Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Goed dat dit bedrijf is gestopt was slechte kwaliteit en ook hele slechte ondersteuning. Artikelen die je zelf ook in China kon kopen. Bol.com was er ook een fan van maar liet mij ook in de kou staan... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet eens 1 ster waardig .... goedkope gerebdande ali express meuk werkt niet naar behoren zelfs de app is niet meer in eigen beheer maar je dient via yoosee(third party app) te verbinden ... bedrij... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Onlangs een Doorguard deurbel met camera gekocht. Kreeg deze niet gekoppeld. Geprobeerd om telefonisch contact te krijgen, lukt niet. Online hulp gevraagd, maar moest door drukte daar wachten tot de... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij problemen met de Doorquard XS (deurbel/camera) contact gehad met de leverancier Smart Home. Smart Home heeft ons geweldig geholpen en het probleem perfect opgelost zelfs de bijpassende gong wer... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Leverandør av sikkerhetssystemer
  2. Sikkerhetsutstyrsbutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Smart Home Beveiliging producten zonder abonnement sturen een smartphone melding bij bezoeker, inbraak of brand. Zorg voor optimale veiligheid en controle.

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

2,4

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hoe een update de XS Doorguard de das om doet

Met de laatste update van de SmartHome app heeft men vind ik echt te gemakkelijk gedacht over de toevoeging van het bekijken van opnames in de cloud. Een o zo gemakkelijke manier om je opnames op de SD kaart te bekijken is komen te vervallen ten faveure de cloud optie. Ging je voorheen via de berichten functie naar de opnames en kon je bijvoorbeeld een opname selecteren en bekijken, nu kan dat niet meer en staat er plotseling een groot PLAY icoon door het kiekje vd opname. Klik je erop kom je in de Cloud functie terecht. Aaarrrrgghhh!!!! Helaas blijft men bij Smarthome erg lakoniek onder de vele kritiek en blijft men alleen maar workarounds uitleggen ipv gehoor geven aan de vele negatieve reacties. Jullie hebben iets geimplemteerd dat gebruiksonvriendelijk is. En dat willen jullie niet toegeven. Erg slecht! Daar bovenop komt nu het gedoe met de sterkte vh wifi signaal van minimaal 75% anders werkt de bel niet betrouwbaar. Godsamme ik ben er eigenlijk wel klaar mee. Beste SH ga er eens mee aan de slag en laat zien dat je luistert naar klanten. Ik was tot voorkort erg te spreken over dit product en heb het anderen aangeraden. Daar krijg ik nu ook spijt van. Erg fijn! Helaas daarom deze lage score.

5. mai 2021

Hoi Marc,

In een update hebben wij dit aangepast en een cloud abonnement was altijd al optioneel. Maar nu kan je ook weer de afbeelding openen als er een detectie wordt waargenomen of als er wordt aangebeld!

We hebben geluisterd en doen altijd ons best om onze producten en diensten te verbeteren!

Kim

Top producten

Duidelijke website, goede en snelle levering en klantenservice. Top producten en werken zoals omschreven.

4. mai 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede ondersteuning en snelle levering.

Ik heb al diverse keren besteld en de spullen worden goed verpakt en netjes op tijd geleverd. Heb tijdens installatie een paar keer hulp nodig gehad en word dan goed geholpen via chat of telefonisch. Systeem voldoet volledig aan de verwachting.

3. mai 2021

George

Kwaliteitsproduct, snelle levering, zeer gedetailleerde en duidelijke omschrijving, goede prijs-kwaliteitverhouding!

3. mai 2021

Doorguard deurbel Smarthomebeveiling.nl

Via de site doorguard deurbel gekocht. Volgende dag al in huis. Omdat de bijgevoegde handleiding voor mij als leek wat summier was via mail vragen gesteld. Deze werden per omgaand beantwoord en via de site is een uitgebreide handleiding een prima hulp. Deurbel werkt prima, duidelijk beeld. Advies op draadloos aan te sluiten is beslist een aanbeveling.

26. april 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

iCloud opslag abonnement na update

Heb vorig jaar een xs doorguard bel gekocht. Opeens ik er een update en moet ik een abonnement nemen . Dit is niet mijn bedoeling. Ik heb hier talloze keren over gemaild . Kreeg als antwoord op dat ik de bel een harde reset moet geven en dan met de qr code langs de lens van de bel moet gaan. Dit samen met iemand gedaan die er behoorlijk veel verstand hiervan heeft, maar hij krijgt het ook niet voor elkaar. Als je op het witte driehoekje drukt , krijg je telkens weer de melding dat je iCloud opslag moet kopen.
Krijg nu geen antwoord meer op mijn mails , wordt er moedeloos van en heb spijt van mijn aankoop , wat een waardeloos bedrijf die je alleen telkens een handleiding toestuurt, maar geen persoonlijk antwoord op je vragen. Vraag me af waar ik met deze klacht naar toe kan gaan, want ik loop nu tegen dichte muren aan.
Had deze bel aan anderen aanbevolen, maar nu echt niet meer.

Dag Rodney
Ik krijg uw bericht via trustpilot.
Maar dit is een standaard mail die u mij talloze malen hebt gestuurd en die niet werken. Het is voor mij duidelijk dat ik zo met u niet verder kan en dat u de klanten in de kou laat staan .
Jammer dat ik dit product gekocht heb !

18. april 2021

Beste Jolanda,

Bedankt voor uw bericht en door middel van de update is de app wat veranderd. Cloudopslag is optioneel en dus niet noodzakelijk. De opnames worden ook nog op de SD kaart opgeslagen. Als u een detectie melding krijgt dan kunt u via berichten > naar de melding gaan > naar Toegang apparaat paneel > Afspelen > en dan ziet u daar de opnames die op de SD kaart staan.

Of u gaat direct naar de liveweergave van het apparaat en dan naar Afspelen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en mochten er nog verdere vragen zijn dan horen wij dat graag. Naast de mail zijn wij ook te bereiken via de livechat op onze website op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

UPDATE

Beste Jolanda,

Vanmiddag hebben wij met elkaar live gechat en zoals tijdens de livechat aangegeven werkt alles hetzelfde. Het enige wat is veranderd is dat de afbeelding niet meer vergroot kan worden.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Na Update Betalen DUS LET OP!

Ja en toen was er de Update en dus betalen. In tegenstelling wat er op de site staat.

Als reactie SHB hieronder dat het wel kan zonder te betalen. Klopt, alleen de kwaliteit is slechter geworden, zit een enorme witte driehoek midden in je beeldplaatje en je kan het plaatje niet meer openen of vergroten. DAT KON VOOR DE UPDATE NOG WEL, dus BETALEN KLANT!

16. april 2021

Beste meneer/mevrouw,

Ook door de update hoeft u NIET te betalen voor of in de app. De app en het gebruik daarvan is volledig gratis. Wel hebben wij in de update een optioneel cloud opname plan toegevoegd. Het is dus nog steeds mogelijk om opnames op te slaan op de SD kaart en op uw telefoon. Maar nu is het ook mogelijk om het in de cloud op te slaan. Voor het opslaan in de cloud zijn wel extra kosten aan verbonden.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Doorguard versus Google Home Nest

ik heb de Doorguard gekocht omdat de bel zou werken op de Google Home Nest, echter is dit tot nu toe niet gelukt. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan dat wel. Ik krijg nu een voor de tweede x een deurbel toegestuurd en hoop dat die werkt op mijn Google Home Nest met beeld. wordt vervolgt

5. mars 2021

Product is ondeugdelijk!

Product is wel op tijd geleverd. Alles geïnstalleerd en werkte ook. Na te korte tijd (enkele dagen) gaat de accu leeg. Apparaat aan proberen te sluiten op een vaste voeding maar dit gaat je niet lukken omdat er geen ruimte is voor een draad en aansluit ogen. Plastic steuntjes zijn al afgebroken en ik kan hem nu weggooien omdat hij niet meer sluit. Na reclamatie wel snel een bericht maar krijg ik mijn geld niet terug. Nooit kopen, ondeugdelijk apparaat, zonde van je geld!

1. mars 2021

Beste Huub,

Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over onze producten! Wij hanteren een niet goed geld terug garantie en een retourtermijn van 14 dagen. Alle voorwaarden hierover kunt u hier terug vinden: https://www.smarthomebeveiliging.nl/retourinformatie/

U heeft natuurlijk 2 jaar garantie op onze producten. Mocht er dus iets niet werken of is er iets defect dan doen wij er alles aan om dat te vervangen of te repareren. Wij zijn daartoe verplicht en stellen dan ook voor om het product goed werkend te krijgen. We zorgen er in ieder geval voor dat het werkt zoals het hoort te werken.

We komen graag met u in contact. U kunt uw gegevens naar ons sturen via info@smarthomebeveiliging.nl of u kunt ons bereiken via de livechat op onze website tussen 09:00 en 17:00 op werkdagen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Werkt niet met Google assist.koop hier niks

Ontevreden. Waardeloos product gekocht. Werkt niet met google zeer slechte service. Product terug gestuurd en geld terug gevraagd. Nooit niet terug gekregen. Goedkoop is
duurkoop. Koop hier niks

Uiteindelijk een nieuwe strip ontvangen. Maar toch service blijft matig

1. mars 2021

Beste Kim,

Dat is inderdaad niet de bedoeling en onze excuses voor het ongemak! Helaas kan ik uw gegevens aan de hand van deze review niet terug vinden. Er lijkt dan iets fout te gaan en we komen graag met u in contact om het 1 en ander op te lossen!

We horen het graag van u!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

2 camera’s besteld,deze de volgende dag…

2 camera’s besteld,deze de volgende dag netjes aan, helaas 1 antenne kapot en zat er geen sd kaart bij,deze besteld en zou de volgende dag geleverd worden helaas nu meer als 3 weken niks geleverd na veel vulling contact is er volgens beste nu 3 keer op gestuurd maar nog niks ontvangen! Hoe of wat er mis gaat ik weet het niet maar begint nu toch erg vervelend te worden!de sd kaart staat ook gewoon nog steeds op voorraad!heel er jammer dit en erg vervelend dat ik er al meer als 3 weken mee bezig ben

23. februar 2021

Beste Dennis,

Er was helaas iets fout gegaan met de zending van de SD kaarten via brievenbuspost waardoor we het helaas ook niet konden traceren. Nogmaals onze excuses voor het ongemak hiervoor. Nadat we het verzonden met een track & trace code konden we de zending tenminste traceren. Volgens onze gegevens is alles bij deze nu opgelost.

Mochten er toch nog vragen zijn of mocht er iets niet kloppen dan horen wij dat natuurlijk graag van u. We doen ons best om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

Jamie
Smart Home Beveiliging

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv