Dit bedrijf is echt schandalig. 3 pro deurklinken besteld, niets mogen ontvangen. Eens in de zoveel tijd een DHL link, maar die wordt nooit geleverd. Afgelopen weekend uit het niets 3 batteri... Vis mer
Se hva andre synes
Nooit kopen bij hen, zijn pure oplichters. 3 klink smart one pro's gekocht en betaald nooit geleverd. al verschillende keren geprobeerd om de support te pakken te krijgen maar geven geen antwoord... Vis mer
Absolute oplichters. Alles klinkt professioneel op de website maar niks wordt geleverd. Laat je er ZEKER NIET aan vangen. Betalen, berichten vertrouwelijk beantwoorden en enkel via chat of mail. Nooit... Vis mer
Ik heb 4 klinken en was er heel tevreden over tot ik nr 5 bestelde. Deze geleverd kreeg, monteerde en stuk bleek. Op 2 febr gemeld en terug gestuurd. Het is nu eind april en nog steeds helemaal geen c... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Niet waterdicht, wel goede service
Er wordt gesuggereerd dat deze Klink ook geschikt is voor buiten. Dat is absoluut niet waar. We hebben 2 Klinks terug gestuurd omdat die beiden direct stuk gingen na een regenbui. De vingerafdrukscanner doet dan niets meer, of heel rare dingen. Ook als de Klink droog is, en je vinger ook, dan nog doet het apparaat niets meer. Ik heb de Klink ook even open gemaakt om te kijken hoe de electronica beveiligd is tegen vocht. Alles ligt open en bloot, zonder bescherming. Dit kan absoluut nooit werken. Voor binnen gebruik zal alles misschien wel werken, maar totaal niet geschikt voor montage op de buitenzijde van een deur. Oja, de service is wel goed, ze hebben netjes de bestelling(en) retour genomen en geld terug betaald.

Top apparaat.
Top apparaat.
Klanten service reageert snel voor vragen over installatie en helpt je duidelijk en goed met vragen die je eventueel hebt.

Klink deurslot werkt prima
Klink deurslot werkt prima. Ook met de driepunt sluiting. De pasjes doen het goed. Deur openen met de vingerafdruk lukt niet altijd. In de app instellen dat ik een melding krijg wanneer iemand met de pas binnenkomt, dat is me niet gelukt. Wel heel blij met deze manier van deur openen.

Twijfels
Ondanks dat het om de beveiliging van huis en haart gaat, Is de afhandeling van vragen en problemen erg laconiek, Er wordt gehandeld als of het gaat om een pak melk.

Svar fra Doorlock
Werkt zogezegd op elke deurklink……in…
Werkt zogezegd op elke deurklink……in heel ons huis is er niet 1 deur die overeenkomt. 330€ de vuilnisbak in

Svar fra Doorlock
Snel en duidelijk qua levering en product
Ik kreeg snel geleverd wat ik besteld had, de instructies binnen het product waren duidelijk.

werkt niet goed
werkt niet goed, heel veel spijt van. nou moet er weer een normale klink op
Ik heb inderdaad een reactie gehad van smartklinkt, maar een oplossing werd niet geboden

Jammer!
Het product wat ik had gekocht werd plots niet meer verdeeld alhoewel het nog op de site stond, dan moest ik wel heel lang wachten om mijn geld terug te krijgen maar na enkele telefoontjes toch terug gekregen.

Vriendelijke klantenservice
Vriendelijke klantenservice

geweldige deurklink
In Mei de deurklink aangeschaft, volgende dag ontvangen. Was makkelijk te monteren en gebruik ervan is geweldig. Overdonderd mij elke keer toch weer wat je er allemaal mee kan.

Svar fra Doorlock
de eerste werk te niet de tweede was…
de eerste werk te niet de tweede was een gerepareerde en beschadigd en lang moeten wachten voor ik die kreeg nu werkt alles prima

Svar fra Doorlock
Ik heb geen vergelijking maar hij doet…
Ik heb geen vergelijking maar hij doet wat hij moet doen .
Makkelijk te installeren en weigert nooit .alleen als mijn vinger nat is even afdrogen en hij doet weer .ook Makkelijk op afstand te openen .

Svar fra Doorlock
Ik wacht na ruim een half jaar nog…
Ik wacht na ruim een half jaar nog steeds op een deel van m’n bestelling

Slot is prima
Slot is prima, erg gevoelig voor vieze/natte vingers.
Lastige installatie, niet zo maar geplaatst

Svar fra Doorlock
Maakt de beloften niet waar
Maakt de beloften niet waar.
Passage modus werkt niet.
Vingerafdruk wordt niet altijd herkend.
Klink voelt slap aan.

Svar fra Doorlock
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.