Jeg skulle ha bestillingen innen 6–8 dager. Først sa de at støtfangeren nettopp var sendt til lakkering, og at jeg måtte vente opptil to uker. Så sa de at de allerede hadde sendt den til postkontoret... Vis mer
Kjøpte en vare 14.8.2024 og betalte for den samtidig. Har ikke mottatt bekreftelse for ordren eller kvittering for pengene som leverandøren har mottatt. Har prøvd å skrive og ringe leverandøren, ute... Vis mer
Bestilte et vare , den hadde de ikke på lager , fikk ikke beskjed om dette , ikke engang bekreftelse på bestilt vare eller noe , når jeg omsider fikk varen så var den defekt, i pakken manglet det angr... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Mangelfull vare
Mangelfull vare. Esken inni pakken hadde blitt åpnet og deler av bestillingen var borte. I tillegg dårlig kvalitet.
Ingen svar fra dem på henvendelsen min angående dette.
Rask levering og billigst på produktet…
Rask levering og billigst på produktet jeg handlet
Elendig service
Forhåndsbestilte en vare hvor jeg ble lovet at den ville komme på lager innen 4-5 dager. Ventet i 14 dager og hørte ingenting fra de. Elendig opplegg.
Nydelig
Ingenting å utsette. Helt sømløs opplevelse
Rask levering!
Nøyaktig samme varene som på ebay
Nøyaktig samme varene som på ebay, de bruker til og med samme bilde!! Dolyset koster 18 kroner på ebay, mens disse tar 129. Juks og fanteri!
Mottar to defekte deksler i posten.
Mottar to defekte deksler i posten.
Ingen av disse passer til telefonen det står den skal passe til.
Har riktignok bare betalt 100 kr stykke, men denne dårlige kvaliteten koster neppe mer enn 3 kroner og produsere.
Flinke til å ordne opp i ting!
Akkurat det eg va ute etter
Akkurat det eg va ute etter. Fort og rett i postkassen, tommel opp.
Produktet havnet i postkassen etter…
Produktet havnet i postkassen etter noen dager, og jeg er fornøyd!
Raskt levert i postkassen.
Anbefales
Topp. Bra produkt, billig og rask levering. Kommer til å handle her igjen.
DEN HAR IKKE…
DEN HAR IKKE KOMMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kjempeflott produkt og effektiv…
Kjempeflott produkt og effektiv levering.
Rask levering og god pris
Rask levering og god pris. Anbefales.
Alltid litt skeptisk når jeg kjøper noe…
Alltid litt skeptisk når jeg kjøper noe på en nettside jeg ikke kjenner. Kjøpte et utekjøkken, som viste seg å ha en transport skade. Lett å komme i kontakt med firmaet for å melde skade, og de var veldig flinke til å finne en løsning. Utekjøkkenet skulle benyttes på hytta, og delen ble da sendt dit, slik at jeg kunne bruke det i påsken.
Anbefales👍
For en service 😁😁 2-3 dager så var pakken levert 👍 Innholdet svarte til forventningene også 😊