Kjempe lett og bestille og betale. Bestilte i 11 tiden om morgenen og pakken var hos meg dagen etter (utenfor Bergen) Så super raskt levering. Så bare ++++++

Jeg har kjøpt masse snus fra snus365.no i lang tid. Bestillingen er enkel og leveringen er rask. Det som skiller dem fra andre leverandører er at jeg bare trengte å bekrefte alderen den første gangen... Vis mer

Levering direkte til butikk gikk raskt. Kvaliteten på snusen er 10 av 10. Setter pris på å få varene levert til en butikk. Grunnen til det burde være åpenbar! Konkurrentene så langt leverer til postka... Vis mer

1. Shopping og mote

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Kjøp snus på nett. Vi er en norsk spesialbutikk med stort utvalg. Gratis hjemlevering (til postkassa). Over 80 modeller på lager.

4,7

Enestående

Sender sjapt

Har bare positive ting og si om leveransen. De sender raskt er ofte riktig sendte varer og vis ikke er kundeservicen bra. sender ny pakke for retur samtidig sender de ny snus pakke omgående. Og de er litt billigere enn konkurrenter også er ett stort pluss

22. august 2025

Fikk pakken i postkassen dagen etter…

Fikk pakken i postkassen dagen etter jeg bestilte. Utrolig bra service! Kommer til å handle her fast fremover så lenge de fortsetter med levering hjem til postkassen. Helt supert!

31. januar 2025

Superrask levering

Superrask levering! Selv med gratis levering. Var spent på hvor lang tid det ville gå før pakken kom til Narvik, siden jeg valgte gratis levering. Bestilte fredags kveld og hentet pakken på tirsdag.

22. oktober 2024

Bra kundeservice

Kommer alltid dagen etter bestilling. Mottok feil vare og det ble ordnet opp dagen etter uten noen problemer.

26. september 2024

Tok sjansen på å bestille på denne…

Tok sjansen på å bestille på denne nettsiden da dette var den enste snus siden som kun hadde gode tilbakemeldinger, noe jeg skjønner godt. Bestilte snus lørdagen å fikk det levert onsdag. Raskt å effektiv, snusen kom frem i god behold. Garantert denne siden jeg kommer til å bestille fremover.

4. september 2024

Snus365 har den BESTE servicen

Snus365 har den BESTE servicen.
De gjør alt de kan for å løse alle problemer som oppstår å er alltid kjempe hyggelig å snakke med.
Vert fast kunde i mamge år å har ingen planer om å bytte snus leverandør. Bare hatt posetive opplevelser
Gode priser å enormt utvalg

8. august 2024

Helt super kunderservice

Helt super kunderservice, hyggelig å prate med og de var så behjelpelig på å få ordnet det som ble feil med min ordre. Super rask tilbakemelding, er super fornøyd!

28. februar 2024

Helt fantastisk

Helt fantastisk! Aldri opplevd å få en pakke på døra dagen etter man har bestilt, helt til kirkenes! Det her e 10/10

15. februar 2024

Rask levering.

Har bestilt her nå 5-6 ganger. Veldig raske å få i vei pakkene. Bare gode erfaringer! Fikk fei antall en gang, men dem rettet opp med en gang når jeg tok kontakt.

24. januar 2024

Valuta for pengene!

Dette er et firma med en usedvanlig profesjonell kundeservice! Rask levering fra lager, og når pakkene blir borte både på mystiske vis med #helthjem (som for øvrig er bannlyst som transportør heretter) eller ikke leveres når #helthjem sier den er levert - så har jeg aldri vært borti maken til SERVICE MINDED firma som utfører kundeservice på en så profesjonell måte. De er et prakteksemplar på kommunikasjon-løsning-oppfølging-kundetilfredshet! Her har andre firmaer MYE å lære av hvordan man yter god kundeservice selv når verken firma eller kunde ikke kan belastes for en tredjeparts feil.

23. november 2023