Selskapet har svart
Selskapet har svart
Lækre produkter og overskuelig hjemmeside Når man bestiller på SmagfuldDanmark bliver man ret hurtigt fristet til at købe mere når man ser alle de lækre varer. Mest af alt er det nemt at komme r... Vis mer
Smagfulddanmark har et godt og bredt sortiment af mange forskellige produkter. Kundeservicen er i top og Torben står altid klar hvis man har nogle spørgsmål til produkterne. Man får altid lyst til at... Vis mer
Smagfulddanmark skiller sig ud på sin ekstrem gode kundeservice, samt en høj kvalitet på produkterne. Der er et stort og bredt udvalg i shoppen, og har man spørgsmål til produkterne - Så oplev... Vis mer
Smagfuld Danmark er ikke bare en webshop – det er en hjertesag. Jeg har altid følt en dyb kærlighed til vores danske køkken og de enestående delikatesser, der udgør vores smagspalet. Som dansker er jeg stolt af vores land og dets unikke smagsoplevelser. Men min drøm var at bringe disse smagsoplevelser ud til hele Danmark, så alle kunne få en smagsprøve på vores autentiske skatte. Jeg har altid ønsket at dele min kærlighed og beundring for danskproducerede delikatesser. Og det var netop denne passion, der dannede grundlaget for Smagfuld Danmark. Jeg ønskede ikke kun at sælge produkter – jeg ønskede at fortælle en historie. En historie om vores traditioner og den udsøgte smag, der definerer os.
Messingvej 42D, 8940, Randers SV, Danmark
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg har bestilt en gavekurve hos Smagfulddanmark til en medarbejder. Super god oplevelse. Rigtig god service og kommunikation samt hurtig levering.
Super super hurtig af hentningen aldrig prøvet noget Line tak
Nu er der gået 6 dage og varen er ikke kommet endnu.Det er sku’ en langsom butik. 🤔🥺

Svar fra Smagfulddanmark
Let at bestille og rigtig god indpakning så det kom sikkert frem

Svar fra Smagfulddanmark
Jeg bestilte for 6 dage siden og har ikke modtaget mine varer.

Svar fra Smagfulddanmark
det tog over 2 uger før min gavekurv blev leveret (endda til den forkerte adresse, så jeg selv skulle sende den videre). derudover krævede det utallige opkald og sure mails, før den overhovedet blev afsendt. og jeg skulle selv gøre dem opmærksom på at de havde pakket forkerte varer, før de ændrede det.

Svar fra Smagfulddanmark
Super service og hurtig levering og ikke mindste lækre produkter. Klar anbefaling herfra :-)
Det var jo helt fantastisk godt og handle ind hos jer igen, i har så mange gode kvalitetsvarer på jeres hjemmeside. Varerne er modtaget med posten. Og jeg nyder det rigtigt og spise det. Derfor vil jeg give jer hele 5 stjerner.
Hurtig og venlig service.
Virkelig lækre vare skal helt sikkert ha mere der fra
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.