Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hos Smil Trygt for man en super behandling fra start til slut. Har haft lavet begge over og under protese hos Lene og jeg må sige jeg er totalt tilfreds. Lene er meget dygtig, meget professionel og hu... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har i lang tid døjet med min under-protese. Min tandlæge opfordrede mig til at at tage ud til Lene hos smil trygt i Aalborg. Det er det bedste der er sket mig. Lene lavede nyt undergebis til mi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lene er super dygtig og professionel. Jeg frygtede at skulle have delprotese. Dét havde jeg ikke behøvet. Protesen sidder perfekt 😊. Endda til en rimelig pris. Oveni det gode arbejde, er Lene et... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kan varmt anbefale stedet til andre. Lene laver et fantastisk flot arbejde og hendes samarbejde med tandlægen gjorde det let, at være en klient med tandlægeskræk. Lene er en meget varm, forstående... Vis mer

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,7

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Ærlig rådgivning

Var på klinikken i dag. Det var en rigtig god og top professional oplevelse.
Et eftersyn hvor der blev lagt vægt på det tandtekniske og en rådgivning der var helt uselvisk.
Mine bedste anbefalinger.

Poul

1. juni 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nu kan jeg smile og le igen, sammen med andre

Lene er en meget varm, forstående og smilende person, der møder en med de udfordringer man har (tandlægeskræk) så der hurtig opstod en tryghed og tillid, til hele processen.
Og i dag tør jeg smile, til alle jeg møder 😁

13. mai 2022

6 stjerner herfra.

Jeg kan varmt anbefale Smil Trygt til alle der har tandprotese. Jeg fik hurtig hjælp efter jeg havde knækket en tand. Min overprotese trængte også til en ny foring og det blev også lavet til fuld tilfredshed. Min protese sidder faktisk bedre nu end da den var ny. Lene er meget dygtig og professionel plus hun er smilende og fuld af godt humør. Der er også tid til en lille sludder og en kop kaffe. Alt i alt, som helhedsoplevelse er jeg ked af at jeg ikke kan give 6 stjerner.

10. januar 2022
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har fået verdens bedste behandling…

Jeg har fået verdens bedste behandling hos Lene da der har været end del udfordringer med at få lavet proteser
På grund af flere ting der har spillet ind med operation efter problemer med en gammel protese der var lavet et andet sted
Så Lene har haft en udfordring hun har løst til topkarakter

17. desember 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har fået en virkelig god…

Jeg har fået en virkelig god professionel behandling, man føler sig tryg fra det øjeblik man træder ind af døren, Lene er meget omhyggelig i sit arbejde og spørger ind til om man føler protesen sidder rigtigt, og man skal endelig sige til, så retter hun det omgående. Ole

26. oktober 2021

Tryghed frem for alt

Lene er altid smilende, et menneske man føler sig tryg ved, giver sig god til at forklare, jeg er glad for at jeg valgte hende til at lave min protese.

22. oktober 2021

Kan varmt anbefale Lene Østergaard

Kan varmt anbefale Lene Østergaard. Man føler sig godt tilpas og tryg fra det øjeblik man træder ind ad døren. Lene er meget dygtig til sit arbejde. Det Lene har lavet for mig virker helt PERFEKT. Jeg vil ALDRIG betænke mig på at kontakte Lene igen, hvis jeg har et problem.

30. mai 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv