Smartlife Domotica Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er was een zeer goede begeleiding per telefoon bij installatie van de nieuwe slimme thermostaat. Mensen erg vriendelijk en geduldig

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het was op voorhand niet duidelijk of de thermostaat in combinatie met onze cv ketel van bulex zou werken omdat dit merk niet vermeld stond bij de opties. Dit op voorhand nagevraagd en bevestiging g... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av varmeutstyr
  2. Fotobutikk

Skrevet av virksomheten

SmartLife Domotica is de ultieme webshop voor al uw domotica-behoeften. Wij bieden een uitgebreid assortiment van slimme producten voor thuis, waarmee u uw huis kunt automatiseren en verbinden. Onze producten helpen u om uw huis comfortabeler, efficiënter en veiliger te maken. Met onze slimme thermostaten kunt u de temperatuur in huis gemakkelijk regelen en energie besparen. Onze bewegingssensoren zorgen ervoor dat de verlichting automatisch aan- en uitgaat wanneer u de kamer betreedt of verlaat. Onze slimme deurbellen laten u zien wie er aan de deur is en geven u de mogelijkheid om te communiceren met bezoekers via uw smartphone. Naast onze praktische producten, bieden we ook oplossingen voor thuisbeveiliging, zoals onze slimme beveiligingscamera's en deurbellen met camera. Zo kunt u altijd en overal in de gaten houden wat er in en rondom uw huis gebeurt. Bij SmartLife Domotica kunt u gemakkelijk en veilig online bestellen, met een snelle verzending en een uitstekende klantenservice. Wij bieden ook regelmatig leuke aanbiedingen en kortingen, zodat u nog voordeliger uw huis kunt automatiseren. Kijk vandaag nog op onze webshop en ontdek hoe u uw huis kunt verbeteren met onze slimme domotica-oplossingen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

53 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Zeer goede begeleiding

10. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had een product besteld dat binnen…

Ik had een product besteld dat binnen een jaar defect raakte. Na contact met de verkoper, die zeer professioneel waren, hebben ze me direct een nieuwe opgestuurd. Ik heb ze via WhatsApp nog bedankt voor hun uitstekende service. Een topbedrijf, zeker aan te raden!

3. juni 2026

Nieuwe thermostaat gekocht

Nieuwe thermostaat gekocht, kreeg hem niet aan de praat. Via de app contact gehad met Smartlife Domitica...meer verkopende partijen kunnen een voorbeeld nemen aan deze mensen. Ze zijn enorm betrokken en erg vriendelijk. Blijf zo doorgaan!

21. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gebruik altijd goede verse batterijen !

Via WhatsApp klantenservice probleem stap voor stap doorgenomen.
Bleek dat 1 batterij bijna leeg was,
waardoor het pairen niet lukte.
Nieuwe erin en het probleem was opgelost.
Werkt perfect, handmatig en via de app.
Blij mee,bedankt klantenservice!

7. februar 2026

Aanrader!

Dit op voorhand nagevraagd en bevestiging gekregen dat moest het niet lukken, we deze gewoon met deze reden konden retourneren.
Gelukkig niet nodig geweest want thermostaat werkt perfect nu. Hiervoor moesten wel even een paar draadjes in de cv ketel van plaats verwisseld worden. Aangezien we hier zelf helemaal niet handig mee zijn contact gezocht via WhatsApp en vrijwel meteen heel uitgebreid en correct met foto's verder geholpen! Verder ook heel blij met het uitzicht en werking van de thermostaat, aanrader!

7. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

6 sterren (indien mogelijk)

Mochten er 6 sterren gegeven kunnen worden, dan had ik er 6 gegeven.
Wat een top service!
Nadat de bestelling binnen was, werd ik via whatsapp, stap voor stap door het installatieprogramma (incl zigbee hub installatie) geleid en werd, dmv het delen van screenshots, het exact duidelijk hoe en wat gedaan moest worden

29. januar 2026

Fantastische klantenservice!

Fantastische klantenservice als je er even niet uit komt. Je kan appen en bellen, wat het makkelijkst is. Ben helemaal op weg geholpen met de verbinding tussen Wifi thermostaat en elektrische kachel. Aanrader!

29. januar 2026

Hulp instantie

Afgelopen weekend een thermostaat geïnstalleerd, had wat hulp nodig en werd keurig geholpen via de whatsapp helpdesk, zit er warmpjes bij 😇

24. januar 2026

Koppelen apparatuur

Ik liep vast op het koppelen van de apparatuur en met het whatsapp contact ben ik supergoed geholpen met duidelijke uitleg en filmpjes.

19. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Interactie is snel, behulpzaam en oplossingsgericht

Snelle verwerking, nette prijs en probleemoplossing gericht. Had een foutje gemaakt in de bestelling. Snelle actie met aanpassen bestelling. Telefonisch bereikbaar met oplossingsgerichte mindset. Denkt mee gericht op een oplossing. Snelle levering met prima toelichting en heldere installatie instructies. Top!!!

10. januar 2026

Erg fijne thermostaat gekocht

Erg fijne thermostaat gekocht. Betaalbaar en makkelijk te installeren. Oude was kapot gevallen. Handleiding is erg duidelijk. Liepen bij het installeren kort vast, maar de klantenservice had ons goed geholpen en reageerde mega snel. Erg blij!!

2. januar 2026

Svar fra Smartlife Domotica

Bedankt voor de mooie review ☺️

De klantenservice was top

De klantenservice was top! We werden ontzettend snel geholpen, echt een hele goede service

17. desember 2025

Svar fra Smartlife Domotica

Graag gedaan, en hopelijk tot de volgende keer.

Top thermostaat

27. desember 2025

Svar fra Smartlife Domotica

Wel wat zuiniger zijn op de nieuwe nu hé :-).

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en snelle levering

Snelle levering en nette duidelijke handleiding die per mail al wordt toegestuurd. Ook de online hulp is snel

3. januar 2026

Svar fra Smartlife Domotica

Graag gedaan, en hopelijk tot de volgende keer!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv