Återkommande kund, denna gång lite mindre tillbehör / bilvård till garaget. Enkelt och smidigt att handla från hemsidan, fick tom frakt ända hem till dörr då Smart Verkstad hade ärende i min stad, gr... Vis mer
Selskapet har svart
Några minuter efter att vi skickade beställningen så ringer Linus och frågar om det går bra att leverera omgående. Så innan lunch hade han kommit förbi med utrustningen vi beställde.
Selskapet har svart
Snabb återkoppling via chat direkt på hemsidan. Leverans enligt tidplan och produkterna håller verkligen kvalitén som utlovat. Otroligt bra pris för kvalitetsverktyg! Kan verkligen rekommenderas!
Selskapet har svart
Smart Verkstad AB är ett modernt och lösningsorienterat företag som finns för att effektivisera era verkstäder. Vi har en hög servicegrad och oavsett storlek på affär gör vi vårat bästa där kunden alltid står i fokus. Vi vill att alla ska ha möjligheten att handla hos oss därför erbjuder vi flera trygga finansieringslösningar både för privatpersoner och företag. Vi utrustar och upprustar verkstäder från Norr till Söder med kvalitativa och prisvärda produkter. Kontakta oss för mer information.
Norra Gyllegatan 20, 784 35, Borlänge, Sverige
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Sämsta företag ljuger och inte löser problemet! Har väntat i 9 veckor sen när jag fick grejerna så fattas delar en "kula" till högtryck, ville lämna tillbaka alla grejer men fick inte. Denna företag är 👎👎👎👎👎
Svar:
Det stämmer inte som du säger, jag fick inte lämna tillbaka dessa reservdelar varför ? Finns väll öppet köp 30 dagar?
Jag fick inte reservdelar som jag har betalat för!!! Fick vänta i 9 veckor och sedan så fattas det delar! Men betald ville du ha !!! Är det seriöst från din sida menar du? Jag vill ha tillbaka mina pengar då kommer jag bli nöjd!!!!
Men det kan jag väll glömma ?
Ett seriöst företag behandlar inte sina kunder på det här sättet.
Svar:
Det hjälper inte att du skickar slangar till mig som inte passar till min kompressor
Du har skickar fel reservdelar "slangar" som jag ej har användning för.
Du kan få tillbaka dina slangar dessa slangar passar inte ändå, du har skickar fel reservdelar.
Den kulan fattas fast jag har betalat för den.
Du har skickat en vanlig slang som inte kostar så mycket kan ta bild och lägga här så kan alla se vilken slang den kostar typ 8-10kr och kan köpas var som helst vanlig genomskinlig typ 70cm 40kr kostar 5 meter på biltema.
På grund av slangen och kulan kan jag inte använda min kompressor.
Tack för detta.
Du får 0 i betyg lovar mycket med håller inte det han lovar.

Svar fra Smart Verkstad Sverige AB
Återkommande kund, denna gång lite mindre tillbehör / bilvård till garaget.
Enkelt och smidigt att handla från hemsidan, fick tom frakt ända hem till dörr då Smart Verkstad hade ärende i min stad, grym service !

Svar fra Smart Verkstad Sverige AB
Från offert till affär så var det en bra kommunikation och support från Linus! :)

Svar fra Smart Verkstad Sverige AB
Snabb leverans av kvalitativa produkter.
Otrolig service, Linus lägger verkligen det lilla extra från att välja vad som passar mig bäst till att installationen är genomförd.

Svar fra Smart Verkstad Sverige AB
Köpte en lyft av Smartverkstad som hade en otrolig service och hjälpte mig att hitta den lyft som passade oss bäst.
Kommer absolut beställa mer i framtiden!

Svar fra Smart Verkstad Sverige AB
Väldigt nöjd med Smart Verkstad och Linus. De har en hög serviegrad, levererar enligt plan och har kvalitetsprodukter med brett sortiment. Rekommenderar starkt!
Mvh,
Nöjd kund

Svar fra Smart Verkstad Sverige AB
Service och garantiåtaganden på denna nivå är svårslaget idag!
Jag kommer att vara en fortsatt trogen kund.

Svar fra Smart Verkstad Sverige AB
Bra produkt och snabb leverans samt installation.

Svar fra Smart Verkstad Sverige AB
Riktigt trevlig säljare, rekommenderas varmt till alla.

Allt
Lev tid
Dem beställer den själva av annan leverantör när man beställer den

Svar fra Smart Verkstad Sverige AB
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.