Social Mate har været et meget positivt bekendtskab for os.
De brænder virkelig for de opgaver, de tager ind og det er en fornøjelse, at have et så dynamisk og kompetent team i ryggen.
De er specialister og ved hvad der skal til, for at profilere en virksomhed.
Social Mate gør det fremragende
Social Mate gør det fremragende så 5 stjerner herfra, de er meget kreative og lydhør, og kommer med en masse nye ideer, så kun den bedste anbefaling herfra Nordic Leasing A/S
Super god oplevelse !! Top professionel
5 - Stjerner her fra , jeg var ude ved social mate , og få rådgivning vedr personlig branding. Man bliver tager super godt imod og de er top professionelle .. kan varmt anbefale at bruge dem til sin digitale markedsføring .
Social Mate er af høj kvalitet
Social Mate er af høj kvalitet. Deres idéer til content og inspiration er helt i top. Kan helt klart kun anbefale Social Mate.
Social Mate har virkelig hjertet med
Social Mate har virkelig hjertet med i alt hvad de laver. De kommer med nye og spændende idéer både til SoMe content og Ads. Vi fik løftet vores Instagram og Facebook til et helt nyt niveau og det kunne helt sikkert ses på vores bundlinje. Tusind tak for personlig og professionel service:)
Efter vi har gjort brug af social mate…
Efter vi har gjort brug af social mate har vi mærket en markant forbedring i vores salg. De er super dygtige og overholder alle aftaler og poster når det er aftalt. Vi har prøvet andre, men ingen kan sammenlignes med social mate kæmpe anbefaling her fra
Da vi først stødte på Social Mate, indrømmer jeg, jeg var skeptisk.
Da vi først stødte på Social Mate, indrømmer jeg, jeg var skeptisk. De store byers marketinggiganter virkede som det sikrere valg for vores sociale mediebehov. Men åh, hvor tog vi fejl!
For os viste Social Mate sig ikke bare som et firma, men mere som en skattekiste, vi var heldige at finde. Holdet? Absolutte legender. Emil, Camilla og besætningen er ikke bare kloge og kompetente. De er oprigtigt omsorgsfulde folk, der dykker dybt ned i, hvad der får dit brand til at tikke.
Vi var ikke bare endnu en klient for dem. Det føltes, som om de iførte sig vores teamtrøje fra dag ét (nogle gange bogstaveligt talt), heppede på os og sprintede med os mod vores mål. Og resultaterne? Tja, de taler for sig selv. Det er som om hele holdet er programmeret til at tænke ud af boksen, altid med en ‘vi klarer det’-indstilling.
Så, ville jeg anbefale dem? På et splitsekund. Især til enhver, der er tøvende med at stole på dem baseret på firmaets størrelse eller placering. Disse fyre blander virkelig store drømme med jordnær omsorg.
Stor ros til Emil, Camilla og alle hos Social Mate. At arbejde med jer er altid en fest - jeres lyse sind og store hjerter har gjort al forskellen!
Vi hos Den Rene Linie startede op med…
Det unge team er fyldt med gode idéer, super søde og professionelle - har altid øje for en god historie😃
Vores egen side på Facebook, Insta og LinkedIn er blevet meget mere synlig, efter Social Mate har fået frie hænder, til at varetage opgaven👍🏼
Kan kun give de varmeste anbefalinger herfra💥💥💥💥💥
Energisk, kreativt og fantastisk bureau til ens sociale medier!
Social mate er et bureau med gang i den, på den fede måde! 😍
De er fuld af gode ideer, kommer med en masse brugbar professionel feedback, og så er de altid god for lidt grin på kontoret.
Jeg arbejdede sammen med dem i efteråret 2024 i et Next Step forløb, og jeg er så glad for jeg valgte dem! De var så søde overfor en, tog en i hånden når man ikke forstod tingene, og det er virkelig et kontor, hvor man kan mærke fællesskabet 🎉
Derudover har de styr på hvad de laver, de er klar på at prøve en masse forskelligt for at lave brugbart content til en, og der findes en grænser for gode ideer ved Socialmate 😍
Alle medarbejderne er så søde, professionelle og utrolig tålmodig overfor en, så man føler sig rigtig godt taget imod!
I trygge hænder hos Social Mate
Social Mate har hjulpet os med at skabe synlighed og generere leads gennem annoncering på Facebook.
Albin har været meget professionel, fleksibel og forstående og har givet os mange gode resultater!
Det er en fornøjelse at arbejde med dem, og jeg vil anbefale Albin og Social Mate til alle, der har brug for hjælp til online markedsføring!
Øje for den gode historie
Et godt team med bredt kendskab indenfor deres felt. De er fantastiske til at spotte den gode historie i virksomheden. God vejledning og hjælper undervejs.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.