Veldig fornøyd med service og hurtig levering. To dager fra bestilling til varen lå i postkassen. Jeg bor i Norge

Etter å ha fått 2 ordrer med mangler har jeg klaget på dette via mail og chat flere ganger og har ikke hørt ett ord enda. Forferdelig dårlig kundeoppfølging!

1. Butikk med e-sigaretter

Smokey er Danmarks førende e-cigaret forhandler/side. Siden har tre overordnede formål: E-cigaretter og tilbehør handel i fysiske forretninger fordelt i Danmark. E-cigaretter og tilbehør webshop med salg. Fællesskab / community med artikler, guides, og forum. Vi startede salg af e-cigaretter på fysisk lokation tilbage i 2010. Året efter åbnede vi webshoppen smokey.dk. Sidan da, har vi åbnet butikker i Frederikshavn, Hjørring, Aalborg, Aabenraa, Sønderborg, Odense. Smokey bliver drevet i Danmark og er 100% ejet af virksomheden Smokey Dk Aps (CVR: 35253807). Smokey er et varemærke tilhørende Smokey Dk Aps.

3,1

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Skriv en anmeldelse

Dårlig kommunikasjon

12. februar 2017

Dårlig netbutik

Dårlig netbutik samt kundeservice og mine varer ser jeg nok heller ikke ? Som har betalt via bankoverførsel med straks overførsel. Og.der er gået 3 dage nu !! Så Jeg finder anden damp online butik der er jo nok af dem :)

7. februar 2017

Hej Karsten
Du laver en overførsel den fredag den 3/2, hvilket webshoppen først bliver opmærksom på mandag (i går) hvorefter ordren bliver pakket og afsendt.
Jeg skal beklage at din mail ikke er besvaret, men vi gør hvad vi kan, og prioritere at få sendt pakkerne ud ;)

Har ikke fått varen enda

Har ikke fått varene jeg bestilte 30.aug.... Fikk bekreftelse på Mail at varene var sendt den 31. aug og idag er det 12.sept...da bør varene innfinne seg mener jeg...

12. september 2016

Hej Grete
Hvordan kan din oplevelse hos os vurderes til kun én stjerne?
Trustpilot skriver om 1 stjerne "Dårlig - uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling."....
Dit argument er at du ikke har modtaget den ordre vi sendte dig den 31. august. Udover din bestilling den 30. august, har vi intet hørt fra dig.
Hvordan skulle vi vide at din ordre ikke er modtaget, når du selv har valgt brevpost?

Ved bestillingen har du accepteret vores handelsbetingelser, hvori der bl.a står
Forsendelser til udladet der sendes som brevpost, er ikke forsikret.
Ved ordre over 800,00 kr, er der gratis forsendelse. Dog skal du være opmærksom på at denne forsendelse er brevpost, og uden forsikring.
Der kan forekomme told & afgifter på ordrer leveret til et land udenfor EU. Disse udgifter betales af køber.
Smokey kan ikke garantere det enkelte lands regler og love, for indførelse af varer."

Havde du kontaktet os, er jeg sikker på at vi kunne ha fundet en løsning.
En løsning der havde været rimelig for os begge 2, og ikke som i denne anmeldelse.

Smokey

Litt skuffet

8016 ble annullert fordi 8017 kostet mer, dere kunne annullert den dyreste ,selv om det ikke var mange kronene ..

8. juli 2015

Hej Geir

Læste din anmeldelse, og ville skrive at beløbet er præcis det samme i begge ordre, men opdagede først nu, at der er forskel.
642,40 kr og 624,20 kr, den havde jeg ikke set... Ved det lyder lidt underligt, men det havde jeg ikke. Og har da slet ikke interesse i at snyde dig for de 18,20 kr.

Jeg kan ikke tilbage betale det via paypal, men hvis du sender os dit kontonummer, skal jeg sørge for at pengene bliver sendt retur.
Om du havde sendt os en mail om dette, var pengene også sendt retur til dig.

Du kan sende dit kontonummer til salg@smokey.dk, sammen med dit ordrenummer, så skal jeg sørge for de kommer retur.

God service og hurtig levering

12. april 2015

Hej Arne

Tak for din kommentar.
Godt at høre at varen hurtigt kan nå til Norge også.

Smokey

supert.!!

fikk varen kjapt og enkelt. veldig fornøyd

13. mars 2015

Hej Benjamin

Tak for din kommentar.

Hurtig levering

Alt som forventet
Allan K

11. mars 2015

Hej Allan

Glad for at høre at vi lever op til dine forventninger til os.

Ekstra porto

Supert firma med rask levering, men kjenner jeg irriterer meg over ekstra regning etter betaling. Selvsagt skyldes dette stort kvanta men dette bør legges til grunne ved større bestillinger. 70DK ekstra i porto er faktisk ikke så rent lite.
Ellers strålende fornøyd!

26. februar 2015

Rask og god service!

Jeg bestile, og fikk varene etter fire dager. Veldig fornøyd med både varene og service. Jeg handlet e-juice, og har mine favoritter hos Smokey, og jeg handler alltid fra deres nettbutikk.

4. november 2014