Snapbuy Anmeldelser

TrustScore 1 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Als ik 0 sterren kon geven deed ik dat! De bestelling liep 4 weken vertraging op. Ik probeerde in contact te komen met SnapBy, maar dit bleek onmogelijk. Op mail werd niet gereageerd, telefoonnummer... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oortjes besteld maar na een week deden deze het niet meer. Via de mail een klacht ingediend. Deze wordt beantwoord door een of andere automatische Muhammed. Dit loopt nu al enkele maanden. Maar er w... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 3 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

187 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oortjes besteld maar na een week deden…

Dit loopt nu al enkele maanden. Maar er wordt niet gehandeld. Met andere woorden. DRAMA.

24. august 2026

Als ik 0 sterren kon geven deed ik dat

Als ik 0 sterren kon geven deed ik dat! De bestelling liep 4 weken vertraging op. Ik probeerde in contact te komen met SnapBy, maar dit bleek onmogelijk. Op mail werd niet gereageerd, telefoonnummer is Duits.
Uiteindelijk pakketje ontvangen... Uit China (AliExpress /Temu kwaliteit). Geprobeerd dit retour te sturen. Ook dit was onmogelijk. Op de website waar ik de retour moet aanmelden pakt het bestelnummer niet. Waardoor je niet verder kunt in het proces. Het lijkt een manier om retourneren onmogelijk te maken.
Koop dus nooit een product op deze website!!!

3. august 2026

Fraude van de 1e klasse: bedrijf SNAPBUY

Fraude van de 1e klasse:

Ik heb hier een stofzuiger besteld op 13 juli 2026 van het type :
Stofzuiger zonder zak met multifunctioneel HEPA-filtersysteem / Stille werking / Voor veel vloertypen / Inhoud van 2,2 liter × 1 twv 199,90

levering zou binnen 3 tot 5 dagen zijn.

na 1 week ontving ik een bericht dat de transporteur het te druk had en dat het wat vertraging op liep. Na 2 weken nog steeds geen reactie. Mail gestuurd maar ze waren er druk mee bezig vanwege de vakantie drukte. Allemaal onzin natuurlijk. Uiteindelijk mijn betaling retour gevraagd en toen werd het ineens verdacht stil. Nog een mail met aangifte politie gedaan en die gaven al meteen aan dat dit een Malafiede site was. Dus Mensen KOOP NIETS OP SNAPBUY. Wel adviseer ik politie aangifte te doen want er lopen al onderzoeken naar dit bedrijf in Duitsland. Samen kunnen we ander mensen helpen niet gedupeerd te raken.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

snapbuy hier moet je helemaal niets…

snapbuy hier moet je helemaal niets kopen, want de garantie gaat maar tot de voordeur !!
had scheerapparaat besteld, werd niet geleverd na weken een excuusbrief, geen restitutie ben gewoon geblokkeerd (ondanks verzoek restitutie) uiteindelijk na weken toch geleverd. Ga na deze ervaring ervanuit dat garantie ook pet is !!!!!!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb de mazzel dat ik.de stofzuiger…

Ik heb de mazzel dat ik.de stofzuiger wek heb ontvangen, echter zonder extra batterij. Weken heen en weer mailen. Na tientallen weken toch ontvangen. Binnen een jaar stofzuigermond defect. Belofte van een nieuwe gedaan. Half jaar later nog niets. Bestel niet bij deze site. Leverd hoop irritatie op. Slechte tot geen service.

Zeer onbetrouwbaar

Het bedrijf heeft zich allereerst niet gehouden aan de afgesproken levertijd. Vervolgens heb ik een retour aanvraag ingediend. Deze is goedgekeurd, maar de benodigde QR code wordt niet doorgegeven. Telefonisch is het bedrijf nooit bereikbaar (ondanks een werkend nummer). En na herhaaldelijk verzoek per email om de QR code als nog te versturen hebben ze zelfs mijn e-mailadres geblokkeerd.

11. juli 2026

Pure oplichting

Stofzuiger besteld, levering 3 tot 5 werkdagen. Bericht gekregen dat er een vertraging was opgetreden. Nooit meer iets van gehoord, ook niet na herhaaldelijke pogingen tot kontakt. Ga een aangifte doen want dit bedrijf is pure oplichting. Bestel er dus niets!

10. august 2026

Opgelicht.

Opgelicht.
Doir hub zelf gemaakte consumentenbond revieuw. Met open ogen in getrapt.
Waardeloos.
Nooit iets kopen!

14. august 2026

Oplichters!

Mensen, koop hier niks. Goedkope producten uit China die duur worden doorverkocht, als je überhaupt al iets ontvangt. Ik heb 18-7 een bloeddrukmeter en saturatiemeter besteld, nadat ik op een vergelijkingssite zag dat deze als beste uit de test kwamen. Ik dacht dat het de site van de Consumentenbond was, maar bleek gewoon nagemaakt. Ik vertrouwde het niet en ben toen de reviews gaan lezen. Had ik dat maar eerder gedaan. Ik heb meteen een formele mail gestuurd dat ik de koopovereenkomst wilde ontbinden en m'n geld terug. Na geen reactie en 2 weken verder heb ik gisteren aangifte gedaan bij de politie. Hopelijk krijg ik m'n geld alsnog terug, maar ik ben er bang voor. Het aller belangrijkste is dat dit soort bedrijven gewoon echt gestopt moeten worden.

14. august 2026

Heb een stofzuiger besteld

Heb een stofzuiger besteld. Maar tot op heden nog niets in huis. Wordt maar verteld dat de verzending vertraging heeft opgelopen. Voor mij een dure les maar koop bij dit bedrijf niets. Niet te vertrouwen!!

28. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vieze vuiler oplichters zijn het

Vieze vuiler oplichters zijn het, bestel hier niet mensen! Ik wil al maanden een tablet terug sturen wat niet lukt. De code werkte niet met retour aanmelden, na de 14 dagen werkte de code wel maar kon ik hem niet meer aanmelden omdat de 14 dagen retour waren verstreken. Meerdere keren gebeld, heel wat mailtjes. Heb wel wat terug gestuurd gekregen, dat ze het binnen het team zouden bespreken en kijken voor een oplossing. Ze hebben mijn mail geblokkeerd. Vieze oplichters

11. august 2026

CONTACT ONMOGELIJK

CONTACT ONMOGELIJK
Ik wil een artikel terugsturen, maar krijg geen retourlabel omdat de website zowel mijn ordernummer ala mijn e-mailadres niet herkent. Dit terwijl men mij wel mails stuurde om de bestelling te bevestigen. Ik vroeg hen om een retourlabel via hun website en e-mails naar hun adressen in NL en DE maar krijg ik totaal geen reactie. En telefonisch laten ze je eindeloos in de wacht staan. Ik probeer nu al een maand tevergeefs om contact te krijgen.
Volgens mij doen ze het expres.
BESTEL HIER NIETS!

11. august 2026

oplichterbedrijf "snapbuy"

L.S.
Scheerapparaat bij deze firma gekocht op 21/07/26,kreeg n melding dat dhl dat artikel per ommegaande ging leveren,toen kreeg ik van snapbuy een melding dat er helaas een vertraging zat,en na diverse mail cq bel pogingen,-totaal geen reactie-overgegaan op trustpilot om anderen mensen te waarschuwen,mensen let op dit is een bagger-bedrijf,kortom een oplichtersbedrijf pur sang!!!

Huub,Heerlen

9. august 2026

NIET DOEN

Slimme jongens die mooie websites (na)bouwen. Consumentenbond en andere autoriteiten worden vaker als misleiding toegepast. Hun eigen vermelding over Trustpilot is 5 sterren en uitstekend. Leugens en bedrog, laat je niet foppen, wegklikken.

5. august 2026

3,5 maand geleden

3,5 maand geleden, stofzuiger retour gestuurd omdat wel n poppen stofzuiger leek. Via creditcard betaald. Na meer dan 30 mailtjes heb ik eindelijk mijn geld terug. Ik zou er nooit meer iets bestellen!!!

14. mai 2026
Logoen til Snapbuy

Svar fra Snapbuy

Hallo Saskia, bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij begrijpen dat het frustrerend moet zijn geweest om zoveel tijd te besteden aan het opvolgen van uw terugbetaling en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We zijn blij te zien dat uw terugbetaling uiteindelijk is afgerond. In de betreffende periode hadden we te maken met een uitzonderlijk hoog aantal klantvragen en terugbetalingsverzoeken, waardoor de verwerking van sommige dossiers langer duurde dan normaal. Sindsdien hebben we onze klantenservice, communicatie en terugbetalingsprocessen aanzienlijk verbeterd om sneller te kunnen reageren en onze klanten een soepelere ervaring te bieden. Wij waarderen uw feedback oprecht, omdat deze ons helpt om ons voortdurend verder te verbeteren.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

3 maanden geleden een scheerapparaat…

3 maanden geleden een scheerapparaat besteld, nog steeds niet geleverd en krijg ook mijn geld niet terug!! Soms eens een mailtje dat ze er mee bezig zijn maar gebeurt verder niets. Waardeloos bedrijf. Ik bestel er nooit meer iets.

11. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf…

Ook ik ben opgelicht door dit bedrijf Snapbuy, een nachtcamera besteld maar nooit gekregen.
Wel een mail dat er vertraging was in de levering, en dat ik ter compensatie een nieuwe bestelling kon doen met 20% korting op een artikel.

Op mijn mails wordt niet meer gereageerd 😡

Mensen trap er niet in en bestel niets bij deze webwinkel.
Je wordt opgelicht

16. juli 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv