Snoeischaarstore Anmeldelser

4,4

Via bol.com een Felco snoeischaar besteld. De aflevering via Post.nl duurde bijna een week. Oorzaak zeer vermoedelijk bij Post.nl. Personeel van Snoeischaarstore zeer behulpzaam. Er werd zelfs aangebo... Vis mer

Vorige week een bestelling gedaan. Helaas was het artikel niet voorradig. Gister mijn geld weer terug gekregen dus dat is mooi. Contact krijgen via het contactformulier bleek niet mogelijk,en er s... Vis mer

Hele mooi site om te zoeken wat je wil . Overzichtelijk en veel keus . Heel vlug afgeleverd thuis en goed verpakt .een hand geschreven berichtje erbij met veel plezier en gemak van dit mooie artikel.... Vis mer

De Moederdag code voor gratis verzenden werkte niet en is na mijn bericht bij de bestelling aangepast en ik heb de verzendkosten terug gekregen. Top👍

1. Hagesenter
  2. Hage
  3. Verktøybutikk

Snoeischaar online shop | Uniek en ruim aanbod | 30 dagen retourrecht | Veilig betalen | Een nieuwe snoeischaar bestel je op Snoeischaarstore.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

18 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Breed aanbod

Goed breed aanbod. Snelle levering, toch persoonlijk.

2. april 2024

Bedankt voor de review!

Moeilijk te bereiken

Contact krijgen via het contactformulier bleek niet mogelijk,en er stond een telefoon nummer bij Google welke niet bij dit bedrijf hoorde.
Dit alles maakte mij zeer wantrouwend naar dit bedrijf. Dacht werkelijk dat ik werd opgelicht maar
uiteindelijk is alles opgelost
Zo zie je maar weer

18. mars 2024

Svar fra Snoeischaarstore

Fijn dat het opgelost is, bedankt voor de review!

Met vriendelijke groet,
Snoeischaarstore

Snel geleverd

Snel geleverd, aardig handgeschreven briefje erbij.
Dat klinkt voor mij als in vroeger tijden.

22. februar 2024

Svar fra Snoeischaarstore

Bedankt voor het compliment!;)

Snel bezorgd

Snel bezorgd, kwaliteit in orde en leuk persoonlijk handgeschreven bericht erbij.

16. november 2023

Svar fra Snoeischaarstore

Dat is mooi om te horen, bedankt voor de review!

Mooie schaartjes

Mooie schaartjes voor een nette prijs; correct en op tijd geleverd.

18. september 2023

Bedankt voor de review.