Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Firma utrudnia wczesną nadpłatę kapitału i rozlicza sobie nadpłaty według swojego schematu niezgodnie z prawem,ma to na celu utrudnianie wcześniejszej spłaty pożyczki, przez co dłużej zarabiają na kli... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Chciałabym podzielić się swoją bardzo pozytywną opinią na temat Smartney. Korzystam u nich z dwóch pożyczek i każda z nich realnie pomogła mi w ważnych momentach życia. Dzięki pierwszej mogłam spe... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

W miarę dobre warunki jak na firmę pożyczkową, długie okresy kredytowania, po spłacie części zadłużenia można sie starac o kolejna pożyczkę, wszystko online, po szybszej spłacie zwracają pozostałe ods... Vis mer

3,7

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jedyna godna polecenia firma…

Jedyna godna polecenia firma pożyczkowa. Prosty interfejs, łatwość nadpłacania pożyczki. Jedynie brak aplikacji mobilnej, ale generalnie to chyba nikt nie ma z małych firm.

18. mars 2026

Bardzo wolna wypłata / odradzam

Chwalą się natychmiastową wypłatą do 5 min. Guzik prawda, wziąłem rano kredyt, mija cały dzień, nadal nic, wysłali zwykłym przelewem i sobie licz, że będzie może jutro/pojutrze.... Jak się bierze na takich tragicznych warunkach chwilówkę, to oczekuje się chociaż terminowości ze strony pożyczkodawcy, bo w drugą stronę to wiadomo, telefony, wezwania i inne wymysły. Żałosne, nie polecam.

12. januar 2026

Absolutnie nie polecam.

Absolutnie nie polecam.
O ile przy regularnej spłacie współpraca układa się pomyślnie (co oczywiste bo nie wymaga zaangażowania pośrednika), o tyle przy wcześniejszej spłacie zaciągniętego zobowiązania i oczekiwaniu zwrotu nadpłaty pojawiają się przeszkody typowe dla niechlujnej i niekompetentnej obsługi klienta.
Po pierwsze komunikacja mailowa jest poprostu ignorowana, po drugie, pośrednik oczekuje przelewu identyfikacyjnego w kwocie 1,00 PLN w celu potwierdzenie rachunku bankowego do zwrotu. Kuriozum, ponieważ numer konta bankowego jest przypisany do konta klienta, za którego aktualność odpowiada klient! Pośrednik nie ma problemu, żeby wypłacać pożyczki bez przelewów autoryzacyjnych, ale kiedy sprawa dotyczy należnego klientowi zwrotu, wymyśli każdą niewytłumaczalną okoliczność, żeby tę sytuację utrudnić. Pracownik infolinii również nie potrafi wyjaśnić tego wymogu poza sztampowym "takie procedury".
Będę omijać szerokim łukiem co również innym polecam.

7. januar 2026

Umowa kredytu kwota 30000 złotych

Umowa kredytu kwota 30000 złotych , oczywiście kwota calkowita kredytu to ponad 62 tyś złotych, przestrzegam przed umowami kredytu z takimi firmami
Odsetki prowizja oprocentowanie wręcz wyczerpujące znamiona oszustwa finansowego wobec klientów

1. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Firma pożyczkowa absolutne lichwiarstwo…

Firma pożyczkowa absolutne lichwiarstwo uproszczony system przyznawalnosci
Co do spłaty pożyczki na przykładzie
Osoba pożyczają 40.000 zł oddaje łącznie na koniec ponad 80.000 zł
Działaniem tej instytucji pożyczkowej powinna zająć się prokuratura oraz organy nadzoru finansowego

12. november 2025

Pieniądze na szybko

Potrzebowałem na szybko większej gotówki. Banki mi odmówiły ale Smartney mi dał pożyczkę. Plus za zaufanie do zwykłych ludzi.

28. november 2025

Brak przelewu

Chwalą się, że pieniądze docierają na konto w ciągu kilku minut od podpisania umowy. Niestety ja złożyłam wniosek w sobotę otrzymałam pozytywną decyzję, podpisałam umowę a pieniądze nie dotarły przez cały weekend. Dziś mamy poniedziałek i narazie nadal ich nie ma. Nigdy już nie skorzystam z ich usług. W innych instytucjach pieniądze są od ręki nie ważne kiedy złoży się wniosek. Nie polecam.

15. november 2025

Zastraszanie i nękanie!

O ile kredyt dostałam szybko,panel do spłaty jest prosty w obsłudze,tak nie polecam ,wystarczy niewielka luka czasowa/ opóźnienie a nękają i zastraszają! Nie polecam!
Oczywiście kredyt u nich został spłacony

10. desember 2024

Uwaga to złodzieje!!!

Uwaga to złodzieje!!!! Przez nieuwagę płaciłam kredyt rok po spłacie . Zrobiło się ok 3600 nadpłaty do zwrotu. Minęło już ponad miesiąc i nie zwrócili mi jeszcze pieniędzy. Najpierw rozmawiałam z z konsultantem i powiedział że mają 2 tygodnie na zwrot pieniędzy. Teraz codziennie dzwonię i kręcą cały czas. Zostaje mi sąd bo sami chyba nie zwrócą.

26. september 2025

Świetna firma

Świetna firma. Proces finansowania szybki i przejrzysty, a wypłata środków nastąpiła w bardzo krótkim czasie. Gorąco polecam, każdemu kto szuka rzetelnej i sprawnej firmy.

14. juli 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Wszystko ladnie pieknie

Wszystko ladnie pieknie, 1 pozyczka z mozliwoscia wziecia kwoty do 8tys zl. Wziete bylo 1000zl, po wczesniejszej splacie z nadplata 250zl brak mozliwosci wziecia kolejnej pozyczki. Na nadplate trzeba czekac az zwroca 2tygodnie( oni z odsetkami juz nie oddadza) to co nagle sie stalo jesli limit byl do 8tys, wziete bylo tylko 1000 gdzie zostalo splacone przed czasem i nagle STOP temu panu juz niedajemy bo za szybko splaca?

30. april 2025

Jeden wielki wałek

Jeden wielki wałek. Mimo prawomocnego wyroku który podważają wysyłają swój własny harmonogram do spłaty, twierdząc, że zalega się od paru miesięcy z płatnościami i to "sąd się myli".

22. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Byłem regularnym i zadowolonym klientem...

Byłem regularnym i zadowolonym klientem. Smartney w ciągu tygodnia potrafiło zburzyć zaufanie i pozytywną opinię. Moja terminowa wpłata nie została przez nich zaksięgowana, a pomimo WIELOKROTNYCH wyjaśnień telefonicznych i mailowych, podczas których poproszono mnie o zaczekanie na zaksięgowanie i wyjaśnienie oraz zapewniono, że nie będą podejmowane kroki w postaci wpisu do BIK. Niestety firma kontynuuje działania windykacyjne z dużą intensywnością, wykorzystując wszystkie kanały, nęka mnie kilka razy dziennie, dokonała wpisu do BIK, nalicza odsetki i grozi kolejnymi konsekwencjami. Jednocześnie firma każe mi czekać, aż wyjaśnią sprawę. 2 gwiazdki tylko za wcześniejszą pozytywną współpracę.

9. desember 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv