Na heupklachten bleken deze HOKA’s de enige oplossing. De ronde zool en demping geven rust aan mijn heupen en benen; mijn enkels staan eindelijk stabiel. Ik gebruik de “Bondi 9 Kleur (Vanilla /... Vis mer
Se hva andre synes
Het bestellen ging gemakkelijk. Toch maakte ik een tikfoutje met het invoeren van mijn emailadres. Even bellen en het was hersteld door de klantenservice. Een dag later had ik mijn schoenen. Ik ben u... Vis mer
Vlotte verkoop. Snelle levering. Ik had een retour (artikel was iets te klein gekocht), meteen andere maat gekocht dat ik de dag nadien al had en retour zonder problemen zeer snel terug op mijn rekeni... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om SneakerBAAS
Skrevet av virksomheten
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bekijk de complete sneakercollectie op SneakerBAAS en geef elke outfit een stijlvolle upgrade! Combineer jouw favoriete look met een nieuw paar sneakers van topmerken zoals Adidas en Karhu. Of je nu houdt van een opvallende of minimalistische stijl, er is voor ieder wat wils. Onze sneakers geven je outfit een kleurrijke touch en bieden optimaal comfort. Bestel eenvoudig jouw favorieten online in onze webshop!
Kontaktopplysninger
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Nederland
- klantenservice@etrias.nl
- sneakerbaas.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Super snelle service!
Goede ervaring
Duidelijke website. Bestellen is betrouwbaar en snel verzonden. Al meerdere keren bij jullie besteld.
Als enige kon ik de sneaker die ik…
Als enige kon ik de sneaker die ik graag wou nog hier bestellen. Volgende dag al geleverd.
Snelle bezorging alleen verkeerde maat
Snelle bezorging alleen verkeerde maat. Op de doos staat 31.5 maar de schoen is maat 33. erg jammer.
Tik tussen bevestiging en versturing
De bevestiging kwam snel en daarin stond dat er een bericht kwam bij versturen maar daar zaten wel een aantal dagen tussen. Gezien we op reis gingen had ik vr de zekerheid een extra paar besteld elders. Maar eenmaal het bericht van de versturing kwam, ging het ook heel snel tot de uiteindelijke levering. Verder was alles picobello in orde.
Groot aanbod, eenvoudig bestellen
Groot aanbod, eenvoudig bestellen en snelle levering, altijd positieve ervaringen met sneakerbaas!
Goede aanbieding snelle levering
2 paar Acsics besteld, precies zoals op de foto! Mooie deal in de sale en snel bezorgd. Prima service
Goede kortingen als je het in de gaten…
Goede kortingen als je het in de gaten houdt en snelle levering. Altijd naar tevredenheid.
Topervaring!
Duidelijk bestelproces, goede communicatie en snelle levering. Ik kende de Kayano’s al, dus wist wat ik kon verwachten.
Kwaliteit alleen een schoen lijkt nep
Altijd veel voorraad
Altijd veel voorraad, snel geleverd en goede service.
Als je goed snuffelt vaak ook leuk geprijsde schoenen.
Een correcte levering en snel
Een correcte levering en snel! Goede track en trace! Ik ga zeker nog meer bestellen bij jullie
Netjes optijd geleverd
Netjes optijd geleverd. Je krijgt de schoen die je besteld. Heel blij
Duidelijke omschrijving
Duidelijke omschrijving, correcte levertijd. Mooi overzicht van het aanbod!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.